گلکسی A35

نکات مهمی که باید پیش از خرید سامسونگ گلکسی A35 بدانید

امروز می‌خواهیم یکی از گوشی‌ های میان‌رده پرطرفدار سامسونگ یعنی گلکسی A35 را بررسی کنیم. گوشی Galaxy A35 از نظر دوربین، عملکرد، صفحه نمایش و باتری نسبت به نسل قبل چگونه است؛ آیا گلکسی ای 35 گزینه ارزشمندتری نسبت به سایر رقبا به‌حساب می‌آید؟

سال گذشته دو گوشی سامسونگ گلکسی A34 و A54 با استقبال خوب کاربران در ایران و جهان مواجه شدند و توانستند فروش بسیار خوبی را تجربه کنند. امسال شاهد عرصه نسل جدید این گوشی‌ها با طراحی بهبود یافته، عملکرد بهتر و دوربین قوی‌تر هستیم. البته این چیزی است که سامسونگ روی آن تاکید دارد و همانطور که می‌دانید شرکت‌ها معمولا کمی در مورد محصولات خود بزرگنمایی می‌کنند. به‌همین‌خاطر بررسی گلکسی A35 می‌توانید به‌خوبی وضعیت این گوشی را در میان رقبا آشکار کند.

گلکسی A35

گلکسی ای 35 شباهت بسیار زیادی به نسل قبل خود دارد. بنابراین بعید می‌دانیم که کاربران گلکسی A34 چندان برای خرید این گوشی وسوسه شوند. هرچند میان‌رده جدید سامسونگ می‌تواند برای کاربران گوشی‌های قدیمی‌تر جذابیت بیشتری داشته باشد.

هرآنچه باید پیش از خرید سامسونگ گلکسی A35 بدانید

با بررسی مشخصات گلکسی A35 می‌توان متوجه شد که سامسونگ از گوریلا گلس ویکتوس پلاس برای پنل جلویی بهره برده است تا مقاومت دستگاه افزایش یابد. هرچند صفحه‌نمایش تغییر خاصی را به‌خود ندیده است که یعنی با همان پنل باکیفیت ۶.۶ اینچی طرف هستیم. در بخش دوربین نیز رزولوشن دوربین اصلی از ۴۸ مگاپیکسل به ۵۰ مگاپیکسل افزایش یافته است.

گلکسی A35

تغییرات گلکسی A35 نسبت به نسل گذشته خود محدود است. به‌همین‌خاطر مهمترین تغییر را می‌توان استفاده از تراشه اگزینوس ۱۳۸۰ دانست. این تراشه پیشتر در گلکسی A54 استفاده شده بود. بنابراین گلکسی A35 می‌تواند گزینه جذابی برای علاقه‌مندان به خرید آ 54 باشد. در حال حاضر سامسونگ گلکسی A35 با ۸ گیگ رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی با قیمت ۱۴ میلیون تومان در بازار موجود است. اگر تمایل به خرید مدل مجهز به ۲۵۶ گیگابایت حافظه را هم دارید، باید ۱۶ میلیون تومان هزینه کنید.

آیا گلکسی A35 می‌تواند رقبا را کنار زده و خود را به‌عنوان بهترین گزینه عرضه کند؟ در بررسی گلکسی A35 سعی می‌کنیم به این پرسش مهم پاسخ دهیم.

مشخصات فنی سامسونگ Galaxy A35

گوشیSamsung Galaxy A35
ابعاد و وزن161.7 در 78 در 8.2 میلی‌متر، 209 گرم، بدنه جلویی دستگاه از شیشه (گوریلا گلس ویکتوس پلاس)، فریم میانی پلاستیکی و بدنه پشتی از شیشه، تاییدیه IP67 برای مقاومت در برابر نفوذ گرد‌و‌غبار و آب
صفحه نمایشنمایشگر 6.6 اینچی سوپر امولد، رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز، حداکثر روشنایی 1000 نیت، رزولوشن 1080 در 2340 پیکسل، نسبت تصویر 19.5 به ۹، تراکم 390 پیکسل در اینچ
پردازندهتراشه 5 نانومتری اگزینوس 1380، هشت هسته‌ای، پردازشگر گرافیکی مالی G68 MP5
حافظه6 یا 8 گیگ رم در کنار 128 گیگ حافظه ذخیره‌سازی، 8 گیگ رم در کنار 256 گیگ حافظه ذخیره‌سازی، پشتیبانی از کارت حافظه (مشترک با سیم‌کارت)
نرم افزاراندروید 14، One UI 6.1
دوربین عقب
  • دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.8
  • دوربین فوق‌عریض ۸ مکاپیکسلی با دیافراگم f/2.2
  • دوربین ماکرو 5 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4
دوربین جلودوربین 13 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.2
باتری5000 میلی‌آمپر ساعت، شارژ 25 وات
سایرحسگر اثر انگشت زیر نمایشگر، اسپیکرهای استریو

محتویات جعبه

 

اگر پیشتر از کاربران گوشی‌ های سامسونگ بوده باشید، پس از بررسی جعبه گلکسی A35 شگفت‌زده نخواهید شد. هرچند اگر پیشتر از گجت‌های شیائومی استفاده می‌کردید، متوجه می‌شوید که آداپتور شارژر در جعبه قرار ندارد. در واقع شما باید پس از خرید گوشی به‌سراغ خرید شارژر ۲۵ وات سامسونگ بروید.

گلکسی A35

آن هم در بازاری که افراد شارژر ۲۵ وات سامسونگ را با قیمت‌های بسیار متفاوت می‌فروشند و همگی نیز مدعی هستند که شارژر آنها اصلی است.

بررسی طراحی و کیفیت ساخت سامسونگ گلکسی A35

سامسونگ در چند سال اخیر خیلی زبان طراحی گوشی‌های خود را تغییر نداده است. اگر گلکسی ای 35 را خریداری کنید، اطرافیان قطعا در همان نگاه اول متوجه می‌شوید که یک گلکسی را در دستان خود دارید. طراحی پنل‌های جلویی و پشتی دستگاه کاملا مسطح است و به‌خوبی در دست می‌نشیند. هرچند متاسفانه پنل پشتی مستعد جذب چربی و اثر انگشت است.

گلکسی A35

سامسونگ اینبار دوربین سلفی گوشی را درون حفره‌ای کوچک قرار داده است و خوشبختانه خبری از ناچ نیست. اگر شرکت کره‌ای حاشیه‌های نمایشگر را نیز کاهش می‌داد، طراحی دستگاه بهتر می‌شد. در سال ۲۰۲۴ این حاشیه‌ها خیلی توی ذوق می‌زنند. دیگر تغییر مهم طراحی گلکسی A35 را می‌توان در فریم میانی مشاهده کرد. جایی که دکمه‌های پاور و تنظیم صدا روی سطحی برجسته قرار گرفته‌اند. در نگاه اول شاید این موضوع مهم جلوه نکند؛ اما پس از بررسی گلکسی A35 متوجه می‌شوید که تجربه کاربری را بهبود می‌بخشند.

 

صفحه‌نمایش

 

در هنگام خرید گلکسی A35 می‌توانید از بابت صفحه‌نمایش خیالتان کاملا راحت باشد. پنل سوپر امولد استفاده‌شده در این دستگاه کیفیت بالایی دارد و مي‌تواند رنگ‌ها را بسیار شاداب و زنده نشان دهد. البته نمایشگر از عمق رنگ ۸ بیت پشتیبانی می‌کند؛ اما این مسئله مشکلی برای کاربر ایجاد نخواهد کرد.

پنل سوپر امولد

سامسونگ اعلام کرده است که گوشی از رفرش‌ریت تطبیقی پشتیبانی می‌کند. اما در هنگام بررسی گلکسی A35 متوجه شدیم که گوشی در هنگام نمایش تصاویر ثابت رفرش‌ریت را به ۶۰ هرتز کاهش می‌دهد و در باقی موارد روی ۱۲۰ هرتز نگه مي‌دارد. همچنین حداکثر روشنایی نمایشگر در حالت دستی به ۴۴۱ نیت می‌رسد و در حالت خودکار ۱۰۲۴ نیت را ثبت می‌کند. کمترین میزان روشنایی صفحه‌نمایش نیز ۱.۵ نیت است.

بررسی عمر باتری و سرعت شارژ سامسونگ گلکسی A35

سامسونگ در Galaxy A35 از یک باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی استفاده کرده است. به‌همین‌خاطر انتظار داشتیم که این گوشی از نظر عمر باتری مشابه گلکسی A54 باشد. اما خوشبختانه عملکرد گوشی جدید کره‌ای‌ها بهتر است. شما می‌توانید با یکبار شارژ تا ۱۳ ساعت و ۳۸ دقیقه به‌صورت آفلاین ویدیو تماشا کنید یا ۹ ساعت و ۱۰ دقیقه به انواع بازی‌های مختلف بپردازید.

گلکسی A35

باتری گلکسی A35 انرژي لازم برای ۱۰ ساعت و ۱۹ دقیقه وبگردی را نیز در اختیار شما قرار خواهد داد. بدین‌ترتیب می‌توان گفت که گلکسی A35 از نظر عمر باتری عملکرد بهتری نسبت به شیائومی ردمی نوت 13 پرو 4G و 5G دارد. هرچند وقتی صحبت از سرعت شارژ می‌شود، نماینده سامسونگ نمی‌تواند کاری از پیش برد. با شارژر ۲۵ وات پس از نیم ساعت ۵۲ درصد از ظرفیت باتری پر خواهد شد و شارژ کامل نیز تقریبا ۸۶ دقیقه طول می‌کشد.

عملکرد و قدرت پردازشی

گلکسی A35 از رابط کاربری وان یو آی 6 سامسونگ بهره می‌برد که در میان بهترین‌های دنیای اندروید است. رابط کاربری گوشی مملو از ویژگی‌های گوناگون است و در آن خبری از تبلیغات آزار‌دهنده نیست. همچنین قدرت پردازنده در حدی بالا هست که حتی لحظه‌ای لگ یا کندی را هنگام گشت‌و‌گذار در منوها احساس نکنید. هرچند نباید از اگزینوس ۱۳۸۰ انتظار کارهای عجیب را داشته باشید.

وان یو آی

بررسی بنچمارک‌های گیک‌بنچ گلکسی A35 نشان می‌دهد که این گوشی از نظر قدرت پردازشی هم‌سطح پوکو X6، موتورولا اج 40 و ردمی نوت 13 پرو پلاس قرار می‌گیرد. اما نمي‌تواند گوگل پیکسل 7a را کنار بزند. هرچند وقتی نوبت به قدرت گرافیکی می‌رسد، اگزینوس 1380 چندان عملکرد درخشانی ندارد و متوسط ارزیابی می‌شود. از این نظر میان‌رده سامسونگ را می‌توان در حد شیائومی ردمی نوت 13 پرو 5G دانست.

در نهایت باید گفت که گلکسی A35 هیچ مشکلی برای اجرای برنامه‌های مختلف و تعداد زیادی از بهترین بازی های آفلاین اندروید ندارد. همچنین در استفاده طولانی‌مدت گوشی داغ نمی‌کند و قادر است عملکردی نسبتا پایدار را ارائه دهد.

بررسی دوربین سامسونگ گلکسی A35

دوربین اصلی

بررسی تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی گلکسی A35 از جزئیات بالا خبر می‌دهد. به‌نظر می‌رسد که الگوریتم سامسونگ کمی بهبود یافته باشد؛ زیرا تصاویر بسیار طبیعی به‌نظر می‌رسند و در سطوح یک‌دست نیز نویز دیده نمی‌شود. همچنین خبری از وضوح مصنوعی نیست. البته رنگ‌ها اندکی اغراق‌شده هستند، اما همین می‌تواند کاربر را جذب کند. کنتراست و گسترده داینامیک هم در سطح رضایت‌بخشی قرار دارند.

گلکسی A35

همچنین هنگام عکاسی از سوژه‌های انسانی می‌توانید بافت و رنگ پوست طبیعی را به‌خوبی مشاهده کنید. تنها اشکال دوربین اصلی گلکسی ای 35 را می‌توان به فوکوس خودکار مربوط دانست. گاهی پیش‌ می‌آید که گوشی نمی‌تواند سوژه انسانی را به‌خوبی شناسایی کند و صورت فرد نرم به‌نظر می‌رسد.

دوربین اصلی کیفیت مناسبی در شب دارد؛ اما بررسی عکس‌ها سبب نمی‌شود که از عملکرد گلکسی A35 حیرت‌زده شوید. سایه‌ها و هایلایت‌ها خوب ثبت شده‌اند و تصویر طبیعی به‌نظر می‌رسد. جزئیات نیز در سطح مناسبی قرار دارند.

دوربین فوق‌عریض

به‌طورکلی نباید از دوربین فوق‌عریض گوشی‌های میان‌رده انتظار زیادی داشته باشید. بررسی گلکسی A35 نشان می‌دهد که این گذاره در مورد نماینده سامسونگ نیز صدق می‌کند. جزئیات، کنتراست و گستره داینامیک در سطح قابل قبولی قرار دارند؛ اما فوق‌العاده محسوب نمی‌شوند. هرچند همه اینها در حالتی درست است که نور کافی باشد.

دوربین گوشی

در شب تصاویر دوربین فوق‌عریض بسیار نرم به‌نظر می‌رسند و مملو از نویز هستند. همچنین حالت شب نمی‌تواند کمک چندانی به‌بهبود کیفیت تصاویر کند.

دوربین سلفی

خوشبختانه دوربین سلفی کیفیت بسیار خوبی دارد. با بررسی تصاویر دوربین سلفی گلکسی A35 متوجه می‌شوید که جزئیات و وضوح در سطح بالایی قرار دارد. همچنین رنگ پوست کاملا طبیعی به‌نظر می‌رسد.

جمع‌بندی

در طول بررسی سامسونگ گلکسی A53 متوجه شدیم که این گوشی کیفیت ساخت خوبی دارد و از صفحه‌نمایشی باکیفیت بهره می‌برد. همچنین عمر باتری مناسب، رابط‌کاربری جذاب و دوربین اصلی توانمند از نکات مثبت میان‌رده جدید کره‌ای‌ها هستند. نمی‌توان مورد خاصی را به‌عنوان نقطه‌ ضعف این گوشی مطرح کرد؛ اما ای 35 برتری چشم‌گیری نیز نسبت به رقبای خود ندارد و نمی‌تواند شما را شگفت‌زده کند.

گلکسی A35

اگر به‌دنبال یک گوشی عادی هستید و قصد هم ندارید تا چند سال آن را عوض کنید، گلکسی A35 می‌تواند در میان گزینه‌های نهایی شما باشد. هرچند اگر به‌دنبال چیزی فراتر از یک دستگاه متوسط هستید، گزینه‌های جذاب‌تری نیز در بازار هستند.

بیشتر بخوانید:
نکات مهمی که باید پیش از خرید پوکو X6 پرو بدانید نکات مهمی که باید پیش از خرید شیائومی ردمی نوت 13 4G بدانید نکات بسیار مهمی که باید پیش از خرید گلکسی A54 بدانید نکات مهمی که باید پیش از خرید سامسونگ گلکسی A25 بدانید نکات مهمی که باید پیش از خرید شیائومی ردمی نوت 13 پرو 5G بدانید

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*