اینترنت بین‌الملل

نماینده مجلس: کلید بازگشت اینترنت بین‌الملل در دستان نهادهای امنیتی است

اظهارات جدید نایب‌رئیس کمیسیون صنایع و معادن نشان می‌دهد بازگشت اینترنت بین‌الملل منوط به تصمیم نهادهای امنیتی است.

با عنایت به آخرین اخبار داخلی، سید جواد حسینی‌کیا، نایب‌رئیس کمیسیون صنایع و معادن اعلام کرده است که تعیین زمان دقیق برقراری دوباره اینترنت بین‌الملل برای عموم، به‌طور کامل به تصمیم نهادهای امنیتی وابسته است. او توضیح داد که مسئولان مربوطه در حال ارزیابی شرایط هستند و تنها در صورت تشخیص و تأیید آن نهادها، زمان وصل اعلام خواهد شد. حسینی‌کیا در پاسخ به پرسش‌های مطرح‌شده درباره وضعیت دسترسی کاربران گفت تصمیم‌گیری این موضوع خارج از اختیار کمیسیون است.

فهرست مطالب

رد ادعای اینترنت طبقاتی در روند بازگشت اینترنت بین‌الملل

سید جواد حسینی‌کیا، نایب‌رئیس کمیسیون صنایع و معادن و نماینده مجلس شورای اسلامی، با اشاره به وضعیت فعلی اینترنت در کشور تأکید کرد که کلید بازگشت اینترنت بین‌الملل همچنان در اختیار نهادهای امنیتی قرار دارد و تصمیم نهایی درباره زمان اتصال مجدد، تنها از سوی این نهادها گرفته و اعلام می‌شود. او در سخنان خود ضمن توضیح درباره روند دسترسی کاربران به اینترنت جهانی، اعلام کرد که ادعاهای مطرح‌شده درباره شکل‌گیری «اینترنت طبقاتی» در پی گسترش سرویس اینترنت پرو در کشور، نادرست است و مبنای واقعی ندارد.

حسینی‌کیا در گفت‌وگو با رسانه آوش با بیان این‌ موضوع که کشور در شرایط خاصی قرار دارد، اضافه کرد هنوز بسترهای لازم برای دسترسی همگانی و گسترده همه شهروندان به اینترنت بین‌المللی فراهم نشده است. به گفته او، محدودیت‌های موجود در حوزه دسترسی کاربران، بخشی از تصمیمات کلان امنیتی است که با توجه به شرایط فعلی اتخاذ شده و رفع آن نیز منوط به تغییر ارزیابی‌ها و تشخیص نهادهای مسئول است.

وی در ادامه توضیح داد که هرگونه ظرفیت تازه‌ای که در حوزه ارتقای کیفیت و سطح دسترسی اینترنت ایجاد شود، حتماً از طریق مجاری قانونی و رسمی به اطلاع افکار عمومی خواهد رسید. او تأکید کرد: «موضوع اینترنت طبقاتی که از سوی برخی مخالفان مطرح می‌شود، صحت ندارد» و افزود طرح چنین مباحثی بیشتر جنبه سیاسی و تبلیغی دارد و منعکس‌کننده سیاست رسمی حاکمیت و دولت نیست.

بیشتر بخوانید

توضیح درباره اینترنت پرو و مبنای قانونی آن

نایب‌رئیس کمیسیون صنایع و معادن در توضیح جایگاه و ماهیت اینترنت پرو و پاسخ به این پرسش که آیا این نوع دسترسی مبنای قانونی دارد یا نه، اظهار کرد: «اینترنت پرو نسل ارتقایافته است و این سرویس در امتداد ارتقای فنی شبکه‌های موجود تعریف می‌شود.» او توضیح داد که سیاست دولت بر این نیست که تنها نسل‌های قدیمی‌تر مانند G2 و G3 فعال بماند یا همان وضعیت حفظ شود، بلکه در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای، قرار است این نسل‌ها به فناوری‌های بالاتر یعنی 3G و 4G و حتی فراتر از آن ارتقا پیدا کنند.

به گفته حسینی‌کیا، در حال حاضر بنایی بر افزایش قیمت اینترنت وجود ندارد و جهت‌گیری اصلی سیاست‌ها به سمت بهبود کیفیت و توسعه زیرساخت‌هاست، نه گران‌تر کردن خدمات برای مردم. او افزود: «فضا به این سمت است که زیرساخت‌ها در حوزه ارتباطات ارتقا پیدا کند، مخصوصاً در جاهایی که نسل دو و سه اینترنت وجود دارد و نیازمند است به نسل ۴ و ۵ ارتقاء پیدا کنند.»

توسعه شبکه در مناطق روستایی و شهرهای دور از مرکز

حسینی‌کیا در تشریح برنامه‌های توسعه‌ای افزود که در حوزه توسعه شبکه، طرح‌هایی برای تقویت پوشش ارتباطی در نقاط محروم و کم‌برخوردار در دستور کار است تا شکاف دیجیتال میان مرکز و پیرامون کاهش یابد. او گفت روند ارتقای زیرساخت‌ها به‌ویژه در مناطق روستایی و شهرهای دور از مرکز استان‌ها آغاز شده است تا نسل‌های قدیمی‌تر مانند G2 و G3 به تدریج به نسل‌های بالاتر، یعنی 4 و 5 تبدیل شوند.

دلایل اعمال محدودیت‌های فعلی بر شبکه اینترنت

نایب‌رئیس کمیسیون صنایع و معادن در بخش دیگری از اظهارات خود، به چرایی اعمال محدودیت‌های فعلی بر شبکه اینترنت پرداخت و با اشاره به فضای کلی حاکم بر روابط خارجی و شرایط امنیتی کشور گفت: «دشمنی داریم که عهدشکن است و نمی‌توان با آن مذاکره و صحبت کرد؛ فضا جنگی است و برخی افراد خائن از این بستر سوءاستفاده می‌کنند.»

وی این شرایط را یکی از دلایل اصلی اعمال کنترل‌های بیشتر در حوزه ارتباطات دانست و ابراز امیدواری کرد که با تغییر فضای عمومی و برطرف شدن تهدیدها، بتوان در آینده نزدیک به سمت وضعیت عادی‌تر حرکت کرد.

آخرین اخبار مرتبط:
27 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات

لطفا وصلش کنید بخدا بدجور حالمون خرابه چرا مارو اینقدر زجر میدید

خود اینا بیشتر از آمریکا و اسرائیل با این تصمیم گیری ها و قطعی هاشون دارن به قشر مردم صدمه میزنن!!! باعث شدن نصف مردم بیکار یا روانی بشن

خود اینا بیشتر از آمریکا و اسرائیل با این تصمیم گیری ها و قطعی هاشون دارن به قشر مردم صدمه میزنن!!! باعث شدن نصف مردم بیکار یا روانی بشن

جالبه این یکی میگه کار من نبود
اون یکی پاس میده به این یکی

من نبودم دستم بود تقصیر آستینم بود ……

شیخ حلوا را خورد و گفت شیرین است . هنر کردی واقعا .‌مشکل مردم هم با همون نهادهای امنتیتی هستش که با این کارشون باعث نا امنی بیشتر و نابودی زندگی مردم شدن ..امنیتی که باعث بدبختی و فقر و نابودی اقتصاد وضعیت مالی خیلی ها که به اینترنت وابسته هستش و پول اینترنت پرو ندارند به چه دردی میخوره ؟ امنیت برای راحتی زندگی مردمه نه مثل الان که برعکس شده .‌شما تنها کشوری هستید که اینترنت و ۲ ماه قطع کردید حتی اگه بهانه جنگ باشه بفرمایید اون همه پولی که برای محافظت از حملات سایبری خرج شد کجاست و این وسط پدافند غیر عاملی که هنرش قطع اینترنت هستش چرا هنوز وجود داره و از پول بیت المال برای اون همه کارمندی که هیچ کاری نمیکنند خرج شون میشه؟

گذر پوست به دباغ خانه خواهد افتاد.ازالان‌مشارکتم برای کارهای دولت رو مثل خودتون به امروز وفردا موکول میکنم.هربار به یک بهونه جدید.چیزی که عوض داره گله نداره.تمام

وصل کنید الان بازم پولمو خوردن چقدر ما باید هزینه و عذاب بکشیم

عموجان نخر این کانفیکهای جعلی رو نخر

عمو خودتی

🤔🤔چی شده
این چی میگه چرا من متوجه نمیشم.
این همه فک زدی آخرش معلوم نشد وصل میشه یا نه

نفرین عامون برشماها✋🏻
نفرین خدایان آمن هوتپ برشما✋🏻
نفرین✋🏻✋🏻✋🏻

دوران باشکوه پاس وپاسکاری شروع شد

پوریا هاشم پور چیشده سانسور کردنات بیشتر شده تهدید شدی یا خودت ترسیدی

کاملا اشتباه . کلید وصل شدن اینترنت در دستان فقط و فقط مردم است . نهاد های امنیتی اینترنت و وصل نخواهند کرد 😏

اگرم احیانا تو دست کسی غیر از مردمه کاش اون دستها رو قطع میکردن تا نطمئن بشیم کلیدش دست ماست. افسوس

من همچنان برای حمایت کشورم ازبرتینا و روبیکا و ذره بین و بله استفاده می کنم و این افتخار هر ایرانی است

میسپارمت به رضا پیشرو با تیشرت نارنجی

باشه فقط اینو بدون که
ذره بین و ازبرتینا که سرچ هاش از همون گوگل میاره با کمی سانسور

روبیکا و بله هم از کپی از تلگرام هستش و حتی پیام ها هم به سبک خود تلگرام رمزنگاری شده
اینارو گفتم که یکم اطلاعاتت بالا بره

تو از ایرانی بودن فقط تایپ فارسی یاد گرفتی سید

منم میسپارمت به تک تک تکست های اثر منفی

احمقققق

ادامه بده به حمایتت فقط عقب نمونی خوشبحالت واقعا حسودیم شد به شما هر کس ندونه فکر میکنه این اسامی که اسم بردی احتمالا اسم مریخ نورده یا از اختراعات جدید بشریه ! آدرس بده بچه های سایت هم تعقیب کنن شمارو ! اگه به شبکه های ماهواره ای هم علاقه داری لطفا یه نیم ساعت هم به شبکه های تلویزیونی ترکیه کشور دوست و برادر ایران هم نیم نگاهی بنداز اونا هم دارن مدام روی یه چیزی خیلی عجیب 5G مانور میدن و هر نیم ساعت یکبلر تبلیغ میکنن 5G 5G 5G 5G 5G 5G.

  • 5G. 5G. 5G 5G. 5G 5G 5G 5G 5G
  • خدا میدونه این چیه من که سطح سوادم اونقدر نیست

کاش یکی بهم امید بده که واقعا اینترنت ها وصل میشه یا نه😢

دوست عزیز اینترنت بین الملل وصل میشود اما با تاخیر این مطمئن باشید در هر مقطه ای اگر فیلتر شده از ان سمت بعد از ارام شدن وضعیت نه از دید شهروند عادی از دید پروتوکل های امنیتی باز. دران صورت باز میشود تنها مشکلی که هست این صبوری هست که طاقت برخی عزیزان کم ولی انشالله یقین بدونید وصل میشود

اومد وضعیت مثل ویتنام شد ۲۰ سال جنگ ادامه داشت باید چ کرد؟

خب اینکه وصل میشود شکی نیست تا ابد هم راه داریم ولی کی این لعنتی وصل میشود ما کسب و کارمون پوکید لااقل یه با پدر مادری هم پیدا بشه بگه کی وصل میشود دیگر مشکلی نیست همه قرص خواب میخوریم و ساعت شماطه دار سر تاریخ کوک میکنیم لطفا تکانی به خودتون بدید شما درکی از کلمه گرسنگی دارید اصلا معنی شب با شکم گرسنه خوابیدن واقعا درکش خیلی سخته ؟ سخت نیست وجدان پیدا نیست و کسی که ذره ای اندازه نوک سوزن یک اپسیلون حتی با کلمه وجدان آشنا بود اون موقع درکش آسان میشد ! دور از جان شما خیلی از این جمع و از همه بچه های عزیز سایت و همچنین از بزرگان عذرخواهی میکنم
به خر یک بار بگید هاش میخکوب میکند حنجره ای باقی نماند تمام موهای سرمان قسم به اون خدایی که شما دارید و ما نداریم قسم به اون خداوندی که آفریدگار شماست و ما از کیهان دیگر هستیم همه موهای سرمان مثل برف زمستانی سپید شد اونم در طی این دوماه باور کنید باور کنید ! لطفا حداقل یک هفته با تاخیر ده روز با تاخیر اعلام کنید نترسید این مردم باز هم لازم باشد جان که ارزشی ندارد برای این خاک میدهد

27
0
در بحث شرکت کنیدx