یکی از کاربردهای اصلی تلفن های هوشمند امروزی ، مرور صفحات وب و یا در اصطلاح وبگردی است.خب برای وبگردی هم مهمترین فاکتور استفاده از یک نرم افزار مرورگر وب خوب و کاربر پسند می باشد.به تازگی آماری از مرورگرهای مورد استفادهی کاربران در گوشیهای هوشمند در سال ۲۰۱۵ منتشر شده که به ما نشان میدهد که کاربران در کشورهای مختلف از چه مروگری استفاده کرده و عادتهای کاربران را از سیستم عاملهای مختلف به نمایش میگذارد.در ادامه با گجت نیوز همراه باشید تا نگاهی به این آمار داشته باشیم.
در ابتدا نگاهی به کشور آمریکا میاندازیم. همانطور که انتظار میرود کاربران این کشور بیشتر از مرورگر سافری اپل استفاده میکنند.حدود ۵۸.۲۸ درصداز کاربران از مرورگر اپل و ۳۱.۱۵ درصد از کاربران از مرورگر گوگل کروم استفاده میکنند. مرورگرهای دیگر اندرویدی نیز سهمی ۷.۷۲درصدی دارند. مرورگرهای دیگر سیستم عاملها از نظیر Internet Explorer و BlackBerry نیز کمتر از یک درصد از آمار را در این کشور تشکیل دادهاند که نشان از ضعف سیستم عاملهای ویندوز فون و بلک بری در این کشور و محبوبیت کمتر آنها میباشد.
اما از طرفی دیگر در کشور چین مرورگرهای اندرویدی حرف اول را میزنند. این مرورگرها آمار ۳۷.۶۳درصدی را به خود اختصاص دادهاند. سپس مرورگر اپل با فاصلهی بسیار کمی در ردهی دوم قرار میگیرد. مرورگر سافری اپل توسط ۳۵.۸۲ درصد از کاربران چینی مورد استفاده قرار میگیرد.
در کشور هند که اکثر مردم آن از دستگاههای اندرویدی استفاده میکنند گوگل کروم با داشتن سهم ۴۶.۵۸ درصدی قاطعانه در صدر جدول قرار دارد. این در حالیست که مرورگر محبوب کمپانی اپل تنها ۱۱.۹۲ درصد مورد استفادهی کاربران این کشور قرار گرفته است.
همانطور که مشاهده کردید، در اکثر کشورهای دنیا دو مرورگر سافری و گوگل کروم حرف اول را میزنند. البته شاید بتوان آفریقای جنوبی را استثنا دانست چرا که حدود ۲۸ درصد از کاربران این کشور از مرورگر کمپانی بلکبری برای سیستم عامل بلکبری استفاده میکنند. البته در این کشور مرورگر کروم همچنان با در دست داشتن ۲۹.۹۹ درصد در رتبهی اول قرار دارد.
کشور ویتنام را نیز میتوان جز کشورهای عجیب در استفاده از مرورگرها دانست. در این کشور مرورگرهای اندرویدی ۸۳.۹۴ درصد را به خود اختصاص دادهاند. در کشور دانمارک نیز مرورگر اپل بیشترین آمار را به خود اختصاص داده است. در این کشور حدود ۷۲.۷۸از کابران از گوشیهای اپل و مرورگر این کمپانی استفاده میکنند.
آمار بالا میتواند تا حدود بسیاری از محبوبیت سیستم عامل کاربران در کشورهای مختلف برای ما مشخص کند اما طبیعتا نمیتوان با این آمار به نتیجه رسید که کدام سیستم عامل در چه کشوری از محبوبیت بیشتری برخوردار است. به هر حال چیزی که مشخص است فعلا اندروید و iOS رقابت بسیار سنگینی با یکدیگر دارند تا ببینیم در آینده کدام یک میتواند به طور قطعی از لحاظ اعداد و ارقام از دیگری پیشی بگیرد.
منبع : androidheadlines