قیمت کیبورد

بررسی قیمت کیبوردهای بازار ایران (پائیز 1402) – خرید کیبورد در بودجه‌های مختلف

با وجود پیشرفت روزافزون فناوری و حذف شدن بسیاری از تجهیزاتی که تا همین چند سال پیش بسیار پرکاربرد بودند، یک عنصر مهم وجود دارد که همواره ارزش و اهمیت خود را حفظ کرده است؛ کیبورد. چه نویسنده یا مترجمی باشید که به دنبال یک کیبورد با کلیدهای بی‌نقص برای خلق شاهکار بعدی خود است؛ یا گیمر و برنامه‌نویسی که به ارگونومیک بودن تجهیزات خود اهمیت می‌دهد، خرید کیبورد مناسب امری ضروری خواهد بود.

اما در بازار، کیبوردهای بسیار متنوعی وجود دارند که هر نیاز و بودجه‌ای را برآورده می‌کنند. اگر اولین بار است که کیبورد می‌خرید یا تجربه خاصی در این زمینه ندارید، آشنایی با انواع مدل‌های کیبورد در بودجه‌های مختلف می‌تواند هنگام تصمیم‌گیری بسیار مفید باشد. در ادامه با ما همراه شوید تا از ۱ تا ۱۰ میلیون تومان، بهترین کیبوردهای بازار ایران در بودجه‌های مختلف را معرفی کنیم.

بهترین کیبوردها در بودجه ۴۰۰ تا ۹۰۰ هزار تومان

در حال حاضر، کم‌ترین بودجه‌ای که می‌توانید برای خرید کیبورد مناسب و باکیفیت کنار بگذارید، ۴۰۰ هزار تومان است. اگر نمی‌توانید بیشتر از ۱ میلیون تومان برای کیبورد خرج کنید، هیچ جای نگرانی نیست، زیرا گزینه‌های زیر می‌توانند به خوبی نیازهای شما را برآورده کنند:

کیبورد Green GK401

این کیبورد سیمی دارای فرم صفحه کلید کامل (با نامبرپد) بوده و ۱۰۴ کلید دارد. نوع سوئیچ ممبرین بوده و عمر مفید آن‌ها ۸۰ میلیون کلیک است. نورپردازی این کیبورد به صورت تک‌رنگ (سفید) بوده و زمان پاسخ‌دهی سوئیچ‌ها ۱۲۵ هرتز است. می‌توان از کیبورد Green GK401 برای گیمینگ با کنسول PS4/PS5 و Xbox One یا Series X/S نیز استفاده کرد. ابعاد این کیبورد ۲۷*۱۲۹*۴۴۰ و وزن آن ۵۱۰ گرم است.

کیبورد Redragon K502 Karura2 RGB

این یکی دیگر از کیبوردهای اقتصادی و باکیفیت است که قابلیت ضد آب و اتصال سیمی دارد. این کیبورد دارای صفحه کلید کامل (۱۰۴ کلید)، نوع سوئیچ ممبرین و قابلیت نورپردازی هفت رنگ بوده و قابل استفاده برای کنسول است. از سایر قابلیت‌هایی که مشتریان را به خرید کیبورد Redragon K502 Karura2 ترغیب می‌کند، تکیه‌گاه مچ دست، قابلیت anti ghosting و بدنه بادوام است.

خرید کیبورد با بودجه ۱ تا ۳ میلیون تومان

با بودجه ۱-۳ میلیون تومان دست شما هنگام خرید کیبورد کمی بازتر خواهد بود و می‌توانید کیبوردهای باکیفیت و حرفه‌ای‌تری مانند مدل‌های زیر را تهیه کنید:

کیبورد Logitech K400 Plus Touchpad Wireless

این کیبورد وایرلس که فاقد نامبرپد است، قابلیت برنامه‌ریزی دارد و از ۸۰ کلید تشکیل می‌شود. کیبورد K400 از برند لاجیتک فاقد قابلیت نورپردازی بوده اما دارای تاچ پد و طراحی بسیار شیک و حرفه‌ای است. با استفاده از باتری قلمی می‌توانید تا ۱۸ ماه از این کیبورد استفاده کنید. ابعاد این کیبورد ۲۳.۵*۱۳۹.۹*۳۵۴.۳ میلی‌متر و وزن آن ۳۹۰ گرم است.

کیبورد Redragon K585 Diti Elite – Black

اگر به دنبال خرید کیبورد بسیار جمع و جور با طراحی مدرن و شیک هستید، این کیبورد گزینه مناسبی برای شما است. فرم آن به صورت کی‌پد بوده و قابلیت برنامه‌ریزی و اتصال باسیم و بدون سیم را دارد. این کیبورد مکانیکال از ۴۲ عدد کلید تشکیل می‌شود و نوع نورپردازی آن ARGB است. از جمله قابلیت‌های آن می‌توان به تکیه‌گاه مچ دست، نرم‌افزار شخصی‌سازی و باتری داخلی (قابل شارژ) با امکان نگهداری شارژ تا ۲۰ ساعت اشاره کرد. ابعاد این کیبورد ۵۰.۸*۲۱۵.۹*۲۶۱.۶ و وزن آن ۸۲۰ گرم است.

قیمت کیبورد

کیبورد Razer Ornata V3 X

اگر می‌خواهید کیبوردی بخرید که صفحه کلید کامل (با نامبرپد) را داشته باشد، این گزینه بسیار به‌صرفه و خوبی است. نوع سوئیچ‌های آن ممبرین و سازنده سوئیچ Razer بوده و نوع اتصال آن سیمی است. زمان پاسخ‌دهی آن ۱ میلی‌ثانیه بوده که برای گیمرها یک ویژگی عالی به شمار می‌رود. از سایر قابلیت‌های آن می‌توان به نورپردازی RGB (Single Zone)، قابلیت برنامه‌ریزی، حافظه داخلی، تکیه‌گاه مچ دست، ضد آب بودن و نرم‌افزار شخصی‌سازی اشاره کرد.

شما می‌توانید با کلیک بر روی اینجا اقدام به خرید کیبورد با بهترین قیمت کنید.

خرید کیبورد با بودجه ۴ تا ۸ میلیون تومان

قیمت کیبورد

اگر بودجه شما برای خرید کیبورد کمی بیشتر است و می‌توانید تا ۸ میلیون تومان نیز خرج کنید، مدل‌های زیر گزینه‌های بسیار خوبی هستند:

کیبورد مکانیکال Logitech G413 Carbon

این نیز یک کیبورد مکانیکال با صفحه کلید کامل بوده که قابلیت ضد آب و اتصال سیمی را دارد. عمر مفید سوئیچ‌های این کیبورد ۷۰ میلیون کلیک بوده و دارای نورپردازی تک رنگ قرمز است. از جمله سایر قابلیت‌های آن می‌توان به امکان برنامه‌ریزی، نرم‌افزار شخصی‌سازی، ورودی/خروجی USB و … اشاره کرد. ابعاد این کیبورد ۳۴*۱۳۲*۴۴۵ میلی‌متر و وزن آن ۳۸۸ گرم است.

کیبورد Keychron K5 SE Wireless – K5SEB3

این یک کیبورد بی‌سیم یا وایرلس است که دارای فرم کامل و ۱۰۴ کلید بوده و قابلیت نورپردازی Per-Key RGB را دارد. باتری داخلی آن قابل شارژ است و می‌تواند تا ۳۰ ساعت با نورپردازی و ۹۰ ساعت بدون نورپردازی کیبورد را روشن نگه دارد. از سایر قابلیت‌های آن می‌توان به امکان اتصال به سه دستگاه بلوتوثی، پشتیبانی از مک و قابلیت تنظیم زاویه در دو حالت اشاره کرد. ابعاد این کیبورد ۲۲*۱۲۰*۴۳۵ و وزن آن ۶۷۳ گرم است.

کیبورد گیمینگ CORSAIR K70 MK2 RGB

اگر به دنبال خرید کیبورد گیمینگ هستید، این بهترین گزینه برای شما است. این کیبورد مکانیکال با فرم صفحه کلید کامل، دارای قابلیت نورپردازی RGB بوده و عمر مفید سوئیچ‌های آن ۸۰ میلیون کلیک است. این کیبورد به صورت سیمی متصل می‌شود و قابلیتanti ghosting  و تکیه‌گاه مچ دست نیز دارد. وزن آن به دلیل جنس بدنه آلومینیوم آنودایز، ۱.۲۵ کیلوگرم است.

قیمت کیبورد

بهترین کیبوردهای برای بودجه ۸ تا ۱۵ میلیون تومان

کیبوردهای گران‌قیمت معمولاً قابلیت‌های بیشتری دارند و برای افرادی که به صورت حرفه‌ای از کیبورد برای برنامه‌نویسی، گیمینگ، نویسندگی و غیره استفاده می‌کنند مناسب‌ترند. اگر بودجه شما بین ۸ تا ۱۵ میلیون تومان است، می‌توانید به دنبال خرید کیبورد از بین مدل‌های زیر باشید:

کیبورد Razer Huntsman V2 TKL – Black

این کیبورد دارای سوئیچ‌های اپتیکال بوده و اتصال آن به صورت سیمی است. ۸۷ عدد کلید دارد و از مهم‌ترین قابلیت‌های آن می‌توان به نورپردازی ARGB، قابلیت برنامه‌ریزی، حافظه داخلی، anti ghosting، نرم‌افزار شخصی‌سازی و … اشاره کرد. این کیبورد همچنین استراحتگاه مچ دست قابل جداسازی (مگنتی) دارد.

کیبورد Logitech Craft

این کیبورد بسیار شیک و زیبا با صفحه کلید کامد ۱۰۷ عددی، قابلیت‌های برنامه‌ریزی و نرم‌افزار شخصی‌سازی را ارائه می‌دهد. اتصال آن به صورت وایرلس بوده و باتری داخلی آن قابلیت شارژ دارد. ابعاد این کیبورد ۳۲*۱۴۹*۴۳۰ میلی‌متر و وزن آن ۹۶۰ گرم است.

کیبورد CORSAIR K100 RGB – OPX Switch – Black

این کیبورد با صفحه کلید کامل و سوئیچ‌های اپتیکال-مکانیکال خود، گران‌ترین گزینه در لیست ما به شمار می‌رود. تعداد کلیدهای آن ۱۱۰ عدد بوده، زمان پاسخ‌دهی آن ۰.۲۵ میلی ثانیه و عمر مفید سوئیچ‌ها ۱۵۰ میلیون کلیک است. این کیبورد تقریباً همه قابلیت‌های کیبوردهایی که تاکنون معرفی کردیم از جمله حافظه داخلی، برنامه‌ریزی، نورپردازی RGB، anti ghosting، تکیه‌گاه مچ دست و ورودی/خروجی USB را دارد. ابعاد آن ۳۸*۱۶۶*۴۷۰ میلی‌متر و وزن آن ۱.۳۱ کیلوگرم است.

قیمت کیبورد

سخن پایانی

در این مقاله به معرفی بهترین کیبوردهای بازار در بودجه‌های مختلف پرداختیم تا به شما در خرید کیبورد کمک کنیم. اگر به دنبال یک فروشگاه اینترنتی معتبر برای خرید این کیبوردها هستید، ما به شما سایت اگزو را معرفی می‌کنیم. اگزو تمامی کیبوردهایی که در بالا بررسی کرده‌ایم را با بهترین قیمت و مزایایی مانند ضمانت اصالت کالا، پشتیبانی آنلاین، ارسال سریع و امکان بازگشت کالا ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به وبسایت اگزو مراجعه فرمایید.

این مطلب توسط شرکت های ثالث به عنوان بیانیه مطبوعاتی یا رپورتاژ آگهی ارسال شده و گجت نیوز در قبال موارد مندرج در آن مسئولیتی ندارد.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*