شرکت ماهان صنعت پارس به عنوان یکی از واردکنندگان محصولات تویوتا به کشور، کاتالوگ مشخصات فنی و امکانات تویوتا هایلندر وارداتی را منتشر کرد.
تنوع شرکتهای واردات کننده محصولات تویوتا به کشورمان تمامی ندارد و در دور جدید عرضه محصولات این برند ژاپنی به کشورمان شرکت ماهان صنعت پارس برای عرضه محصولات تویوتا در سامانه جانبازان به میدان آمده است. یکی از محصولات وارداتی این شرکت برای بازار ایران کراس اوور محبوب تویوتا هایلندر است که در دو تیپ Delux و Elite مخصوص جانبازان عرضه خواهد شد. در این بخش از اخبار خودرو سایت گجت نیوز به معرفی این محصول جذاب و اعلام لیست کامل آپشنهای آن میپردازیم.
معرفی تویوتا هایلندر؛ وارداتی جدید ماهان صنعت پارس
ماهان صنعت پارس، با تامین قطعات و برخی خدمات محصولات برند تویوتا (Toyota) در گذشتهای نه چندان دور به یکی از برندهای بزرگ این زمینه در کنار ایرتویا تبدیل شده بود. اما با ممنوعیت واردات خودرو فعالیت این شرکت کم رنگ شد تا در نهایت با دور جدید واردات خودرو به کشور مجدد شاهد عرض اندام این شرکت باشیم.
تویوتا هایلندر هیبریدی نیز یکی از جدیدترین محصولات این شرکت است که همزمان با آغاز فعالیت سامانه یکپارچه خودرو جانبازان، برای جانبازان ۷۰ درصد ویژه و در دو تیپ متفاوت با سیستم چهارچرخ محرک (4WD) عرضه شده است. این خودرو ۷ نفره ۴۹۶۵ میلیمتر طول، ۱۹۳۰ میلیمتر عرض و ۱۷۵۰ میلیمتر ارتفاع دارد. همچنین فاصله بین دو محور آن به ۲۸۵۰ میلیمتر میرسد.
مشخصات فنی Toyota Highlander 2024
در بخش فنی هر دو مدل این خودرو از یک پیشرانه ۲.۵ لیتری چهار سیلندر و دو موتور الکتریکی سنکرون آهنربایی دائمی مستقر در محور جلو و عقب بهرهمند شدهاند. پیشرانه بنزینی قادر به تولید ۱۳۹ اسب بخار و ۲۳۶ نیوتن متر گشتاور است. توان موتور الکتریکی جلو و عقب نیز به ترتیب ۱۳۴ و ۴۰ اسب بخار و گشتاور آنها ۲۷۰ و ۱۲۱ نیوتن متر است.
در نتیجه توان ماکزیمم سیستم هیبریدی این خودرو ۱۸۱ کیلووات معادل ۲۴۳ اسب بخار است. حداکثر سرعت هر دو نسخه Delux و Elite این خودرو نیز ۱۸۰ کیلومتر بر ساعت اعلام شده است. هر دو خودرو دارای باک ۶۵ لیتری بوده و مصرف سوخت آنها در سیکل ترکیبی ۵.۹۷ لیتر به ازای صد کیلومتر است. همچنین سیستم تعلیق این کراس اوور ژاپنی در محور جلو مکفرسون و در محور عقب تعلیق مستقل دو جناقی است.
امکانات رفاهی و ایمنی کراس اوور هایلندر وارداتی
از مجموع آپشنهای مشترک در هر دو نسخه Delux و Elite این خودرو برای بازار ایران میتوان به نمایشگر مرکزی 10.25 اینچی، کلاستر تمام دیجیتال 12.3 اینچی راننده، آینه های جانبی برقی به همراه گرمکن، چراغ های تمام LED، سنسور نور، فرمان برقی حساس به سرعت، صندلی ردیف دوم و سوم با تقسیم 4/6، 6 کیسه هوای ایمنی، ایزوفیکس صندلی، سنسور پایش فشار باد تایرها، سیستم مدیریت یکپارچه پویا خودرو (VDIM)، سیستم کنترل کشش، سیستم کنترل پایداری الکترونیکی، سیستم کمکی شروع به حرکت، سیستم ورود بدون کلید به همراه استارت دکمه ای، تهویه مطبوع خودکار سه منطقهای، ترمز پارک برقی به همراه اتوهلد، رادار جلوگیری از برخورد با جلو، سنسور تشخیص عابر پیاده، کروز کنترل راداری دینامیک (DRCC)، سیستم هشدار خروج از لاین و سیستم صوتی پریمیوم با 6 بلندگو اشاره کرد.
همچنین نسخه فول آپشن (Deluxe) از امکانات بیشتری مانند سانروف پانوراما، باربند، روکش چرمی فرمان، آینه عقب اتوماتیک ضد تابش نور، زیردستی درب داخلی، روکش چرم ناپا صندلیها، تنظیم برقی ۸ جهته برای صندلی راننده و ۴ جهته برای صندلی شاگرد راننده، تکیهگاه برقی کمر برای صندلی راننده، قابلیت تنظیم برقی صندلیهای ردیف عقب و گرمکن صندلیهای جلو بهرهمند شده است.
کاتالوگ تویوتا هایلندر وارداتی (نسخه اولیه)
در انتها دعوت میکنیم مطلب معرفی و بررسی یکی از رقبای اصلی این خودرو با نام میتسوبیشی اوتلندر را در گجت نیوز مطالعه کنید.