قطعی اینترنت

هشدار وزیر ارتباطات درباره تأثیر تداوم قطعی اینترنت بر اشتغال میلیون‌ها نفر

وزیر ارتباطات نسبت به تأثیرات ادامه‌دار قطعی اینترنت بر اشتغال ۱۰ میلیون نفر هشدار داد. او تأکید کرد این شرایط می‌تواند زنجیره‌ای از پیامدهای اقتصادی و اجتماعی ایجاد کند.

طبق آخرین اخبار داخلی، با ادامه‌دار شدن محدودیت‌های ارتباطی که بسیاری از کاربران آن را فرساینده توصیف می‌کنند، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد معیشت و اشتغال حدود ۱۰ میلیون ایرانی به پایداری اینترنت وابسته است. او توضیح داد بخش قابل‌توجهی از این افراد از طبقات متوسط و کم‌درآمد هستند و کسب‌وکارشان مستقیماً بر بستر خدمات آنلاین و ارتباطی شکل گرفته است.

به گفته ستار هاشمی، اختلال در این زیرساخت می‌تواند روند درآمدی خانوارهای درگیر را مختل کند. وی هشدار داد تداوم این وضعیت احتمال بروز پیامدهای گسترده اجتماعی و اقتصادی را افزایش می‌دهد.

اثرات گسترده قطعی اینترنت بر صنعت ارتباطات

در نشست مشترک وزرای ارتباطات و علوم، ستار هاشمی با نگاهی فراتر از مسائل صرفاً فنی، به توضیح جنبه‌های مختلف قطعی اینترنت پرداخت. وی اعلام کرد حدود ۱۰ میلیون نفر که بخش زیادی از آنان از طبقات متوسط و پایین جامعه هستند، به فعالیت‌هایی اشتغال دارند که اساس آن بر ارتباطات پایدار دیجیتال است و هرگونه ناپایداری اینترنت می‌تواند جریان درآمدی و امنیت شغلی این گروه گسترده را تحت تأثیر مستقیم قرار دهد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تأکید کرد وابستگی زندگی روزمره، کسب‌وکارها و خدمات عمومی به اینترنت به حدی است که اختلال‌های موجود تنها یک مشکل فنی محسوب نمی‌شود، بلکه نوعی اخلال سیستماتیک در کارکرد بخش‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی به شمار می‌آید.

وزیر ارتباطات در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت مالی اپراتورهای ارتباطی اشاره کرد و با بیان اینکه کاهش درآمدها و فشارهای اقتصادی این شرکت‌ها را با چالش جدی روبه‌رو کرده است، گفت برخی اپراتورها حتی در تأمین هزینه‌های جاری و پرداخت حقوق کارکنان دچار مشکل شده‌اند. او این وضعیت را نشانه‌ای روشن دانست از اینکه بحران مرتبط با اینترنت اکنون تا مرزهای پایداری اقتصادی صنعت ارتباطات پیش رفته و نیازمند توجه فوری است.

کاهش مشارکت علمی و بین‌المللی در پی اختلالات ارتباطی

در ادامه این نشست سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در ادامه با اشاره به اختلالات پیاپی در ارتباطات علمی و مراودات پژوهشی بین‌المللی، تأکید کرد که محدودیت‌های اینترنتی در عمل جریان تولید، تبادل و به‌روزرسانی دانش را متوقف کرده است. او توضیح داد که حتی دسترسی محدود و تفکیک‌شده‌ای که برای اساتید و پژوهشگران فراهم شده، پاسخگوی نیازهای واقعی دانشگاهیان نیست و موجب کندی روند همکاری‌های علمی، کاهش مشارکت در پروژه‌های جهانی و افت کیفیت آموزش مجازی شده است.

وی محدودسازی دسترسی اینترنت برای اعضای هیأت علمی و دانشجویان را اقدامی غیرقابل توجیه دانست و اعلام کرد این محدودیت‌ها نه‌تنها ارتباطات علمی داخلی را تضعیف کرده، بلکه موجب کاهش اعتبار دانشگاه‌های ایرانی در نظام علمی بین‌المللی شده است.

سیمایی همچنین درباره وضعیت دانشجویان خارجی فعال در دانشگاه‌های ایران توضیح داد که این گروه می‌توانند به عنوان سرمایه‌ای ارتباطی و فرهنگی نقش مهمی در معرفی تصویر واقعی ایران به جهان ایفا کنند، اما در نبود زیرساخت‌های ارتباطی پایدار، این ظرفیت عملاً خنثی شده و امکان تعامل، همکاری و روایت‌سازی علمی و فرهنگی از ایران از سوی آنان از بین می‌رود.

آخرین اخبار مرتبط:
21 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات

پس این طور که مشخصه اینترنت ملی باقی خواهد موند دیگه

هشدار وزیر محترم بجا است تشکر تشکر وقتی اغلامی مثل 1 عدد تخم مرغ طی یک سال قیمتش از 2500به20000 هزارتوان رسیده 700 درصد افزایش قیمت داشته و خرید مرغ و دارو ها هم که به آرزو تبدیل شده و همه می دانند محدودیت و نهایتا قطعی اینترنت چندین ماهه که باعث قطع آب باریکه سفره هایمان در یک سال گذشته شده اما مشکل مان رفع شد؟!!!بله شنیده شد ؟!!!بعد چی میشه ؟مثل قبلا که همیشه شنیده میشد همان قدر تاثیر داشت .

از کرامات شیخ ما این بود؛
شیره را خورد و گفت شیرین بود😏
یه دوستی قشنگ نوشته بود «پلیس خوب، پلیس بد»😉
اصلاً ما خودمون منتقد وضع موجودیم
با اینکه خودمون مسبب وضع موجودیم😩

به قرآن هرجا بری بگی یه همچین دولتی داریم بعنوان کیس پناهندگی قبول کنید، درجا با یه تیر خلاصت میکنن🤪

بیچاره مردم که همچین مسوولانی دارند خدا به داد برسه

وزارت و وزیر و کلا دولت بی اختیار مترسک

به اونایی که قطع کردن بگو

بالاخره معلوم شد نخریدن بسته‌های اینترنت بهشون فشار آورده! بازم ادامه میدبم به نخریدن تا وصل کنید.
هر دفعه فقط میان میگن باید وصل بشه، وصل میشه و طبقاتی نشده. اما تهش فقط حرف مفت!
(من اصلا امروز کامنت دیگه‌ای نذاشتم، چی‌چیو دیدگاهتونو سریع مینویسید؟)

رییس جمهور،وزیر،مجلس،وزارت همش الکیه حتی قانون اساسی که نوشتند هم الکی است،همه چی دست 2 دوتاست..

با تشکر از وزیر ارتباطات بابت هشدار های بسیار سازنده و مفیدشون . اینترنتو وصل کن بابا اه

حضرت عباسی ما رو چی فرض کردین ؟

همین دیگه…مشکل همینه…کسی داره از قطع اینترنت میناله که خودش اولین مسئول مستقیمه…این دست پیشو گرفتنه…میخاد بگه من کاره ایی نیستم…بقول دوستمان درپایین ما عذر میخواهیم🙏

خیلی جالبه خودشونم میدونن و دارن میگن این قطعی ها داره ضرر هم به مشاغل اینترنتی هم به خودشون ضرر های میلیون دلاری وارد میکنه اما با این وجود درستش نمیکنن

من به شخصه از شما معذرت میخوام جناب وزیر
چون قطعی نت تقصیر ماست دیگه
مردم قطعش کردن
الان با جناب پزشکیان عزیز و همینطور با شخص وزیر اطلاعات گرامی تماس میگیرم نت بدون فیلتر رو باز کنن
ممنونم از هشدارتون😊😊🤩

هر وقت فهمیدین که این شما نیستین که باید برای مردم و زندگیشون تصمیم بگیرید،. برعکس زندگی و تصمیمات شما باید تحت نظرات مردم باشه میتونید در حکومت کردن موفق باشید 🔥🔥

با وصل نکردن اینترنت نون حداقل 50 میلیون ایرانی رو میبرین. حواستون باشه انقلاب گرسنگان رو خودتون پایه گذارش نباشید…

الان مثلا ینی چی چرا پیامم تایید نمیشه ببند سایتو بابا

فقط هشدار ! الان حتی ننه بزرگ منم می‌دونه بدون اینترنت همه دارن بیکار میشن و اقتصاد و اعصاب و روان مردم داره از هم میپاشه ! واقعا یک نفر آدم عملگرا نیست بتونه این اینترنت وصل کنه ؟؟ فقط حرف و هشدار و وعده ، وعید !! حداقل دست از دشمنی با مردم ایران بردارید ! حتی ۱ مورد هم در دنیا نداشتیم و نداریم که موقع جنگ بیان اینترنت قطع کنند ! همه حکومت‌ها و دولت‌ها در دوران جنگ حداکثر رفاه و امکانات برای مردم فراهم میکنن تا از فشار جنگ بهشون کاسته بشه ! اینجا برعکسه !

اینجور که این حرف میزنه حتما بهش گفتن یچی بگو مردم آروم شن

وزیر هیچکاره
اصلا واژه وزیر هیچ مفهومی تو ایران نداره حتی رییس جمهورم هیچکارست…

دقیقا همیننه این مربوط به الان هم نیست … اصلا دولت فقط نمایشه نه سیاست داخلی دستشه نه خارجی فقط کارگزار هستش

فقط بلدید هشدار بدید
حرفایی رو نیزنید که خودمون میدونیم و هروز میگیم
دستاورد جدیدتون چیه؟ غیر حرف زدن و خرابی

21
0
در بحث شرکت کنیدx