این هدفون ها برای مغز خطرناک هستند

براساس تحقیقات جدید، این مدل هدفون ها برای مغز بسیار خطرناک هستند

تحقیقات سرویس سلامت ملی انگلستان نشان می‌دهد بعضی از هدفون‌ها که قابلیت‌های خاص دارند، می‌توانند برای مغز خطرناک باشند.

یکی از عادت‌های رایج جوانان در استفاده از گوشی تلفن و لوازم جانبی آن، گوش دادن به موسیقی با صدای بلند است که می‌تواند در درازمدت روی شنوایی اثر بگذارد و عارضه کم شنوایی را تشدید کند. به گزارش سرویس سلامت ملی انگلستان، بررسی‌ها نشان می‌دهد که مراجعان جوان دارای مشکلات مشابهی هستند و بالاتفاق در پردازش صداها با مشکل مواجه شده‌اند. علت چیست و باید چه اقداماتی انجام داد؟

این هدفون ها برای مغز خطرناک هستند

این هدفون ها برای مغز خطرناک هستند

یکی از محبوب‌ترین قابلیت هدفون‌های جدید، نویز کنسلینگ است که صداهای مزاحم محیط را از بین می‌برد تا کاربر بتواند از آنچه گوش می‌دهد، لذت ببرد و تمرکزش را از دست ندهد. محققان انگلیسی به این نتیجه رسیده‌اند که این قابلیت محبوب می‌تواند تأثیر منفی روی مغز جوانان بگذارد. با اینکه گوش دادن به صداهای بلند باعث بروز مشکلات شنوایی در درازمدت می‌شوند، اما نویز کنسلینگ هم می‌تواند به عنوان یک فناوری مورد علاقه مردم، اثرات سوء داشته باشد.

در آزمایش‌های بالینی، یک زن 25 ساله انگلیسی تست شنوایی را با امتیاز نرمال تمام کرد، اما وقتی از خواسته شد که روی صداها تمرکز کند با مشکل مواجه شد. به چنین حالتی در پزشکی، اختلال پردازش صدا گفته شده که یک بیماری عصبی است و توانایی درک صداها و کلمات را از افراد می‌گیرد. پژوهش‌های جدید به این نکته اشاره می‌کنند که حذف صداهای پس زمینه می‌تواند توانایی مغز برای فیلتر کردن صداها را از بین ببرد.

در گجت نیوز بخوانید:
نسخه جدید هدفون اپل AirPods Max در رنگ‌های جدید و درگاه USB-C معرفی شد چرا هدفون های سیمی همیشه از مدل های بی سیم بهتر هستند؟ هدفون رو گوشی یا دور گوشی ؛ از تفاوت‌ها تا مقایسه ارزش خرید

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*