فیسبوک باتری خالی

افشاگری کارمند سابق فیسبوک: عمدا باتری کاربران را خالی می‌کنند!

یکی از کارمندان سابق متا ادعا کرده که اپلیکیشن فیسبوک به‌طور تعمدی و با هدف تست کردن قابلیت‌های مختلف، شارژ باتری کاران را خالی می‌کند. به نظر می‌رسد حاشیه‌ای دیگر در کمین مارک زاکربرگ و همکارانش است!

شایعات زیادی در خصوص مشکلات عدیده اپلیکیشن‌های فیسبوک و فیسبوک مسنجر وجود دارد که حاکی از مصرف بالای باتری توسط این اپلیکیشن‌هاست.

در همین راستا، جرج هی‌وارد، کارمند سابق فیسبوک که اکنون به‌عنوان یک مهندس علم داده فعالیت می‌کند، به‌تازگی ادعا کرده که فیسبوک تعمدا شارژ باتری دستگاه‌هایی که بر روی آن‌ها نصب است را خالی می‌کند! او همچنین اعلام کرده که این کار در فیسبوک، تست منفی (Negative Testing) نام داشته و با هدف تست کردن قابلیت‌های مختلف برنامه یا مشاهده چگونگی لود شدن یک عکس انجام می‌شود.

فیسبوک باتری خالی

هی‌وارد ادعا می‌کند که پیش‌تر به خاطر عدم مشارکت در تست‌های منفی در فیسبوک، از کمپانی متا اخراج شده است. او گفته که به مافوق خود اعلام کرده که تست‌های منفی می‌تواند به کاربران آسیب برساند. با این حال رییس او اعتقاد داشته که آسیب رسیدن به تعداد محدودی کاربر در این تست‌ها می‌تواند منجر به کمک کردن به افراد بیشتری در آینده شود!

خالی کردن عمدی باتری گوشی کاربر؛ شاهکار جدید فیسبوک

هی‌وارد پس از اخراج از متا در ماه نوامبر سال گذشته شکایت‌نامه‌ای را در دادگاه فدرال منهتن علیه این شرکت تنظیم کرد. این مهندس سی و سه ساله پیش از اخراج مشغول کار بر روی اپلیکیشن فیسبوک مسنجر بوده که قابلیت ارسال پیام، تماس صوتی و تصویری را برای کاربران فراهم می‌کرده است.

وکیل او در دفاع از تصمیم او به این نکته اشاره داشته که خالی شدن باتری دستگاه واقعا می‌تواند به کاربران آسیب بزند! خصوصا در زمان‌هایی که باید تماس‌هایی ضروری با پلیس، اورژانس یا سایر موارد مشابه برقرار شود. او همچنین خالی کردن تعمدی باتری گوشی کاربران از سوی فیسبوک را یک کار کاملا غیرقانونی توصیف کرد.

فیسبوک باتری خالی

هی‌وارد البته تا پیش از اخراجش، حقوق بسیار خوبی از متا دریافت می‌کرده؛ به‌طوری که آخرین چک‌های دریافتی او چند صد هزار دلاری بوده است. با این وجود، سر باز زدن او از شرکت در طرح آزمایش منفی باعث شد سرانجام از این کمپانی پرحاشیه اخراج شود.

به گفته هی‌وارد، متا همچنین پیش‌تر اسنادی را در اختیار کارمندان خود قرار داده بود که در آن‌ها چگونگی اجرای تست‌های منفی و روند پیاده‌سازی آن‌ها را توضیح داده بود. به گفته این کارمند سابق متا، توزیع این اسناد بین کارمندان نشان‌دهنده این بوده که متا پیش‌تر هم تست‌های موسوم به «تست منفی» خود را انجام داده بود.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*

یک دیدگاه

  1. این هم از نتایج دستاوردهای نرم افزارهای آمریکایی .
    مسئولان نرم افزارهای آمریکایی به عمد خلاف می کنند و اطلاعات کاربر را می فروشند و می برند ولی هیچ وقت مردم از واقعیت اگاه نمی شوند .