انقراض انسان

ما انسان ها هم روزی در خطر انقراض بودیم!

با مطالعه تاریخ بشر و اتفاقاتی که مدت‌ها پیش در سیاره زمین رخ داد، می‌بینیم نژاد انسان نیز روزی در معرض انقراض کامل بوده و جدیدترین تحقیقات دانشمندان نیز این موضوع را تایید می‌کند.

مدت‌ها است انسان‌ها عامل اصلی انقراض بسیاری از گونه‌ها در نقاط مختلف جهان هستند؛ اما روزی خود ما هم در آستانه انقراض بودیم و ممکن بود نسل انسان ادامه پیدا نکند! برای درک بهتر این موضوع، باید به ۹۰۰ هزار سال پیش و دوران پادشاهی مگالودون در دریاها سفر کنیم؛ روزهایی که جمعیت انسان‌های اولیه تنها ۱۲۸۰ نفر (فرد مولد) بود و انسان‌ها در آستانه منقرض شدن بودند.

این تحقیقات به‌تازگی انجام شده و در نسخه روز سی و یکم ماه اوت نشریه ساینس، به انتشار رسیدند. نکته قابل توجه این است که جمعیت اجداد اولیه انسان‌های امروزی، تا ۱۱۷ هزار سال دیگر به همین تعداد باقی مانده و عدم انقراض انسان‌ها با این تعداد کم، یک اتفاق بزرگ محسوب می‌شود.

ماجرای انقراض انسان‌ها چیست؟

آن‌طور که در تحقیقات گسترده محققان مشخص شده، اولین گونه‌های انسان به دلایل مختلفی آمار مرگ و میر بالایی داشته‌اند. برای مثال شرایط دشوار اقلیمی، باعث می‌شد آمار مرگ و میر انسان‌های اولیه به‌شدت بالا برود و آمار انسان‌ها در زمین کاهش پیدا کند. در ادامه، گونه جدیدی از انسان‌ها که اجداد مشترک انسان‌های مدرن و نئاندرتال‌ها محسوب می‌شوند در جهان تکثیر شدند و به عدم انقراض انسان‌ها کمک کردند.

انقراض نسل بشر

گزارش‌ها و تحقیقات منتشر شده نشان می‌دهند نسل انسان‌های اولیه برای چندین هزار سال در خطر انقراض بوده است.

تحقیقات انجام شده توسط دانشمندان آمریکایی، ایتالیایی و چینی با بررسی اطلاعات ژنتیکی کامل بیش از ۳۰۰۰ ژنوم انسانی ممکن شد. در آین تحقیقات، از ژنوم انسان‌های امروزی بهره گرفته شد و طبق نتیجه این آزمایش، اجداد ۹۷.۸ درصد انسان‌های امروزی منقرض شده‌اند. محققان این پروژه باور دارند که نتایج این تحقیقات می‌تواند به رشد مطالعات روی روند تکامل انسان کمک کند.

به‌طور کلی می‌توان گفت این تحقیقات قدم اول از تحقیقاتی گسترده درباره اجداد انسان‌های مدرن محسوب می‌شوند و در آینده‌ای نزدیک می‌توانند دانسته‌های ما درباره اجدادمان را افزایش دهند.

به نظر شما اگر نسل بشر منقرض می‌شد، زمین چه حال و روزی داشت؟ در بخش نظرات با گجت نیوز و کاربرانش همراه شوید و نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*