طولانی‌ترین مترو بدون راننده دنیا

طولانی‌ترین مترو بدون راننده دنیا در عربستان شروع به کار کرد

عربستان به سمت پیشرفت حرکت می‌کند و در راستای ساخت بزرگ‌ترین پروژه‌های جهان به سراغ ساخت طولانی‌ترین مترو بدون راننده دنیا قدم برداشته است.

عربستان سعودی به تازگی با افتتاح طولانی‌ترین مترو بدون راننده دنیا، گام بزرگی در راستای بهبود سیستم حمل‌ونقل خود برداشته است. این پروژه به عنوان بخشی از برنامه‌های بزرگ‌تر این کشور مثل بزرگترین ساختمان دنیا در ریاض برای تبدیل شدن به یک مقصد گردشگری مطرح، با افتتاح شبکه متروی ریاض آغاز شد.

در تاریخ یکم دسامبر، سه خط از این شبکه به صورت رسمی به بهره‌برداری رسید و یک خط دیگر نیز برای ژانویه برنامه‌ریزی شده است. با تکمیل این پروژه، طول کلی شبکه مترو به ۱۷۶ کیلومتر خواهد رسید و مناطق کلیدی و مراکز تجاری را در سرتاسر پایتخت عربستان به هم متصل خواهد کرد.

ریاض شهری با حداکثر تکنولوژی خواهد شد

طولانی‌ترین مترو بدون راننده دنیا

مترو ریاض با ظرفیت پذیرش بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر در روز، به طور قابل‌توجهی می‌تواند ترافیک جاده‌ای را در این شهر شلوغ کاهش دهد. علاوه بر این، برآورد شده است که این شبکه مترو سالانه به کاهش ۱۲.۵ میلیون تن دی‌اکسید کربن کمک خواهد کرد که نشان‌دهنده تأثیر مثبت آن بر محیط زیست است. این پروژه نه تنها به بهبود حمل‌ونقل عمومی کمک می‌کند، بلکه به کاهش آلودگی هوا و ترافیک در شهر نیز می‌انجامد.

این شبکه مترو شامل ۸۵ ایستگاه است که یکی از بارزترین آنها ایستگاه مترو منطقه مالی ملک عبدالله «KAFD» است. طراحی این ایستگاه توسط زها حدید، یکی از معروف‌ترین معماران جهان، انجام شده و هدف آن تسهیل مسیریابی برای مسافران است. نمای بیرونی ایستگاه با فرم انحنای مشبک طراحی شده که به کاهش اثرات گرما در تابستان‌های شدید عربستان کمک می‌کند و تجربه‌ای راحت برای مسافران فراهم می‌آورد.

طولانی‌ترین مترو بدون راننده دنیا

مترو ریاض از ۶۹ قطار متروپلیس آلستوم و ۴۷ قطار مترو «Innovia» استفاده می‌کند که تمامی آنها برقی و خودران هستند. بلیت‌های این قطارها در سه نوع فرست کلاس، خانوادگی و سینگل به فروش می‌رسد و امکاناتی نظیر صندلی‌های ارگونومیک، روشنایی LED، تهویه مطبوع و سیستم اطلاعات مسافران را ارائه می‌دهد. این سیستم ریلی خودران پیش از این در کشورهای مجارستان، استرالیا و تایوان به کار گرفته شده و حالا در عربستان سعودی به عنوان نمونه‌ای از پیشرفت‌های حمل‌ونقل عمومی معرفی شده است.

همچنین بخوانید:
استادیوم ملک سلمان با طراحی خیره کننده، میزبان جام جهانی ۲۰۳۴ است تمام جنگنده های نیروی هوایی عربستان سعودی به روایت عکس عربستان بخشی کوچک از شهر رویایی نئوم را رونمایی کرد + عکس

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*