بررسی اولیه هواوی میت ۴۰ پرو

بررسی اولیه هواوی میت ۴۰ پرو ؛ ظهور زودهنگام یک رقیب قدرتمند برای آیفون ۱۲ پرو مکس

در این مقاله به بررسی اولیه هواوی میت ۴۰ پرو – Huawei Mate 40 Pro به همراه مشخصات فنی٬ امکانات و ویژگی های آن خواهیم پرداخت.

شرکت هواوی ساعاتی پیش رسماً از گوشی های سری میت ۴۰ خود رونمایی کرد. ما اکنون در این مقاله صد داریم به بررسی اولیه هواوی میت ۴۰ پرو بپردازیم و تجربیاتمان از اولین بار در دست گرفتن این گوشی را با شما به اشتراک بگذاریم. در ادامه با ما همراه باشید.

بررسی اولیه هواوی میت ۴۰ پرو

چه در داخل جعبه است؟

پرچمداران جدید هواوی در داخل جعبه‌ای ساده٬ زیبا و مشکی‌رنگ قرار گرفته‌اند. وقتی قاب رویی جعبه را برمی‌داریم٬ گوشی نمایان است که یک محافظ پلاستیکی روی آن قرار دارد. با در دست گرفتن گوشی٬ ماژول دوربین گرد آن به خوبی خودنمایی می‌کند.

اما به جز خود گوشی٬ یک قاب محافظ نرم و شفاف در داخل جعبه گوشی قرار دارد که از قاب پشتی و لبه‌های کناری گوشی محافظت خواهد کرد. یک کابل شارژ USB Type-C و هدفون‌های بی‌سیم که از طریق درگاه USB-C به گوشی متصل می‌شوند را نیز می‌توان در این جعبه یافت. اگرچه هواوی ایربادهای بی‌سیم خود را نیز در بازار عرضه می‌کند٬ اما در روزگاری که سازنده‌های موبایل حتی شارژر را هم از داخل جعبه گوشی خود برداشته‌اند٬ حضور همین هدفون‌های سیمی نیز هم می‌تواند غنیمت باشد. به این‌ها باید یک ابزار برای درآوردن سیم کارت را نیز اضافه کرد.

بررسی اولیه هواوی میت ۴۰ پرو

صحبت از شارژر شد٬ هواوی یک شارژر شگفت انگیز ۶۶ وات را در داخل جعبه این گوشی قرار داده است. اکنون ۶۶ وات می‌تواند هواوی را از گوشی‌های اپل و سامسونگ جلو بی‌اندازد. به طور مثال گلکسی نوت ۲۰ اولترا سامسونگ که آخرین پرچمدار این شرکت است٬ از شارژ تنها ۲۵ وات پشتیبانی می‌کند و حداکثر توان شارژ پشتیبانی شده توسط آیفون ۱۲ پرو مکس تازه معرفی شده نیز فقط ۲۰ وات است. بنابراین حضور چنین شارژر پرسرعتی در داخل جعبه گوشی Mate 40 Pro جذاب به نظر می‌رسد.

طراحی و نمایشگر

بررسی اولیه هواوی میت ۴۰ پرو به ما نشان می‌دهد که این گوشی تقریباً عاری از هرگونه حاشیه اضافی است و دوربین دوگانه‌ی سلفی در سمت چپ نمایشگر آن قرار گرفته است. البته حاشیه‌ی باریکی در چانه و قسمت بالایی گوشی نمایان است.

بررسی اولیه هواوی میت ۴۰ پرو

شاید شما از لبه‌های منحنی در اطراف این گوشی ناامید هستید که از نظر بصری ناخوشایند هستند و تجربه کاربری را با مشکلاتی همچون لمس تصادفی مواجه می‌کنند. اما نگران نباشید٬ هواوی از الگوریتم‌هایی استفاده کرده که می‌تواند از این مشکلات جلوگیری کند و تجربه کاربری مناسبی را در اختیار شما قرار دهد. در مجموع طراحی میت ۴۰ پرو استاندارد است٬ دکمه‌ی پاور آن برای خاموش و روشن کردن گوشی مانند گوشی‌های دیگر در سمت راست قرار دارد و قسمت پشتی گوشی نیز به جز ماژول دوربین٬ از هیچ چیز دیگری میزبانی نمی‌کند.

در زیر گوشی اسلات سیم کارت را می‌توان یافت که درگاه شارژ و حفره‌های اسپیکر نیز آن را همراهی می‌کنند٬ در حالی که بالای قاب هیچ چیزی به جز یک منتشر کننده مادون قرمز را نمی‌توان یافت. شما می‌توانید از این انتشار دهنده برای کنترل تلویزیون٬ سیستم تهویه مطبوع و هر وسیله‌ای که از مادون قرمز بهره می‌برد٬ استفاده کنید.

عملکرد و مشخصات فنی

در اولین بازدید ما از این گوشی٬ عملکرد آن کاملاً روان و سریع بوده است. ما در هنگام آزمایش با هیچ مشکلی در تجربه کاربری روبرو نشدیم. این گوشی از چیپست Kirin 9000 قدرت می‌گیرد که ۸ گیگابایت رم نیز آن را همراهی می‌کند. این تراشه همچنین دارای یک مودم 5G است و می‌تواند قدرتمندترین پردازشگر گرافیکی در بین گوشی‌های هواوی را ارائه کند. قطعه‌ای که ما به بررسی آن پرداختیم٬ ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی را ارائه می‌کرد.

بررسی اولیه هواوی میت ۴۰ پرو

دوربین

شاید جذاب‌ترین بخش گوشی میت ۴۰ پرو سیستم دوربین آن باشد که در یک جزیره‌ی گرد روی قاب پشتی نقش بسته است و نام برند لایکا با فونتی بزرگ در وسط آن نمایان خواهد بود. این گوشی از دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی به همراه دوربین ۱۲ مگاپیکسلی پریسکوپی و دوربین ۲۰ مگاپیکسلی اولترا واید استفاده می‌کند که حسگر ToF 3D نیز برای کمک به ثبت جزئیات مربوط به عمق در کنار آن‌ها قرار دارد. در جلوی این گوشی نیز یک دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی همراه یک حسگر ToF را می‌توان یافت. ما در بررسی اولیه هواوی میت ۴۰ پرو موفق به آزمایش دوربین این گوشی نشدیم٬ اما قطعا بررسی جامع‌تری را از آن ارائه خواهیم کرد.

بررسی اولیه هواوی میت ۴۰ پرو

سیستم عامل و اپلیکیشن‌ها

گوشی جدید هواوی اجراکننده EMUI 11 مبتنی بر اندروید ۱۰ است. EMUI رابط کاربری سفارشی شرکت هواوی٬ چیزی شبیه به OneUI سامسونگ است. صفحه هوم گوشی میت ۴۰ پرو هیچ چیز عجیبی ندارد. آن آیکون‌هایی زیبا٬ یک بخش خوراک خبری و دکمه‌های تنظیم سریع بسیار مفیدی را شامل می‌شود و اجازه می‌دهد بدون آنکه نیازی به اپلیکیشن متفرقه باشد٬ بتوانید از صفحه گوشی خود فیلم تهیه کنید.

بررسی اولیه هواوی میت ۴۰ پرو

همانطور که انتظار داشتید این گوشی فاقد سرویس‌های موبایل گوگل و در رأس آن Play Store است. در عوض شما سرویس‌های موبایل هواوی را در اختیار خواهید داشت و با بررسی اولیه هواوی میت ۴۰ پرو ما متوجه این موضوع شدیم که شما می‌توانید اپلیکیشن‌های محبوب خودتان را از طریق یک فروشگاه به نام AppGallery دانلود کنید. در این فروشگاه هزاران بازی و اپلیکیشن محبوب نظیر تیک تاک٬ وایبر و تلگرام برای دانلود شما وجود دارد.

گالری عکس هواوی Mate 40 Pro