چهارهمین کنفرانس ملی انجمن علمی پارک های فناوری و سازمان های نوآوری ایران با حمایت مرکز تحقیق و توسعه همراه اول در روزهای 16 و 17 آبان 1403 برگزار میشود.
صبح امروز، چهارشنبه شانزدهم آبان 1403، چهارمین کنفرانس ملی انجمن علمی پارک های فناوری و سازمان های نوآوری ایران با حمایت مرکز تحقیق و توسعه همراه اول، شروع به کار کرد. این کنفرانس که امسال با موضوع «فناوریهای نوظهور، سازمانهای نوآور و توسعه پایدار» برگزار میشود، فردا 17 آبان ماه نیز ادامه خواهد داشت.
در این رویداد که بهصورت حضوری با حضور سخنرانان برجسته داخلی و بینالمللی برگزار میشود، پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد، مراکز نوآوری و سازمانهای نوآور نیز مشارکت دارند. انجمن علمی پارکهای فناوری و سازمانهای نوآوری ایران، متولی برگزاری این کنفرانس است و برگزاری این دوره توسط پارک علم و فناوری البرز انجام میشود.
مدیران دستگاههای اجرایی و سیاستگذاران، مدیران صنایع بزرگ و بخشهای راهبردی توسعه فناوری و نوآوری، توسعهدهندگان کسبوکار، سرمایهگذاران، روسای پارکها و مدیران مراکز رشد، همبنیانگذاران شرکتهای دانشبنیان، دانشجویان و اساتید دانشگاهی در این کنفرانس گرد هم آمدهاند تا آخرین تجارب، فرصتها و چالشهای زیستبوم و سازوکارهای موفق و ناموفق خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و شبکه فعالی از تمام ذینفعان و مدیران پارکهای علم و فناوری و سازمانهای نوآور، ایجاد کنند.
اهداف برگزاری کنفرانس ملی انجمن علمی پارک های فناوری و سازمان های نوآوری
شبکهسازی بین متخصصان و فعالان حوزه فناوری و نوآوری کشور، ارتقای دانش کمی و کیفی نیروهای متخصص شاغل در حوزه فناوری و نوآوری، ایجاد فرصت انتقال تجارب و ارتقای تعاملات در سطح ملی، از مهمترین اهداف برگزاری چهارمین کنفرانس ملی پارک های فناوری و سازمان های نوآوری ایران محسوب میشوند. مرکز تحقیق و توسعه همراه اول که در عرصه اکوسیستم نوآوری کشور فعالیت میکند و با نهادهای سیاستگذاری و راهبردی این اکوسیستم، ارتباط دارد، از این کنفرانس حمایت کرده و قصد دارد ارتباط استراتژیکی با انجمن علمی پارکهای فناوری و سازمانهای نوآوری ایران، برقرار کند.
همراه اول علاوه بر حمایت از این رویداد، حضور فعالی در آن دارد و یکی از مدیران اولین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه نیز در پنل تخصصی «توسعه زیستبوم نوآوری از طریق دولت یا بخش خصوصی؟»، حاضر میشود.
از جمله موضوعهایی که در پنلهای این کنفرانس مطرح میشود میتوان به هوش مصنوعی و آینده زیستبوم نوآوری ایران، آمایش توسعه فناوری مبتنی بر قابلیتهای فناورانه و فرصتهای استانی، نقش نهادهای مالی در توسعه تامین مالی و سرمایهگذاری خطرپذیر، گذر کسبوکارهای مبتنی بر علم از استارتاپ تا اسکیل آپ، نوآوری اجتماعی، صنایع خلاق و توسعه پایدار، تعامل متقابل سازمانهای نوآوری با یکدیگر و با ذینفعان و همچنین توسعه زیستبوم نوآوری از مسیر دولت یا بخش خصوصی، اشاره کرد.