ریچارد یو، مدیر بخش تجارت نرم افزاری هواوی تصمیم گرفته قضیه را برای کاربران روشن کند و بگوید که تفاوت هارمونی او اس با اندروید و آی او اس در چیست.
هارمونی او اس (در چین هانگ منگ او اس) به عنوان گزینه جایگزین برای سیستم عامل اندروید روی گوشیهای هوشمند در نظر گرفته شده است. اما پیشتر در مطلبی اشاره کرده بودیم که نسخه آزمایشی هارمونی او اس ۲.۰ مبتنی بر پلتفرم اندروید ایجاد شده است.
بیشتر بخوانید:
سیستم عامل هارمونی او اس ۲ هواوی بر پایه اندروید طراحی شده است!
وانگ چنگلو (که در جهان با نام ریچارد یو شناخته میشود) روز گذشته عنوان کرد که هارمونی او اس یک نسخه کپی از اندروید و آی او اس نیست. اما چه تفاوتی بین سیستم عامل هواوی با پلتفرم موبایل شرکتهای گوگل و اپل وجود دارد؟
تفاوت هارمونی او اس با اندروید و آی او اس
> هارمونی او اس
پلتفرم سخت افزاری: علاوه بر گوشی موبایل، آن میتواند روی بسیاری گجتهای اینترنت اشیاء مانند تلویزیون، اتومبیل و لوازم خانگی نیز اجرا شود
نقطه رشد: دستگاههای اینترنت اشیاء پتانسیل بالایی دارند
مزایا: منبع باز بودن، عملکرد روان و ظرفیتهای توزیع
معایب: سیستم عامل تازه متولد شدهای که جای رشد دارد
توسعه اپلیکیشن: یکبار توسعه، قابلیت سازگاری چند منظوره
> آی او اس
پلتفرم سخت افزاری: گوشی موبایل
نقطه رشد: محدود
مزایا: روان
معایب: سیستم عامل بسته
توسعه اپلیکیشن: سازگاری فردی
> اندروید
پلتفرم سخت افزاری: گوشی موبایل
نقطه رشد: محدود
مزایا: منبع باز بودن
معایب: ناپیوستگی
توسعه اپلیکیشن: یکبار توسعه، قابلیت سازگاری چند منظوره
Harmony OS یک کپی از اندروید و آی او اس نیست
سیستم عامل هواوی یک نسخه کپی از اندروید و آی او اس نیست. وانگ چنگلو این را در مصاحبهی اخیر خودش عنوان کرده است. هارمونی او اس میخواهد جایگزینی برای اندروید باشد. توسعه این سیستم عامل از سال ۲۰۱۶ آغاز شده است. این پلتفرم میتواند برای تمام اینترنت اشیاء مورد استفاده قرار گیرد. در حالی که به طور مثال iOS فقط برای گوشیهای آیفون است. هواوی میخواهد تا سال ۲۰۲۱ بیش از ۲۰۰ میلیون دستگاه مبتنی بر Harmony OS در بازار داشته باشد و امیدوار است که حتی نتایج بهتری نظیر فروش ۳۰۰ تا ۴۰۰ دستگاه را به دست آورد.
هواوی به سازندگان گوشیهای چینی اجازه میدهد از سیستم عامل هارمونی او اس و خدمات موبایل HMS به عنوان جایگزینی برای پلتفرم اندروید و خدمات GMS استفاده کنند. این گزینه خوبی برای گوشیسازهایی است که موفق به کسب لایسنس استفاده از خدمات گوگل و پلی استور روی گوشیهای خود نشدهاند.