میرسلیم توییتر

اظهارات عجیب میرسلیم در طرفداری از فیلترینگ و حضور در توییتر

در جدیدترین موضع‎‌‌گیری مصطفی میرسلیم، او خود را طرفدار فیلترینگ و ناجی کاربران گرفتار شده در اغوای شبکه توییتر معرفی کرد.

سید مصطفی آقامیرسلیم سیاستمدار اصول‌گرای ایرانی و از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم که چند وقت پیش نیز با اظهار نظر خود رأی خود درباره اینستاگرام و زیرسوال بردن نظر اکثریت مردم حسابی گرد و خاک به پا کرده بود، این‌بار در مصاحبه اخیر خود اظهار نظر عجیب دیگری نیز عنوان کرد که طرفدار فیلترینگ هستم، اما برای نجات کاربران گمراه توییتر باید در این رسانه فعالیت کنم.

میرسلیم ناجی کابران اغوا شده توییتر

میرسلیم در توجیه چرایی فعالیت خود در شبکه اجتماعی فیلتر شده توییتر و تناقض فعالیت خود با برخی از مسؤلان گفت:

این یک ممیزی است و در حال حاضر سکوهای داخلی ما دارند کار می‌کنند و خیلی خوب انتشار می‌دهند. ضمن این‌که در توئیتر هم موارد خلاف هم موارد خوب، وجود دارد و باید جلوی موارد خلاف را بگیرند.

او علت فیلترینگ توئیتر را در این دانست که اکثر محتوای آن به ضرر کشور است و تصمیم گرفته شده جلوی این محتواها، صافی گذاشته شود. مسئولین هم برای این‌که به آنها که در تله دشمن افتاده‌اند هشدار دهند از توئیتر استفاده می‌کنند.

میرسلیم

این سیاستمدار در پاسخ به این سوال که شما برای نجات گمراهان گرفتار شده در توئیتر در این شبکه اجتماعی فعال هستید؟ گفت: بله، طبیعتا. ما موظفیم. کار توئیتر اغواگری است. من به توئیتر می‌آیم تا به آن‌هایی که فکر می‌کنند مخالفتی با من دارند بگویم شما مخالف نیستید، شما اغوا شده‌اید. ممیزی لازم است، زیرا ما نمی‌توانیم در را باز بگذاریم، مردم هم برای انجام کار درست می‌توانند از فیلترشکن استفاده کنند.

ویژه خواری برخی نمایندگان مجلس: ماجرای شاسی بلندها چیست؟

این سیاستمدار اصولگرا درباره نمایندگان مجلس گفت:

هنگامی که موضوع استیضاح وزیر مطرح شد، آمدند این خودروهای شاسی‌بلند را که به دو سال قبل بر می‌گشت، به‌عنوان یک مطلب جدید مطرح کردند و اصلاً مناسبتی با این نداشت. البته به‌نظر من یک مقدار ویژه‌خواری در این مسئله وجود داشته است و فکر می‌کنم طبق فهرست ما حدود ۱۵۰ نفر از این ویژه‌خواری بهره‌مند شده بودند که البته همه آنها نماینده مجلس نبودند؛ نمایندگان مستقیم درگیر نبودند و به اسم خانواده و اقوام خودرو گرفته بودند.