حذف گزینه عجله دارم از اسنپ و تپسی

گزینه عجله دارم از اسنپ و تپسی حذف شد

به دنبال اعمال فشار از سوی سازمان تعزیرات به تاکسی های اینترنتی، اسنپ و تپسی بالاخره گزینه عجله دارم را از برنامه های خود حذف کرده‌اند.

بهمن ماه گذشته سخن‌گوی سازمان تعزیرات حکومتی در نشستی خبری اقدام به اعلام گزینه عجله دارم به‌عنوان مصداق گرانفروشی کرد و اظهار داشت تاکسی‌های اینترنتی با استفاده از این گزینه بدون ارائه خدماتی متناسب، مبلغی اضافی دریافت می‌کنند. احمد اصانلو به‌عنوان رئیس سازمان تعزیرات حکومتی هم اخیراً از شرکت‌های تاکسی اینترنتی خواست گزینه عجله دارم را فوراً از برنامه‌های خود حذف کنند. حالا بررسی‌ها نشان می‌دهند که پس از هشدار به اسنپ و تپسی بابت گزینه عجله دارم، آن‌ها بالاخره این گزینه را حذف کرده‌اند.

نتیجه هشدارها؛ حذف گزینه عجله دارم از اسنپ و تپسی

حذف گزینه عجله دارم از اسنپ و تپسی

از چند ساعت گذشته کاربران برنامه‌های تاکسی اینترنتی اسنپ و تاکسی پس از ثبت درخواست برای سفر متوجه شده‌اند که دیگر گزینه عجله دارم به آن‌ها نمایش داده نمی‌شود. به نظر می‌رسد در پی تشدید حساسیت نسبت به این گزینه طی هفته‌های اخیر، بالاخره شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات تاکسی آنلاین مجبور به حذف آن شده‌اند.

نظرات ضد و نقیضی درباره این مسئله وجود دارد. در حالی که عده‌ای این را مصداق گران‌فروشی و تقلب می‌دانند، برخی دیگر معتقدند که این بخشی از سازوکار بازار است. امیر سیاح، رئیس مرکز بهبود محیط کسب‌وکار وزارت اقتصاد هم بهمن ماه در انتقاد از فشارها به تاکسی‌های آنلاین اشاره کرد که تقاضای کرایه بیشتر از مسافر در ازای پیدا شدن سریع‌تر تاکسی تخلف نیست.

در نهایت، نظر شما کاربران گجت نیوز درباره برداشته شدن گزینه عجله دارم از تاکسی های آنلاین چیست؟

همچنین بخوانید:
اسنپ در تعداد سفر روزانه رکوردشکنی کرد قیمت گذاری دستوری به سراغ اسنپ و تپسی می‌آید با هک اسنپ فود اطلاعات میلیون‌ها کاربر برای فروش گذاشته شد (به‌روزسانی: بیانیه اسنپ فود)

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*

8 دیدگاه

  1. الان شما کشورهای استفاده کننده از اوبر رو با کشور ما مقایسه میکنید؟ شرایط اقتصادی و چالش های اون رو یکی درنظر میگیرید؟ مشکلات این گزینه کاملاً واضح و روشن هست.بعد کرایه کمتر از حد معموله؟ دوس دارید بیشتر بشه؟ فازت چیه برادر من؟؟؟

    • الان ۷۰ کشور کمه برای مقایسه ؟
      ترافیک تهران مقایسه میکنی به بقیه شهر ها و کشورها ؟
      گرانی لوازم یدکی ماشین در ایران مقایسه میکنی به کشور های دیگه؟
      الان شما شرایط ۷۰ کشور رفتی بررسی کردی ؟
      تورم که هروز در کشور رخ میده مقایسه میکنی با بقیه ؟
      شما دیدگاهت فقط از سمت مسافر هست
      اگر بری اسنپ کار کنی ۶ ماه میفهمی داستان و شرایط به چه صورت هست دوست عزیز. پس شما در جایگاهی نیستی که نظر بدی. شما فقط میتونی از سمت مسافر حرف بزنی فقط و دیدگاه خودتو بگی ، نه ۷۰ تا کشور رو

      • وقتی هنوز نفهمیدی ایران با همه ی کشورهای دنیا تفاوت جدی داره و منافع تعدادی راننده رو به ۸۵ میلیون نفر ترجیح میدی، حرف دیگه ای نمیمونه. تحلیل های راننده تاکسی ای رو تحویل من نده برادر..

  2. شما ببینید اوبر که در ۷۰ کشور دنیا فعال هست
    گزینه عجل دارم دارد یا نه
    اگر دارد یعنی اسنپ باید داشته باشد اگر ندارد اسنپ هم نباید داشته باشد

    اما من به شما میگم اوبر گزینه عجله دارم رو دارد.
    اکر این گزینه هذف شود مسافران به مشکل میخورن برای اینکه اون زمان راننده در مکان های خیلی شلوغ سفری رو قبول نمیکنه چرا که قیمت ها تفاوتشون کم هست و راننده سفر های اسون به مکان های خلوت تر رو انتخاب میکنه خیلی مختصر مفید گفتم بهتون. حالا بماند که کلا خود کرایه کمتر از حد معمول هست.

  3. شما ببینید اوبر که در 70 کشور دنیا فعال هست
    گزینه عجل دارم دارد یا نه
    اگر دارد یعنی اسنپ باید داشته باشد اگر ندارد اسنپ هم نباید داشته باشد

    اما من به شما میگم اوبر گزینه عجله دارم رو دارد.
    اکر این گزینه هذف شود مسافران به مشکل میخورن پرا که اون زمان راننده در مکان های خیلی شلوغ سفری رو قبول نمیکنه چرا که قیمت ها تفاوتشون کم میشه و راننده سفر های اسون رو انتخاب میکنه

    • افرین ، دقیقا من با این گزینه و مبلغ بیشتر راننده رو مجبور کردم سفر رو قبول کنه و مسیر هایی که سخت قبول میکنن رو قبول کنن …اما الان هیچ راننده ایی مسیر مورد نظر رو به راحتی با مبلغ کم قبول نمیکنه و نتیجه میشه الافی مسافر و تاخیر و زمان زیاد سپری کردن برای پذیرش سفر توسط راننده ها ….

      • دوست عزیز، درواقع این راننده اسنپ بوده که شما را مجبور به پرداخت هزینه ی بیشتر کرده نه شما! به عبارت دیگر شما با باج دادن به اونها، موجب تشویش رانندگان به دریافت هزینه بیشتر میکنید..

        • برو اسنپ کار کن ببین کی کیرو مجبور کرده یا میکنه، عزیزم مسیری که ترافیک سنگین داره مثل خیابان جردن یا میدان ونک ولیعصر و خیابان های با شیب خیلی زیاد مثل ولنجک ، چرا راننده باید با یه کرایه کم بره اونجا ، ۵ هزار کمتر میگیره میره یه مسیر خلوت تر ، بعد ببین به ضرر مسافر میشه این موضوع یا به ضرر راننده. در نظر داشته باش راننده میتونه به هر مسیری که میخواد انتخاب کنه و بره ، اما مسافر هست که یه مسیر مشخص شده داره و اذیت میشه.