چانگان cs35 پلاس

معرفی چانگان cs35 پلاس ؛ مشخصات فنی و آپشن های شاسی بلند جدید سایپا

در این مطلب قصد داریم به معرفی چانگان cs35 پلاس و مشخصات فنی و امکانات رفاهی آن بپردازیم. جزئیات این مقاله را در ادامه بخوانید.

مدتی پیش درباره خودروی چانگان سی اس 35 صحبت کردیم و گفتیم که به نظر می‌رسد گروه خودروسازی سایپا قرار است این خودرو را روانه بازار کند. اگر این کراس اوور جمع و جور شهری بتواند در خط تولید سایپا قرار بگیرد می‌تواند مشتریان زیادی را برای خود به دست آورد.

معرفی چانگان cs35 پلاس

گفتنی است که در سال 2018 شرکت چانگان خودروی جدید خود با نام چانگان CS35 را راهی بازار کرد. این خودرو حدود سه سال بعد دچار تغییرات جدیدی شد و کمپانی مذکور فیس لیفت آن را با امکانات بیشتر عرضه نمود. نام این خودروی فیس لیفت چانگان CS35 پلاس بود و در چین تولید می‌شد.

همان‌طور که می‌دانید گروه خودروسازی سایپا در گذشته نیز سابقه همکاری با این شرکت چینی را داشته و حالا پس از گذشت چند سال قصد دارد اقدام به عرضه و مونتاژ نسخه فیس لیفت 2021 این خودرو کند.

چانگان cs35 پلاس

مشخصات فنی چانگان CS35 پلاس

خودروی کراس اووری که هم‌اکنون قصد معرفی اجمالی آن را داریم در دو نسخه توربوشارژ و تنفس طبیعی راهی بازار شده است. در واقع شرکت سازنده این خودرو تلاش کرده تا این دو پیشرانه را برای سلیقه‌های مختلف راهی بازار کند. بنابراین هم‌اکنون این خودرو مجهز به یک پیشرانه 1.4 لیتری توربوشارژ است و پیشرانه دیگر آن تنفس طبیعی 1.6 لیتری خواهد بود.

البته گفتنی است که شرکت سایپا در حال حاضر این خودرو را با پیشرانه 1.6 لیتری تنفس طبیعی عرضه می‌کند که می‌تواند حداکثر قدرت 128 اسب بخار را تولید کند که عدد مناسبی محسوب می‌شود. همان‌طور که احتمالا در جریان هستید، این کراس اوور کوچک به علت پیشرانه تنفس طبیعی که دارد نمی‌تواند شتاب اولیه خوبی از خود نشان دهد، اما در مجموع استهلاک کمتری خواهد داشت.

از طرف دیگر وجود چنین پیشرانه‌ای در ایران باعث می‌شود تا ارزش خرید آن بالاتر رود؛ چرا که اقتصادی‌تر و مقرون به صرفه تمام خواهد شد. همچنین کیفیت بنزینی که هم اکنون در ایران عرضه می‌شود برای خودروهای توربوشارژ مناسب نیست و مجددا تأکید می‌کنیم که موتور تنفس طبیعی بهترین گزینه برای بازار داخلی ما به حساب می‌آید. قوای محرکه چانگان CS35 از طریق یک گیربکس 6 سرعته اتوماتیک به محور جلوی آن منتقل می‌شود.

چانگان cs35 پلاس

از دیگر مشخصات فنی پیشرانه این خودرو می‌توان به موتور چهار سیلندر خطی و 16 سوپاپه، گشتاور 161 نیوتن‌متر، شتاب صفر تا صد 13.5 ثانیه‌ای، ظرفیت باک 52 لیتری، سیستم تعلیق جلو از نوع مک فرسون، سیستم تعلیق عقب میله پیچشی، ترمز جلو دیسکی خنک شونده و عقب دیسکی اشاره کرد.

همچنین طول این خودروی کراس اوور سایز کوچک 4335 میلی‌متر، عرض آن 1825 میلی‌متر، ارتفاع آن 1660 میلی‌متر و فاصله محوری آن 2600 میلی‌متر است. مجموع وزن چانگان سی اس 35 پلاس 1390 کیلومتر خواهد بود و ظرفیت صندوق بار آن 403 لیتر ارزیابی می‌شود.

امکانات رفاهی و آپشن‌های چانگان CS35 پلاس

هنوز نمی‌دانیم که این خودرو دارای چه مشخصات و امکانات رفاهی است و گروه خودروسازی سایپا نیز بیانیه یا اطلاعیه‌ای در این خصوص منتشر نکرده است. در هر حال می‌توان حدس زد که این کراس اوور جذاب امکانات رفاهی متوسطی خواهد داشت. چنین آپشن‌های میانه‌ای می‌تواند نیازهای مختلف اقشار متوسط را برطرف کند.

چانگان cs35 پلاس

از جمله امکانات چانگان CS35 پلاس می‌توان به کروز کنترل، سیستم کنترل ایستایی در سربالایی، آینه‌های جانبی برقی با گرمکن، نمایشگر لمسی مالتی مدیا، صفحه آمپر دیجیتال، فرمان برقی با کلیدهای کنترل و روکش چرم، صندلی‌های چرمی، گرمکن صندلی‌های جلو، چهار کیسه هوا، سامانه‌های کنترل کشش و پایداری، سیستم هشدار خروج از خط، تهویه مطبوع اتوماتیک، ترمز پارک برقی، سانروف و دوربین ۳۶۰، دوربین عقب اشاره کرد.

طراحی ظاهری چانگان CS35

یکی از مهم‌ترین قسمت‌های هر خودرو که در نظر مشتریان جلب توجه زیادی می‌کند، طراحی ظاهری است. چانگان CS35 پلاس از نظر طراحی ظاهری خودرویی نسبتا معقول ولی ساده به نظر می‌آید. در کل نسخه 2018 این خودرو با نسخه کنونی تفاوت آنچنانی ندارند که بتوان گفت تغییرات عمیقی در آن رخ داده است.

همان‌طور که پیش‌تر به آن اشاره کردیم این خودرو فیس لیفت مدل 2018 محسوب می‌شود و خوشبختانه نمای جلوی آن کاملا تغییر کرده است. از جمله مولفه‌های جدیدی که رنگ و بوی تازگی به این فیس لیفت بخشیده‌اند می‌توان به جلوپنجره بزرگ مشکی، چراغ‌های روشنایی روز نواری به علاوه چراغ‌های اصلی در جوانب سپر اشاره کرد.

البته علاوه بر تغییرات نمای جلو، نمای پشتی نیز دچار تغییراتی شده است. همچون اغلب خودروهای جدید چینی از چراغ‌های به هم پیوسته در چانگان سی اس 35 پلاس استفاده شده تا رنگ و بوی مدرنیته در آن احساس شود. خوشبختانه می‌توان این‌طور گفت که کراس اوور کوچک سایپا می‌تواند در قامت یک خودروی اقتصادی و مقرون به صرفه رضایت مشتریان را جلب کند.

چانگان cs35 پلاس

خوشبختانه مولفه‌های مدرنیته و به‌روز در طراحی کابین این خودرو رعایت شده و حالا می‌توان گفت که مشتریان و سرنشینان می‌توانند بهتر از قبل با آن کنار بیایند. نمایشگرهای داخلی این خودرو طراحی به هم پیوسته دارند و به همراه دریچه‌های تهویه افقی که البته فیک هستند، سراسر داشبورد چانگان CS35 را پوشانده‌اند.

در مجموع هم طراحی بیرونی و هم طراحی کابین این خودروی جدید سایپا چشم‌نواز است و می‌تواند مورد پسند مشتریان قرار بگیرد. همچنین از طرفی این کراس اوور کوچک و جمع‌وجور نسبت به حریفان قدر خود مانند ام وی ام ایکس 22 پرو جذابیت بیشتری به ارمغان خواهد آورد.

سخن پایانی

همان‌طور که تا اینجای مطلب خواندیم، چانگان CS35 فیس لیفت 2021 یک کراس اوور جمع‌وجور شهری است که می‌تواند مشتریان ایرانی را راضی نگه دارد. این خودرو با توجه به تیپ‌های مختلفی که دارد از 10 تا 16 هزار دلار در چین قیمت‌گذاری شده است.

چانگان cs35 پلاس

از آنجایی که گفتیم نسخه تنفس طبیعی و گیربکس 6AT این خودرو راهی بازار ایران می‌شود، به نظر می‌رسد نهایت قیمتی که برای آن در نظر گرفته خواهد شد، 700 میلیون تومان است. چانگان سی اس 35 در این رده قیمتی رقبایی همچون ام وی ام ایکس 22 پرو، هایما اس 5، تیگارد ایکس 35 و لیفان ایکس 70 دارد.

از جمله مزایای این خودرو می‌توان به طراحی ظاهری به‌روز، کابین جذاب و مدرن، برخورداری از موتور تنفس طبیعی و گیربکس اتوماتیک معمولی که گزینه‌های بهتری برای بازار ایران به شمار می‌روند، امکانات مناسب و قیمت منطقی اشاره کرد. همچنین تنها عیبی که می‌توان به این خودرو وارد کرد، تفاوت قیمت بالای نسخه مونتاژی با بازارهای جهانی است.