به روز رسانی واتساپ

به روزرسانی واتساپ اطلاعات شما را لو می‌دهد!

جدیدترین روزرسانی واتساپ تمامی اطلاعات شما با فیسبوک به اشتراک گذاشته شده و به نحوی لو خواهد رفت! اما چگونه و چرا؟

امروزه با ناامنی‌های به وجود آمده درباره حریم شخصی در فضای سایبری و بخصوص پیام‌رسان‌ها، کمتر کسی پیدا می‌شود که به هر برنامه‌ای برای فرستادن پیام‌های شخصی اعتماد کرده و دسترسی‌های لازم را به آن بدهد. با این وجود از سال ۲۰۰۹ در پلتفرم iOS و همچنین ۲۰۱۰ در سیستم عامل اندروید پیامرسان محبوبی به نام واتساپ کار خود را شروع کرده بود و تاکنون کاربران بسیاری از امنیت بالای آن راضی بوده و همچنان به استفاده از آن می‌پردازند.

با این حال به‌روزرسانی‌های اخیر پیام‌رسان واتساپ عملا یکی پس از دیگری نه ‌تنها پیشرفت چندانی را نشان نداده‌اند، بلکه در آخرین نسخه آن خبر عجیبی را شنیده‌ایم که تعجب بسیاری از کاربران را به دنبال داشته است.

بنابر اطلاعات درج شده در پیوست این آپدیت جدید، ذکر شده که اگر کاربران تا تاریخ ۲۰ بهمن پروفایل واتساپ خود را با یک اکانت فیسبوک لینک نکنند، حساب پیامرسان آن‌ها برای همیشه مسدود شده و اطلاعات آن‌ها به کلی پاک خواهد شد! اما دلیل این اتفاق چیست و لینک کردن پروفایل واتساپ به فیسبوک چه پیامدهایی دارد؟

به روزرسانی جدید واتساپ با هدف حذف کاربران!

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*

۲ دیدگاه

  1. واتساپ خیلی پر رو شده،حالا با دزدیدن اطلاعات مردم ،هر ثانیه باید منتظر مزاحمتهای تبلیغاتی مزخرف وبدرد نخور این شرکت باشیم ،در خوشبینانه ترین حالت….

  2. واقعاً واتس اپ در طی چند روز اخیر خیلی دردسر برا خودش درست کرده