شرکت خودروسازی سایپا اعلام کرده به زودی با اعمال تغییراتی روی بخش فنی شاهین، خودرو شاهین پلاس را راهی بازار خواهد کرد.
شرکتهای خودروسازی در ایران مانند ایران خودرو و سایپا تلاش میکنند مدام خودروهای قدیمی خود را با اضافه کردن پسوند پلاس راهی بازار کرده و به عنوان خودرویی جدید معرفی کنند. به گفته مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا هماکنون طراحی و توسعه سبد محصولات این شرکت با موفقیت تمام شده و برنامههای دیگری دارند.
شاهین پلاس با پیشرانه جدید در راه بازار است
بنا بر آنچه گفته شده قرار است به زودی سرمایهگذاریهای کلانی روی قالبهای بدنه خودروهایی نظیر آریا، اطلس، سهند و شاهین پلاس صورت بگیرد. همچنین گفتنی است که طبق اعلام مدیرعامل سایپا قرار نیست تغییری در بدنه شاهین پلاس داده شود و این خودرو صرفا تغییرات دیگر را میپذیرد.
مدیرعامل سایپا طی روزهای گذشته در مگاموتور که از واحدهای تحقیق و توسعه این شرکت است حضور پیدا کرد و از نزدیک با دستاوردها و پروژههای این واحد آشنا شد. شرکت خودروسازی سایپا در این واحد قصد دارد در زمینه طراحی محصولات جدید روی پلتفرمهای سایپا کار کند.
بازدید مدیرعامل سایپا از این واحد نشان میدهد که مدیریت ارشد گروه تا چه اندازه به آینده محصولات این کمپانی و توسعه آنها اهمیت میدهد. همچنین هدف از این بازدید، بررسی برنامهها، اهداف و عملکرد واحد تحقیق و توسعه بود. آقای تیموری در همین راستا جلسهای با هیأت مدیره شرکت و معاونان مهندسی و واحد تحقیق و توسعه داشت.
محمدعلی تیموری به عنوان مدیرعامل سایپا تأکید کرد که شرکت مگاموتور به عنوان یکی از شرکتهای طراز اول و در واقع تنها شرکت تیرینگ صنعت خودرو، ویژگیهای دانشبنیان دارد و در ادامه خاطرنشان کرد مگاموتور اولین و تنها مجموعه موتور، گیربکس و اکسلسازی در ایران و خاورمیانه است که تمامی فرآیندهای طراحی تا تولید را در مجموعه خود انجام میدهد. وی در ادامه افزود:
مگاموتور باید مأموریت اصلی خود که تحقیق و توسعه زنجیره مالی و تأمین است را با حمایت مالی و جذب نخبگان در طول مدت 2 سال آینده محقق سازد. استانداردها و قوانین سختگیرانهای که در خودروسازی حاکم است عموما روی موتور اعمال میشود و بر اساس آخرین قوانینی که مصوب شده است باید بتوانیم در سال 5 درصد از مصرف سوخت را کاهش دهیم.
تیموری در ادامه تأکید کرد با عزمی که در مگاموتور دیده میشود باید به زودی تحولات مثبتی را در قوای محرکه گروه سایپا شاهد باشیم و شرکت سایپا این انتظارات را در واقع از مگاموتور دارد. به گفته مدیرعامل سایپا این شرکت در راستای حمایت از عملکرد مگاموتور، به تقویت زنجیره مالی شرکت پرداخته و سه مدل در این خصوص ارائه نموده است.
قرار است در فاز اول اوراق گام، در فاز دوم تفاهمنامهای سه جانبه و در فاز پایانی نیز با کمک SCF که زنجیرهای مالی است، با اجرای سه گام تیریتگ به طور کامل در مگاموتور اجرایی خواهد شد. تیموری در ادامه گفت:
طی این مدت دو مدل اول عملیاتی شده است و در حال حاضر در تلاش هستیم تا با اجرایی شدن SCF، زنجیره مالی را تأمین کنیم. در فاز بعدی باید 80 درصد قطعه سازان و در سال 1402 تمام قطعه سازان باید بتوانند با چنین مدلی کار کنند.
در پایان نیز محمدعلی تیموری توضیح داد طی جلسهای که با مدیران ارشد مگاموتور داشته، به توافق رسیدهاند که با برنامه زمانبندی که مگاموتور ارائه میکند از شش ماهه دوم سال 1402 تا پایان سال بعد، چهار موتور جدید را روی محصولات سایپا پیاده کند و یکی از آنها شاهین پلاس خواهد بود.