عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تأکید کرده ناآرامی های اخیر جوانان به دلیل تاثیر بازی های کامپیوتری است. آیا بازی های ویدیویی نقشی دارند؟
این روزها ادعاهای عجیب و غریبی از سوی نمایندگان مجلس مطرح میشود که با نگاهی گذرا به آنها میتوان به صدق یا کذبشان پی برد. به تازگی و در راستای ناآرامیهای اخیر کشور، یکی از اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار داشته برخی از معترضان که در مشهد دستگیر شدهاند، دلیل اعتراضات خود را بازیهای رایانهای عنوان کردهاند.
آیا ناآرامیهای اخیر جوانان به دنبال تاثیر بازی های کامپیوتری است؟
به عبارت دیگر به گفته این مقام مسئول، جوانان طی یک ماه و اندی اخیر صرفاً تحت تأثیر بازی های رایانهای دست به چنین اقداماتی زدهاند و دنیای حقیقی و مجازی را با هم اشتباه گرفتهاند. آنطور که آقای ذوالنوری بیان داشته، گیمرها با الگو قرار دادن بازیهای خشن ویدیویی به خیابانها ریخته و خواستهاند از این طریق هیجانات کاذب خود را تخلیه کنند!
مجتبی ذوالنوری از جمله اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی است که جریانات اخیر را با جنگ روانی دشمن پیوند زده و گفته است:
یک جمعیت هیجانی در کشور داریم که به دنبال تخلیه هیجانات خود بودند. اگر جوانی حین راه رفتن در خیابان به تیر برق لگد یا به کیوسک تلفن مشت میزند، الزاما بدین معنی نیست که میخواهد خشم خود را نشان دهد، بلکه یک جایی باید این هیجانات روانی را تخلیه کند.
به گفته نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، اغلب این بچهها کم سن و سال و 15-16 ساله هستند. همچنین ذوالنوری خاطرنشان میکند که خود آنها اعتراف کردهاند در بازیهای خشن اینترنتی بازی را انجام میدادند و اگر جایی را اشتباه میرفتهاند بایستی یک بچه را میکشتند تا امتیاز آنها بازگردد. آنها تصریح داشتند که آمدیم این بازی را در عالم حقیقی اجرا کنیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس همچنین تأکید کرده از این دست دستگیریها طی روزهای اخیر زیاد بوده و همگی اذعان داشتهاند که تحت القائات و تأثیرات بازیهای خشن اینترنتی این کار را کردهاند. البته ذوالنور تنها کسی نیست که دلیل ناآرامیهای اخیر را تاثیر بازی های رایانهای و ویدیویی میداند و پیشتر مقامات دیگری هم به این نکته اشاره کرده بودند.
برای مثال دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر اینطور گفته بود که دشمنان اسلام روی کودکان و نوجوانان دهههای هشتاد و نود سرمایهگذاری هنگفتی کردهاند تا از طریق بازی های رایانهای آنها را در مقابل دین و اسلام قرار دهند. علاوه بر اینها ستاد بازی و سرگرمی حوزه علمیه قم تأکید کرده نباید تمام تقصیرها را گردن بازیهای رایانهای انداخت و باید قضیه از تمام زوایا سنجیده شود.