چیپست گوگل تنسور

چیپست گوگل تنسور در زیر قاب پیکسل 6 چه در چنته دارد؟

گوگل در سری گوشی‌های پیکسل 6 از تراشه اختصاصی Tensor استفاده کرده است. بیایید با مشخصات فنی و توانایی‌ها و قابلیت‌های چیپست گوگل تنسور آشنا شویم.

حالا که گوشی‌های پیکسل 6 و پیکسل 6 پرو به صورت رسمی معرفی شده‌اند، گوگل با انتشار پستی در وبلاگ خود به چیپست تنسور که در این گوشی‌ها استفاده شده، پرداخته است.

مشخصات فنی و ویژگی‌های چیپست گوگل تنسور

ظاهرا گوگل اصلا تمایل ندارد جزئیات مربوط به این تراشه را فاش کند؛ زیرا در پست ۱۸ پاراگرافی آنها عملا هیچ مورد مفیدی دیده نمی‌شود؛ اما وب‌سایت Engadget اعلام کرد که ما با یک تراشه ساخته شده بر پایه لیتوگرافی ۵ نانومتری مواجه هستیم.

چیپست گوگل تنسور

پردازنده از معماری tri-cluster بهره می‌برد و به دو هسته کورتکس X1 با فرکانس ۲.۸ گیگاهرتز مجهز شده است. کوالکام اسنپدراگون 888 از تنها یک هسته X1 بهره می‌برد؛ اما فرکانس کاری آن کمی بالاتر است.

چیپست گوگل تنسور همچنین دو هسته کورتکس A76 با فرکانس ۲.۲۵ گیگاهرتز و ۴ هسته کورتکس A55 با فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز دارد. وظیفه پردازش امور گرافیکی نیز بر عهده آرم مالی G78 قرار دارد که بر اساس شنیده‌ها ۲۰ هسته دارد؛ اما از آن مطمئن نیستیم.

گوگل می‌گوید که چیپست تنسور را با همکاری Google Research طراحی کرده است. در نتیجه شاهد پلتفرمی بر پایه هوش مصنوعی / یادگیری ماشینی هستیم که از زمان خود جلوتر است. تنسور قابلیت‌هایی را به ازمغان می‌آورد که به یادگیری ماشینی بسیار پیشرفته‌ای نیاز دارند. از این قابلیت‌ها می‌توان به موشن مود، Face Unblur، حالت بهبود گفتار در ویدیو‌ها و ویدیو‌های 4K HDR با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه اشاره کرد.

گوگل پیکسل 6 پرو

تنسور از دقیق‌ترین سیستم شناسایی گفتار گوگل بهره می‌برد و برای اولین بار می‌توان از آن در برنامه‌هایی همچون Recorder و لایو کپش استفاده کرد و نگران تمام شدن باتری نبود. یکی دیگر از قابلیت‌هایی که به لطف چیپست گوگل تنسور ممکن شده است، لایو ترنسلیت نام دارد که می‌تواند پیام‌های واتس‌اپ و برنامه پیام‌رسانی پیش فرض گوشی را به صورت زنده ترجمه کند.

پیکسل 6 و پیکسل 6 پرو حالا می‌توانند به لطف تراشه جدید در هنگام تصویر برداری و فیلم برداری سوژه را سریع‌تر پیدا کرده و روی آن فوکوس کنند. همچنین قابلیت شناسایی چهره نیز دقیق‌تر شده است.

استفاده از چیپ امنیتی Titan M2، هسته امنیتی تنسور و مکانیزم سخت‌افزاری TrustZone که از Trusty OS استفاده می‌کند سبب شده که گوگل با افتخار اعلام کند که پیکسل 6 و پیکسل 6 پرو از بیشترین لایه‌های امنیتی سخت افزاری در دنیای گوشی‌های هوشمند بهره می‌برند.

هسته امنیتی تنسور یک زیر سیستم پردازنده محور جدید است که با چیپ تایتان ام 2 برای حافظت از داده‌های حساس شما همکاری مي‌کند. آزمایشات انجام شده توسط آزمایشگاه‌های امنیتی مستقل نشان داد که تایتان ام 2 می‌تواند در برابر حملاتی همچون Voltage glitching، تحلیل الکترومغناطیسی و حتی laser fault injection مقاومت کند.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*