سریعترین گوشی های حال حاضر جهان

سریعترین گوشی های حال حاضر جهان به انتخاب سایت انتوتو

وب‌سایت انتوتو فهرستی از سریعترین گوشی های حال حاضر جهان در سال ۲۰۲۳ را در سه‌گروه پرچمداران، قاتلین پرچمدار و میان‌رده منتشر کرده است.

هر روزی که می‌گذرد، گوشی‌های جدیدی به بازار موبایل جهان اضافه می‌شوند و همین تعدد مدل‌ها باعث سردرگمی کاربران در انتخاب یک گوشی جدید می‌شود. به‌همین خاطر هم هست که کاربران به تحقیقات مختلفی رو می‌آورند تا بتوانند بهترین گزینه مد نظر خودشان را انتخاب کنند. یکی از بهترین منابع برای تحقیق در مورد گوشی‌ها، سایت انتوتو است.

این سایت دارای پلتفرمی است که به بررسی عملکرد گوشی‌ها می‌پردازد و اطلاعات جالبی را در مورد ابعاد مختلف آن‌ها ارائه می‌کند. در همین راستا، انتوتو فهرستی از سریعترین گوشی های حال حاضر جهان را منتشر کرده که به شما اجازه می‌دهد بهترین موبایل مدنظرتان را از بین آن‌ها انتخاب کنید. البته لازم به‌ذکر است که آیفون‌های اپل در این فهرست جایی ندارند و تمام مدل‌های انتخاب شده، از بین گوشی‌های اندرویدی هستند.

گوشی‌های قدرت‌گرفته از چیپست اسنپدراگون ۸ نسل ۲ کوالکام در حال ورود به بازار هستند. این جدیدترین تراشه دنیای موبایل است که کوالکام آن را به گوشی‌های پرچمدار اندرویدی هدیه می‌دهد تا توانمندتر از هر سال دیگری باشند. بیش از این شما را منتظر نمی‌گذاریم و به بررسی این فهرست می‌پردازیم.

سریعترین گوشی های جهان

۱۰ پرچمدار برتر

سریعترین گوشی های حال حاضر جهان

همانطور که در تصویر بالا می‌بینید، رتبه اول متعلق به گوشی رد مجیک ۸ پرو پلاس با متوسط ۱،۳۰۴،۲۳۸ امتیاز است. این گوشی که گیمرها را هدف گرفته، دارای ظاهری زیبا مثل گوشی‌های استاندارد با یک نمایشگر کم حاشیه و یک دوربین سلفی پنهان شده زیر نمایشگر است.

اما شاید مهم‌تر از این‌ها، حضور چیپست توانمند اسنپدراگون ۸ نسل ۲ به‌همراه یک فن خنک‌کننده حرفه‌ای در زیر قاب آن باشد. سازنده چینی نسخه ویژه‌ای از این گوشی را هم طراحی کرده که قاب پشتی شفاف آن اجازه می‌دهد قطعات سخت افزاری و حرکت پره‌های فن در زیر قاب را هم ببینید.

گوشی رد مجیک ۸ پرو پلاس

گوشی رد مجیک ۸ پرو پلاس

گوشی‌های ویوو X90 پرو پلاس و iQOO 11 نیز با متوسط ۱،۲۸۰،۶۵۲ و ۱،۲۷۱،۰۵۲ امتیاز در رتبه‌های دوم و سوم ایستاده‌اند. هر دو این گوشی‌ها هم به چیپست اسنپدراگون ۸ نسل ۲ مجهز هستند. اما سه رتبه بعدی یعنی چهارم تا ششم به آخرین پرچمداران سامسونگ اختصاص یافته است. به‌ترتیب گلکسی اس ۲۳ اولترا، گلکسی اس ۲۳ پلاس و گلکسی اس ۲۳ امتیازهایی نزدیک به هم را کسب کرده‌اند. هر سه این گوشی‌ها نیز به چیپست جدید کوالکام مجهز هستند.

گوشی وان پلاس ۱۱ که آن هم به چیپست اسنپدراگون ۸ نسل ۲ مجهز است در رتبه هفتم قرار دارد. اما بعد از آن نوبت به گوشی گیمینگ ایسوس راگ فون 6D می‌رسد که برخلاف تمام گزینه‌های بالا، به چیپست کوالکام مجهز نیست. در واقع این گوشی گیمینگ از چیپست دایمنسیتی ۹۰۰۰ پلاس شرکت مدیاتک قدرت می‌گیرد که نشان از پیشرفت چشمگیر شرکت چیپست‌سازی مدیاتک طی سالیان اخیر دارد. دو رتبه بعدی هم به گوشی‌های شیائومی می ۱۲ تی پرو و ردمی کی ۵۰ اولترا اختصاص دارد؛ هرچند هر دو آن‌ها از چیپست قدیمی‌تر اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ قدرت می گیرند.

۱۰ قاتل پرچمدار برتر

سریعترین گوشی های حال حاضر جهان

در بخش قاتلین پرچمداران بازار که از نظر عملکرد بین گوشی‌های پرچمدار و میان‌رده‌ها قرار دارند، گوشی چینی iQOO Neo7 با کسب ۸۵۴،۵۲۷ امتیاز موفق به کسب رتبه نخست شده است. این گوشی از چیپست دایمنسیتی ۸۲۰۰ مدیاتک قدرت می‌گیرد که در اصل نسخه گلوبال همان چیپست دایمنسیتی ۹۰۰۰ پلاس است. شیائومی ۱۲ تی، ریلمی GT Neo 3، پوکو X4 GT و ردمی K50i رتبه‌های بعدی را به خودشان اختصاص داده‌اند.

گوشی iQOO Neo 7

گوشی iQOO Neo 7

جایگاه ششم جدول سریعترین گوشی های قاتل پرچمدار جهان به وان پلاس 10R 5G اختصاص دارد. بعد از آن هم اسامی گوشی‌های ردمی نوت ۱۱ تی پرو، ریلمی GT Neo2، گوشی iQOO Neo6 و همینطور ریلمی GT Neo3T دیده می‌شود.

۱۰ میان‌رده برتر

سریعترین گوشی های حال حاضر جهان

اما بازار گوشی‌های میان‌رده همیشه داغ بوده است. این به‌خاطر عملکرد خوبی است که متناسب با قیمت اقتصادی‌تر خود در مقایسه با پرچمداران ارائه می‌کنند. در حال حاضر گوشی ناتینگ فون ۱ که از چیپست اسنپدراگون +778G قدرت می گیرد، سریعترین گوشی میان‌رده در جهان است. این گوشی موفق به کسب ۵۶۷،۳۸۷ امتیاز در آزمون‌های انتوتو شده است. علاوه بر عملکرد خوب، گوشی ناتینگ از طراحی منحصر به‌‌فردی نیز برخوردار است که شامل یک نمایشگر شبیه به آیفون ۱۳ اپل و قاب پشتی شفاف با نوارهای نور LED جذاب می‌شود.

گوشی ناتینگ فون ۱

گوشی ناتینگ فون ۱

سه رتبه بعد از آن به گوشی‌های ریلمی GT Master، پوکو X5 Pro و ریلمی Q3s متعلق است. گوشی‌های شیائومی ۱۱ لایت، شیائومی ۱۲ لایت و شیائومی ۱۱ لایت 5G NE نیز رتبه‌های پنجم تا هفتم را به‌خود اختصاص داده‌اند. همچنین دو گوشی بعدی این فهرست، گوشی های گلکسی A73 5G و گلکسی A52s 5G سامسونگ هستند و در نهایت رتبه دهم متعلق به ریلمی ۱۰ پرو پلاس 5G است.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*