روز گذشته مهدی یوسف، سرپرست بازاریابی مایکروسافت در توییتر خود به آمارها و حقایق جالبی در مورد ویندوز ۱۰ اشاره کرد که یکی از آنها آمار ۷۵ میلیون دستگاه میزبان این سیستم عامل تنها پس از گذشت ۴ هفته از انتشار آن بود. وی در کنار این آمار، ۹ توییت دیگر نیز ارسال کرد تا اطلاعات جالبی در خصوص ویندوز ۱۰ را با ما به اشتراک بگذارد.در ادامه مطلب به این حقایق جالب درباره ویندوز خواهیم پرداخت.با گجت نیوز همراه باشید.
واقعیت اول:
تنها ۴ هفته از عرضه ی ویندوز ۱۰ می گذرد، اما آمار تعداد دستگاه هایی که امروز به ویندوز ۱۰ آپگرید کرده اند خیره کننده است. یوسف مهدی در توییت اول خود می نویسد: “بیش از ۷۵ میلیون دستگاه در حال اجرای ویندوز ۱۰ هستند، و هر روز این عدد بیش تر می شود.“
واقعیت دوم:
مایکروسافت ویندوز ۱۰ را در سراسر جهان عرضه کرده و بر خلاف ویندوز های قبل، کاربران ایرانی به راحتی قادر به آپگرید ویندوز های قدیمی خود به ویندوز ۱۰ هستند، بدون اینکه محدودیتی داشته باشند. “ویندوز ۱۰ اکنون در ۱۹۲ کشور جهان وجود دارد {و بر روی رایانه ها اجرا می شود.} که این آمار یعنی تقریبا تمام سیاره ی زمین {توانسته اند ویندوز ۱۰ را اجرا کنند.}“
واقعیت سوم:
ویندوز ۱۰ به سبب گستردی که دارد، می تواند بر روی انواع و اقسام دستگاه ها نصب و اجرا شود. حال به استثنای دستگاه های دیگری که نسخه های مخصوص به خود ویندوز ۱۰ را اجرا می کنند، دستگاه هایی که می توانند نسخه های دسکتاپ ویندوز ۱۰ را نیز اجرا کنند بسیار گسترده هستند. رایانه های رومیزی، لپ تاپ ها و تبلت های بسیار بسیار متنوعی از سوی بسیاری از شرکت ها منتشر شده اند که امکان اجرای ویندوز ۱۰ دسکتاپ را دارند. حال مایکروسافت اعلام کرده که بیش از ۹۰ هزار مدل از لپ تاپ و تبلت منحصر به فرد وجود دارند که به ویندوز ۱۰ آپگرید کرده اند: “بیش از ۹۰ هزار مدل رایانه ی شخصی یا تبلت وجود دارند که به ویندوز ۱۰ آپگرید کرده اند.“
واقعیت چهارم:
در گذشته پس از انتشار نسخه های جدید تر ویندوز، سخت افزار مورد نیاز آن اعلام می شد که اغلب سخت افزاری قوی تر بود و کاربران برای نصب آن، مجبور می شدند سیستم خود را ارتقا داده یا دستگاه جدیدی خریداری کنند. اما ویندوز ۱۰ این گونه نیست و با همان سخت افزار مورد نیاز ویندوز ۷ نیز اجرا می شود. مایکروسافت اعلام کرده که حتی برخی دستگاه هایی که در سال ۲۰۰۷ نیز ساخته شده اند، قادر به دریافت ویندوز ۱۰ هستند: “حتی برخی دستگاه هایی که در سال ۲۰۰۷ تولید شده اند نیز به ویندوز ۱۰ آپگرید کرده اند.”
واقعیت پنجم:
یکی از قابلیت های بسیار جالبی که ویندوز ۱۰ با خود به همراه دارد، امکان استریم بازی های اکس باکس درست داخل رایانه ی ویندوز ۱۰ شماست. این بدان معناست که در صورتی که برای مثال تلویزیون خانه ی شما توسط فرد دیگری در حال استفاده است و شما مایلید با اکس باکس وان خود به انجام بازی بپردازید، اکنون می توانید اکس باکس وان را روشن کرده و در ویندوز ۱۰ رایانه ی خود اقدام به انجام بازی کنید. حال مایکروسافت اعلام کرده که از این قابلیت استقبال بسیار زیادی شده است برای محاسبه ی آن دیگر دقیقه و ساعت جواب گو نیست، و باید با معیار های بزرگ تر، همچون ماه و سال میزان استریم را محاسبه کنیم. تاکنون به اندازه ی بیش از ۱۲۲ سال، بازی های اکس باکس وان بر روی ویندوز ۱۰ استریم شده است: “بیش از ۱۲۲ سال گیم پلی بازی ها از اکس باکس وان بر روی ویندوز ۱۰ استریم شده است.“
واقعیت ششم:
ویندوز ۱۰ از بازی های Xbox Live پشتیبانی می کند. این بدان معناست که شما می توانید بازی هایی که از Xbox Live پشتیبانی می کنند را بر روی ویندوز ۱۰ خود ریخته و دستاورد های زیادی را به حساب اکس باکس خود بریزید. حال یوسف مهدی اشاره کرده که ۱۰ میلیون دستاورد در بازی های مایکروسافت آزاد شده و به حساب کاربران ریخته شده است: “۱۰ میلیون دستاورد در بازی های Microsoft Solitaire Collection و Minecraft: Windows 10 Edition Beta آزاد شده است.“
واقعیت هفتم:
کرتانا که از ویندوز فون به ویندوز ۱۰ پریده، مورد توجه بسیاری از کاربران واقع شده و کاربران را وادار ساخته تا روزانه از او سوالات جالب بپرسند تا پاسخ های طنز بشوند. یکی از بیش ترین درخواست ها مربوط به جوک است: “کرتانا در پاسخ به سوال به من یک جوک بگو، تا به حال نیم میلیون بار جوک تعریف کرده است.“
واقعیت هشتم:
مایکروسافت امید زیادی به استور ویندوز ۱۰ و برنامه های آن دارد و آمار خوب آن می تواند توسعه دهندگان را به این اکوسیستم جذب کرده و ویندوز فون را نیز حسابی رونق ببخشد. حال به نظر می رسد این استقبال از ویندوز ۱۰ انجام شده است: “در ویندوز ۱۰، به ازای هر دستگاه، تعداد دانلود برنامه ها ۶ برابر بیش تر از ویندوز ۸ بوده است.“
واقعیت نهم:
ویندوز ۱۰ رقابت های بشر دوستانه ی زیادی را نیز با خود به ارمغان آورده است. حال بسیاری از سازمان ها تلاش می کنند تا بتوانند در این رقابت ها برنده شده، تا یکی از شرکای مایکروسافت شوند: “بیش از ۲۰۰۰ سازمان با هم رقابت می کنند تا بتوانند جایزه ی جهانی شرکای مایکروسافت را در کمپین #دنیای_خود_را_آپگرید_کنید برنده شوند.“
واقعیت دهم:
مایکروسافت تلاش می کند تا جذب افراد مشهور به اکوسیستم خود، فعالیت تبلیغاتی خود را ساده تر کند. حال در دهمین واقعیت مربوط به ویندوز ۱۰، یوسف مهدی به صورت کاملا غیر مستقیمی به افراد مشهوری اشاره می کند که به کمپین #دنیای_خود_را_آپگرید_کنید پیوسته اند و در آن مشارکت داشته اند: “کیم کارداشیان، لیدی گاگا، راک (DwayneJohnson ) و تمام کسانی که به کمپین #UpgradeYourWorld کمک کردید، از شما ممنونیم. کار های عالی انجام دهید.“
منبع: WINDOWS BLOGS