گرافیکی ترین بازی های کامپیوتری

گرافیکی ترین بازی های کامپیوتری که باید تجربه کنید

اگر دارای لپ تاپ یا رایانه‌ای با سخت افزار قوی هستید، در ادامه می‌توانید با گرافیکی ترین بازی های کامپیوتری چند سال اخیر آشنایی پیدا کنید.

در این مطلب به معرفی گرافیکی ترین بازی های کامپیوتری پرداخته‌ایم، آثاری که جلوه‌های بصری خیره کننده‌ای دارند و هر رایانه‌ای از پس اجرای آن‌ها بر نمی‌آید.

این اواخر وقتی صحبت از گرافیک بالا می‌شود، معمولا نام سایبرپانک 2077 هم وسط می‌آید. این بازی که آن را می‌توان «کرایسیس» (Crysis) نسل جدید توصیف کرد، بر روی هر رایانه‌ای به خوبی اجرا نمی‌شود و برای دریافت بالاترین رزولوشن و نرخ فریم، به یک سخت افزار به شدت قدرتمند و البته گران قیمت نیازمند هستید. اما سایبرپانک تنها اثری نیست که می‌تواند کامپیوتر شما را ذوب کند، عناوین دیگری هم در سال‌ها اخیر عرضه شده‌اند که از نظر گرافیکی و تکنیکی حرف‌های زیادی برای گفتن دارند.

گرافیکی ترین بازی های کامپیوتری

بارها در مطالب مختلف به این نکته اشاره کرده‌ایم که گرافیک همه چیز نیست و یک بازی گرافیک بالا، لزوما یک بازی خوب محسوب نمی‌شود. با این حال، بسیاری از بازی دوستان، خصوصا کسانی که از نسل‌های اخیر، گیمینگ را آغاز کرده‌اند، دلبستگی زیادی به مقوله گرافیک دارند و حتی بعضی‌ها بر این عقیده‌اند که یک بازی ایده آل، حتما باید گرافیک ایده آلی هم داشته باشد. تفکری که البته کاملا اشتباه است، کسانی که بازی کردن را از آتاری، گیم بوی، سگا یا ان ای اس آغاز کرده‌اند، شاید درک بهتری از این مسئله داشته باشند.

اما گاهی اوقات، هیچ چیز جذاب‌تر از یک بازی گرافیکی نیست. اثری که شما را حیرت زده می‌کند و چشمانتان را نوازش می‌دهد. ما در این مطلب به معرفی تعدادی از این عناوین پرداخته‌ایم که البته با اکثریت آن‌ها آشنایی دارید. ناگفته نماند که بعضی از این بازی‌ها بر روی سخت افزارهای متوسط هم قابل اجرا هستند اما کیفیت اصلی خود را بر روی یک رایانه قدرتمند نشان می‌دهند.

– بازی WRC 9 FIA World Rally Championship

گرافیکی ترین بازی های کامپیوتری

سال 2020 برای ژانر اتومبیل رانی به خوبی سپری شد و در این میان، بازی WRC 9 یکی از بهترین‌ها است که نه تنها گیم پلی قابل توجهی دارد بلکه از نظر گرافیکی هم شما را راضی می‌کند. این بازی از یک بخش کریر مُد بسیار جذاب بهره می‌برد که بسیار پر از محتوا است و می‌تواند شما را برای ساعت‌ها سرگرم کند. گیم پلی بازی هم نسبت به نسخه‌های پیشین بهبودهای ملموسی داشته و به سطح مناسبی رسیده است.

دیگر نقاط قوت بازی در جزئیات محیطی و نورپردازی دقیق آن است که بر روی یک سخت افزار قدرتمند، خود را به خوبی نشان می‌دهد.

– بازی Doom Eternal

گرافیکی ترین بازی های کامپیوتری

کسانی که رایانه خود را در یکی دو سال اخیر ارتقا داده‌اند، مشکلی در اجرای دوم اترنال نخواهند داشت اما در هر صورت، نمی‌توان گرافیک خارق العاده آن را نادیده گرفت. اگر در این زمینه تردید دارید، کافی است گرافیک نسخه پی سی را با نسخه کنسولی مقایسه کنید. دوم اترنال همانند نسخه‌های پیشین، تمرکز ویژه‌ای بر روی سرعت و تحرک دارد و اگر می‌خواهید از جهنمی که جلوی شماست، زنده خارج شوید، باید در تمامی لحظات حرکت کنید.

با توجه به ریتم بالای بازی و سرعت آن، نرخ فریم اهمیت زیادی دارد و اگر نرخ فریم زیر 30 یا 40 دریافت کنید، یا حتی یک لحظه با لگ رو به رو شوید، احتمالا مرگ شما بالا می‌رود و تجربه عذاب آوری از این اثر خواهید داشت.

– بازی Half-Life: Alyx

گرافیکی ترین بازی های کامپیوتری

از نظر سیستم مورد نیاز، آلیکس تقریبا مشابه دوم اترنال است اما از آنجایی که یک اثر واقعیت مجازی به حساب می‌آید، اجرای آن حتی پرهزینه‌تر هم هست و باید یک هدست مناسب تهیه کنید.

بحث گرافیک را که کنار بگذاریم، بازی Half-Life: Alyx نه تنها یکی از بهترین بازی های شوتر چند سال اخیر است بلکه یکی از بهترین عناوین واقعیت مجازی تاریخ هم در نظر گرفته می‌شود. داستان بازی در مورد آلیکس است که یک سفر چالش برانگیز را برای نجات پدرش آغاز می‌کند. در کنار مبارزات، پازل‌های هوشمندانه‌ای هم در اثر قرار گرفته‌اند که باید حل کنید. فراموش نکنید که برای تجربه این بازی، یک کامپیوتر قدرتمند کافی نیست و باید یکی از هدست‌های ولو ایندکس (Valve Index)، اچ تی سی وایو پرو، کازموس، آکیولس کوئست و یا آکیولس ریفت اس را خریداری کنید.

– بازی Project Cars 3

گرافیکی ترین بازی های کامپیوتری

استودیوی اسلایتلی مد (Slightly Mad) که آثاری همچون نید فور اسپید: شیفت و تست درایو را در کارنامه دارد، از سال 2015 با فرانچایز اختصاصی خود یعنی پروژه ماشین‌ها وارد این ژانر شد و پس از موفقیت‌های دو نسخه اول، قسمت سوم آن را در سال 2020 منتشر کرد. این بازی که با وعده ویژگی‌های گرافیکی تازه عرضه شد، بیش از 200 اتومبیل لایسنس شده و 140 زمین مسابقه دارد.

بازی Project Cars 3 به خوبی بهینه سازی شده و سیستم مورد نیاز آن مشابه قسمت دوم است، بنابر این با یک رایانه متوسط هم می‌توانید آن را اجرا کنید. اما تجربه بازی بر روی بالاترین تنظیمات، یک چیز دیگر است و آن قدر واقع گرایانه به نظر می‌رسد که گاهی فراموش می‌کنید با یک اثر ساخته موتورهای گرافیکی رو به رو هستید.

– بازی Call Of Duty: Black Ops Cold War

گرافیکی ترین بازی های کامپیوتری

جنگ سرد، جدیدترین قسمت از مجموعه ندای وظیفه است که مدتی قبل عرضه شد و توسعه آن بر عهده استودیوی تری آرک (Treyarch) بوده است. این نسخه اتفاقات بین قسمت اول و دوم مجموعه بلک اپس را روایت کند و در آن شاهد بازگشت شخصیت‌های محبوبی همچون جیسون هادسون (Jason Hudson)، فرانک وودز (Frank Woods) و الکس میسون (Alex Mason) هستیم. مجموعه کال آف دیوتی همواره به شکلی بهینه سازی شده که بر روی اکثر سیستم‌ها قابل اجرا باشد و نسخه کلد وار هم با چنین رویکردی انتشار یافته.

اما اگر می‌خواهید آن را به بهترین شکل ممکن تجربه کنید، باید تنظیمات گرافیکی را تا بالاترین حد ممکن بالا ببرید و باید بدانید هر سخت افزاری توانایی اجرای آن را ندارد.

– بازی Microsoft Flight Simulator

گرافیکی ترین بازی های کامپیوتری

فریب «سیستم پیشنهادی» این بازی را نخورید. برای اجرای ایده آل آن در بالاترین تنظیمات، به یک ابررایانه نیازمند هستید. هنگامی که اولین نسخه این مجموعه در سال 1982 منتشر شد، کمتر کسی می‌توانست تصور کند روزی از راه برسد که دیگر نتوان تفاوت گرافیک آن را با تصاویر واقعی تشخیص داد. این نسخه جدید نه تنها فصل تازه‌ای را برای عناوین شبیه ساز آغاز کرده، بلکه سطح تازه‌ای از گرافیک واقع‌گرایانه عرضه می‌کند که نمونه‌اش را کمتر دیده‌ایم. در این نسخه، کره زمین با جزئیات کامل سه بعدی بازسازی شده است و شما می‌توانید به هر جا که دوست دارید پرواز کنید.

شبیه ساز پرواز مایکروسافت علاوه بر اینکه در زمینه گرافیک و شبیه سازی محیطی شما را غافل گیر می‌کند، از نظر گیم پلی هم مبتنی بر واقعیت است و مدیریت هواپیماهای آن دست کمی از نمونه‌های واقعی ندارد.

– بازی Assassin’s Creed: Valhalla

گرافیکی ترین بازی های کامپیوتری

مجموعه اساسینز کرید، با هر نسخه، پیشرفت‌های گرافیکی داشته و والهالا به عنوان جدیدترین قسمت، در رأس این سری بازی قرار گرفته است. این بازی، آن قدر جزئیات دارد که مخاطب را متعجب می‌کند، خصوصا بر روی بالاترین تنظیمات.

والهالا توانسته مرز میان یک اثر ماجراجویی اکشن و یک اثر نقش آفرینی را به درستی حفظ کند و تجربه جذابی برای مخاطبان باشد. این بازی همچنین اولین قسمت از مجموعه به حساب می‌آید که به جهان وایکینگ‌ها می‌پردازد و داستان آن در اسکاندیناوی قرن نهم میلادی اتفاق می‌افتد، جایی که وایکینگ‌ها قصد حمله به بریتانیا را دارند. برای اجرای بازی Valhalla بر روی تنظیمات بالا (High)، باید حداقل یک سخت افزار متوسط رو به بالا داشته باشید اما تنظیمات بسیار بالا (Very High) یا اولترا تنها بر روی سخت افزارهای قدرتمند، بیشترین بازدهی را دارند.

– بازی Watch Dogs Legion

گرافیکی ترین بازی های کامپیوتری

یوبی‌سافت در سال‌های اخیر نشان داده که اهمیت ویژه‌ای به بحث گرافیک می‌دهد. آن‌ها که در گذشته، برای دموهای دروغین، مورد انتقاد قرار گرفته بودند، حالا آثاری را عرضه می‌کنند که از نظر بصری حتی از تریلرها و دموها هم بهتر هستند. لژیون، در کنار والهالا دیگر اثر درخشان این شرکت در سال 2020 بود که برای گرافیک مناسبی که داشت، مورد تحسین قرار گرفت. این بازی از فناوری ری تریسینگ یا همان رهگیری پرتو هم پشتیبانی می‌کند که البته هر سیستمی نمی‌تواند آن را اجرا نماید.

در لژیون، بازیکنان می‌توانند اعضای جدیدی را از خیابان‌های لندن استخدام کنند و با هر کدام که می‌خواهند، به دلخواه به بازی بپردازند. شما قادر خواهید بود افراد مستعد در زمینه هک را شناسایی کرده و سپس آن‌ها را متقاعد سازید که به گروه مقاومت ملحق شوند. هنگامی که با یک شخصیت به ماموریت بروید و کشته شوید، به سرعت در نقش یک عضو دیگر ظاهر خواهید شد و با او به سراغ همان ماموریت می‌روید تا کار را تمام کنید. بازی Watch Dogs Legion علاوه بر گرافیک، در زمینه گیم پلی هم حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

– بازی Godfall

گرافیکی ترین بازی های کامپیوتری

بازی گادفال یک اثر اکشن نقش آفرینی است که از زاویه دوربین سوم شخص بهره می‌برد و بر روی مبارزات نزدیک و سلاح سرد تمرکز دارد. شما می‌توانید این بازی را به صورت دو یا سه نفره تجربه کنید، به مبارزه با هیولاها بپردازید، غول آخرها را شکست دهید و البته لوت بدست بیاورید. از آنجایی که این بازی، از اولین عناوین نسل جدید کنسول‌ها محسوب می‌شد، تقریبا همه انتظار داشتند که از نظر گرافیکی، ساختارشکن باشد. پس از عرضه نسخه نهایی، می‌توان گفت که اگر چه با یک بازی انقلابی رو به رو نیستیم اما جلوه‌های بصری آن هر نوع مخاطبی را راضی می‌کند.

توسعه بازی Godfall بر عهده استودیوی کانترپلی گیمز (Counterplay Games) بوده است. ناگفته نماند که نسخه کنسولی این اثر، در انحصار پلی استیشن 5 است و برای ایکس باکس سری ایکس منتشر نشده.

– بازی Battlefield V

گرافیکی ترین بازی های کامپیوتری

سری بتلفیلد در گذشته هم برای جلوه‌های بصری درخشان شناخته می‌شد اما این بتلفیلد 3 بود که مجموعه را به سوی گرافیک واقع گرایانه سوق داد و قسمت‌های بعدی هم راه آن را ادامه دادند. بتلفیلد 5 اما در مقایسه با قسمت‌های پیشین، چند مرحله بالاتر است، زیرا از ری تریسینگ هم پشتیبانی می‌کند. این باعث شده تا با گرافیک حیرت انگیزی رو به رو باشیم که هر سخت افزاری قدرت پردازش آن را ندارد.

اگر نگاهی به سیستم مورد نیاز بازی بیندازید، می‌بینید که خواسته‌های غیرمنطقی ندارد (کارت گرافیک GTX 1050 و پردازنده Core i5 نسل ششم)، اما کافی است بخواهید ری تریسینگ را فعال کنید تا شرایط عوض شود (کارت گرافیک RTX 2080، شانزده گیگابایت رم و پردازنده Core i7 نسل هشتم). اگر سیستم شما قابلیت اجرای بازی Battlefield V با ری تریسینگ را دارد، می‌توانید جنگ واقعی را از نزدیک مشاهده نمایید.

– بازی Control

گرافیکی ترین بازی های کامپیوتری

از مکس پین و آلن ویک تا کوانتوم برک، استودیوی رمدی (Remedy) همواره تلاش کرده تا با آثارش، سطح تازه‌ای از گرافیک را به رخ بکشد. آخرین اثر آن‌ها یعنی کنترل هم در این زمینه، عملکرد موفقی داشته است. برگ برنده این عنوان نیز فناوری ری تریسینگ است که تلفیق آن با محیط بازی و سیستم نورپردازی استودیوی رمدی، نتیجه اعجاب آوری داشته و لحظات فراموش نشدنی زیادی خلق می‌کند.

دیگر دلیل موفقیت این بازی، فناوری دی ال اس اس 2 (DLSS 2.0) است که نمی‌خواهیم وارد جزئیات آن شویم اما می‌تواند آینده صنعت گیمینگ را تحت تاثیر قرار دارد. به طور خلاصه، این فناوری به کمک هوش مصنوعی، رزولوشن بازی را بالاتر می‌برد اما از نظر نرخ فریم، بازی را با رزولوشن پایین‌تری پردازش می‌کند. برای مثال، شما می‌توانید بازی Control را با رزولوشن 1440p اجرا کنید، در حالی که فناوری DLSS، بازی را با رزولوشن 1080p رندر می‌کند. نتیجه، نرخ فریم بالاتر است، آن هم بدون اینکه کیفیت فدا شود. کنترل در مجموع یکی از گرافیکی ترین بازی های کامپیوتری چند سال اخیر است.

– بازی Metro Exodus

گرافیکی ترین بازی های کامپیوتری

اولین قسمت مجموعه مترو، در سال 2010 منتشر شد و گرافیک آن، رایانه‌های زیادی را به چالش کشید. اما نسخه سوم یعنی اکسدس سطح تازه‌ای از گرافیک را ارائه می‌دهد و از انواع فناوری‌های پیشرفته گرافیکی استفاده می‌کند، از جمله ری تریسینگِ بی‌درنگ (ریل تایم) که قدرت سخت افزاری بالایی می‌طلبد.

بازی Metro Exodus که توسط استودیوی 4 ای-گیمز (4A-Games) ساخته شده، در مقایسه با نسخه‌های پیشین، آزادی عمل بیشتری به بازیکن می‌دهد و می‌توانید در محیط‌های نسبتا وسیع آن به گشت و گذار بپردازید و قابلیت ساخت و ساز اسلحه و تجهیزات را هم دارید. این بازی از نظر بصری یک شاهکار است و حتی بر روی کنسول‌ها هم فوق العاده به نظر می‌رسد. مترو اکسدس یکی از اولین آثاری بود که نشان داد گرافیک نسل جدید دقیقا قرار است چگونه باشد.

– بازی Red Dead Redemption 2

گرافیکی ترین بازی های کامپیوتری

این بازی اکشن ماجراجویی جهان باز که داستان‌های آن در غرب وحشی رخ می‌دهد، توسط استودیوی راک استار خلق شده و از نظر واقع گرایی، کمتر اثری توانایی نزدیک شدن به آن را دارد. اگر می‌خواهید ببینید رایانه شما به اصطلاح چند مرده حلاج است، باید به سراغ رد دد ریدمپشن 2 بروید. این بازی در ابتدای عرضه برای پی سی، از نظر بهینه سازی یک فاجعه بود و حتی قدرتمندترین سخت افزارهای جهان هم نمی‌توانستند آن را به درستی اجرا کنند.

خوشبختانه این مسائل حالا حل شده و عملکرد بازی به ثبات رسیده است. در مقایسه با نسخه‌های کنسولی، نسخه کامپیوتری دارای نرخ فریم و رزولوشن بالاتری بوده و جزئیات بیشتری دارد.

– بازی The Witcher 3: Wild Hunt

گرافیکی ترین بازی های کامپیوتری

یک بازی سال 2015 در این فهرست چه می‌کند؟ ویچر 3 با گذشت 6 سال، هنوز هم جاه طلبانه و فوتورئالیستیک به نظر می‌رسد و معمولا از آن به عنوان یکی از گرافیکی ترین بازی های کامپیوتری تاریخ نام برده می‌شود. کافی است مادهای گرافیکی ساخته طرفداران را هم به آن اضافه کنید تا هم‌راستا با عناوین نسل نهمی قرار بگیرد.

گرافیک را که کنار بگذاریم، همه چیز در این بازی بالاترین کیفیت را دارد، از گیم پلی و مبارزات تا داستان، شخصیت‌ها، موسیقی و غیره. تا اینجا بیش از 28 میلیون نسخه از بازی The Witcher 3 به فروش رفته که رقم قابل توجهی است.

– بازی Cyberpunk 2077

گرافیکی ترین بازی های کامپیوتری

و در نهایت به سایبرپانک 2077 می‌رسیم که طرفداران و مخالفان زیادی دارد اما در هر صورت یکی از گرافیکی ترین بازی های کامپیوتری چند سال اخیر است. یکی از پرخرج‌ترین بازی‌های تاریخ، متاسفانه آغاز خوبی نداشت و خیلی زود مشخص شد که سازندگان نتوانسته آن را به خوبی آماده انتشار کنند. با این حال، بازی بر روی سخت افزارهای قدرتمند، خودنمایی می‌کند و نمی‌توان کیفیت و زیبایی‌های بصری آن را انکار کرد.

حتی کنسول‌های پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس نیز نتوانستند آن را به خوبی اجرا کنند و تنها یک ابررایانه می‌تواند کمک کند تا بهترین تجربه را از این اثر داشته باشید. این بازی همانند نام‌اش، گویی از آینده آمده و رابطه خوبی با پردازنده‌های قدیمی ندارد. بنابر این بهتر است که با جدید کارت گرافیک‌های انویدیا، بیشترین میزان رم و یک پردازنده نسل جدید به سراغ آن بروید تا ناامید نشوید.

کدام یک از عناوین فهرست گرافیکی ترین بازی های کامپیوتری را تجربه کرده‌اید؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.