بهترین سرویس های استریم موسیقی

بهترین سرویس‌ های استریم موسیقی در سال 2024

اگر اهل گوش دادن به موسیقی باشید، احتمالا با برخی از بهترین سرویس های استریم موسیقی آشنا هستید. اما به نظرتان در سال 2024 هم این سرویس‌ها جایگاه خود را حفظ می‌کنند؟

امروزه میزان گوش دادن موسیقی با استفاده از سرویس‌های استریم موسیقی در حال افزایش است و روزانه هزاران کاربر به این سرویس‌ها مراجعه می‌کنند تا بدون نیاز به ذخیره کردن فایل‌های صوتی، از شنیدن موسیقی‌های باکیفیت لذت ببرند. به‌عبارتی دیگر با این سرویس‌ها شما می‌توانید تنها با ایجاد یک حساب کاربری ساده موزیک‌های مورد علاقه‌تان دسته بندی کنید و یا برای خودتان پلی لیست بسازید تا موسیقی‌ها به دنبال هم پخش شوند.

در این بین برخی سرویس‌ها مانند اسپاتیفای هستند که سالهاست گزینه محبوب بسیاری از کاربران بوده‌اند. اما امروزه با ظهور برخی سرویس‌های جدیدتر ممکن است کاربر جدید در میان انتخاب این همه سرویس استریم موسیقی سردرگم بماند. به همین دلیل در این مطلب از گجت نیوز سعی کردیم تا بهترین سرویس های استریم موسیقی در سال 2024 را برایتان انتخاب کرده و به مقایسه آنها با یکدیگر نیز پرداختیم.

دسترسی آسان به بخش‌های این مقاله

بهترین سرویس های استریم موسیقی؛ آیا باز هم اسپاتیفای؟

به لطف پلتفرم کاربری آسان و موسقی‌های باکیفیت، اسپاتیفای همچنان بهترین سرویس پخش موسیقی برای اکثر مردم است. اما دیگر تنها انتخاب نیست و در سال 2024 با رقبای خطرناکی مواجه است. به‌طور کلی تمامی این سرویس‌ها شباهت کاربری و استفاده بسیاری به هم دارند و تنها تفاوت‌ها در پلتفرم کاربری آنان و چند مورد جزئی دیگر است که در ادامه آنها برای کاربری‌های مختلف دسته بندی کرده‌ایم.

بهترین سرویس پخش موسیقی برای اکثر مردم؛ اسپاتیفای (Spotify)

سرویس پخش موسیقی اسپاتیفای سالهاست که گزینه محبوب اکثر مردم بوده و بسیاری همچنان آن را به بقیه ترجیح می‌دهند. از بسیاری جهات، این تنها یک سرویس استریم موسیقی نبوده و شما با اسپاتیفای علاوه بر 100 میلیون آهنگ به بیش از 5 میلیون پادکست و کتاب صوتی نیز دسترسی خواهید داشت.

موتور جستجوی اسپاتیفای به شدت به یادگیری حساس است و تنها در عرض چند روز می‌تواند با یادگیری سلایق شخصی شما، پیشنهادهای باورنکردنی به شما ارائه دهد. علاوه‌بر این، اسپاتیفای با الگوریتم دقیق خود می‌تواند پلی لیست‌هایی برایتان بسازد که بتوانید ساعت‌ها با گوش دادن به موسیقی‌های مداوم و البته مورد علاقه‌تان سرگرم شوید.

سرویس استریم اسپاتیفای

سرویس استریم اسپاتیفای

پتلفرم اسپاتیفای قابلیت سازگاری با همه دستگاه‌ها و همه سیستم عامل‌ها را داشته و با خرید نسخه اشتراکی آن می‌توانید به قابلیت‌های جذاب بیشتری دسترسی داشته باشید. اما در کنار این موارد، رقبای تازه ظهور یافته اسپاتیفای کیفیت صدای بهتری از آن را ارائه می‌دهند؛ البته اسپاتیفای هم اعلام کرده که در حال کار روی فناوری‌های به‌روزتر استریم موسیقی است تا بتواند جایگاه خود را همچنان تثبیت کند.

نقاط قوت اسپاتیفای
  • لیست‌های پخش شخصی سازی شده عالی
  • دسترسی عظیمی به مجموعه‌ای از کتاب‌های صوتی، موسیقی‌های مختلف و پادکست‌ها
  • قابلیت‌های اجتماعی بالا و امکان دادن نظرات به موسیقی‌ها
نقاط ضعف اسپاتیفای
  • استریم موسیقی با وضوح کمتر نسبت به رقبا
  • رابط کاربری و طراحی قدیمی‌تر
در گجت نیوز بخوانید:
ویژگی AI DJ اسپاتیفای، یک دی جی شخصی مبتنی بر هوش مصنوعی را در اختیار شما می‌گذارد قابلیت جدید اسپاتیفای شما را شگفت زده‌ خواهد کرد؛ کامل‌تر از همیشه!

بهترین سرویس استریم موسیقی برای فایل‌های صوتی؛ تیدال (Tidal)

تیدال یکی از بهترین سرویس‌ های استریم برای علاقه‌مندان به موسیقی است که با تجربه شنیداری عالی و کتابخانه‌ای همانند رقیب خود یعنی اسپاتیفای، لیست‌های پخش انتخاب شده و محتوای انحصاری شخصی سازی شده را ارائه می‌دهد. سرویس استریم موسیقی تیدال که در سال 2014 راه‌اندازی شد، از همان ابتدا تاکید خود را بیشتر بر روی کیفیت صدا بالا در کنار وضوح بیشتر قرار داده و در حال حاضر لیست‌های پخش انتخاب شده و محتوای انحصاری خود را نیز دارد.

سرویس استریم تیدال

سرویس استریم تیدال

تیدال از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به اسپاتیفای دارد، اما با ارائه موسیقی‌ها باکیفت بالا، برای کاربرانی که امکان دسترسی به تجهیزات صوتی حرفه‌ای و گران قیمت را دارند، واقعا گزینه ایده‌آلی است.

علیرغم مواجهه تیدال با رقبای دیگر اما ترکیب منحصر‌به فرد آن از محتوا انحصاری خود در کنار استریم باکیفت‌تر موسیقی در حال حاضر باعث شده تا این سرویس استریم موسیقی به گزینه محبوب بسیاری از کاربران مخصوصا قشر جوان تبدیل شود.

نقاط قوت تیدال
  • پخش باکیفیت صدا همراه با وضوح استثنایی
  • همراه داشتن موزیک ویدیوهای عالی
  • رابط کاربری به‌روز
نقاط ضعف تیدال
  • هزینه زیاد نسخه HiFi Plus
  • لیست‌های پخش به اندازه اسپاتیفای صیقلی و یکنواخت نیستند
  • عدم پشتیبانی از پادکست‌ها

بهترین سرویس استریم موسیقی برای فایل‌های صوتی با کیفیت بالا؛ کوبوز (Qobuz)

کوبوز یکی از بهترین سرویس های استریم موسیقی برای کابرانی است که همیشه به دنبال فایل‌های صوتی باکیفیت بالا هستند. این سرویس استریم موسیقی شاید به اندازه تیدال و یا اسپاتیفای سرگرم کننده نباشد اما پلی لیست‌های آن می‌توانند بالاترین وضوح و کیفیت در میان رقبا داشته باشد.

امکان خرید نسخه اشتراکی کوبوز نیز وجود دارد که با خرید آن می‌توانید به مواردی همچون گوش دادن به موسیقی بدون تماشای تبلیغات، امکان گوش دادن آفلاین و دریافت نسخه‌های کامل‌ترین وضوح موسیقی‌ها دسترسی داشته باشید.

سرویس استریم کوبوز

سرویس استریم کوبوز

نام کوبوز از یک دست سازه باستانی برمی‌آید اما امروزه یکی از ابزارهای مدرن دیجیتالی است که امکان گوش دادن به موسیقی‌ها با بالاترین وضوح را فراهم کرده است.

نقاط قوت کوبوز
  • بزرگترین مجموعه موسیقی‌ها با وضوح بالا در جهان
  • امکان خرید و دانلود آلبوم‌ها با وضوح بالا
  • قابلیت‌های منحصر به‌فرد
نقاط ضعف کوبوز
  • محتوای صوتی همهجانبه سه بعدی THX بسیار محدود
  • قابلیت‌های اجتماعی و ارتباطی ضعیف‌تر در مقایسه با رقبا

بهترین سرویس استریم موسیقی برای استفاده کنندگان محصولات اپل؛ اپل موزیک (Apple Music)

اگر عاشق محصولات اپل هستید و همچنان از آن محصولات هم استفاده می‌کنید، سرویس اپل موزیک بهترین برای شماست. سرویس اپل موزیک به‌طور یکپارچه با محصولات اپل در ارتباط بوده و همچنین دارای کیفیت صدای عالی، پخش صدا بدون افت کیفیت، صدای فضایی، پشتیبانی از دالبی اتموس و یک موتور پیشنهاد کننده قوی است.

از زمان راه‌اندازی سرویس اپل موزیک در سال 2015، در حال گسترش فهرست موسیقی‌های خود بوده و امروزه همانند اسپاتیفای حدودا 100 میلیون آهنگ را در خود جای داده و بر تجربه شنیداری غنی‌تری نیز تمرکز کرده است. شایان ذکر است که سرویس اپل موزیک در مواردی همچون شخصی‌سازی لیست پخش و قابلیت‌های ارتباط اجتماعی در جایگاه پایین‌تری نسبت به اسپاتیفای قرار دارد.

سرویس استریم اپل موزیک

سرویس استریم اپل موزیک

اگر واقعا تجهیزات پخش موسیقی باکیفیتی را در اختیار دارید، حتما پیشنهاد می‌کنیم که یک بار از سرویس استریم موسیقی اپل موزیک استفاده کنید. تمرکز بر عالی شدن کیفیت صدا در سرویس اپل موزیک باعث شده تا بتواند در مقابل ابرقدرت‌هایی مانند اسپاتیفای حرفی برای گفتن داشته و حتی در برخی موارد بهتر از آنان می‌تواند عملکرد داشته باشد.

نقاط قوت سرویس اپل موزیک
  • دسترسی به کتابخانه عظیمی از موسیقی
  • صدای فاقد هرگونه نویز و با بالاترین کیفیت
  • پیشنهاد دادن بهترین موسیقی‌های متناسب با سلیقه شخصی
نقاط ضعف سرویس اپل موزیک
  • اپلیکیشن ارائه شده آن برای تلفن همراه کمی فاقد نظم بصری است
  • در ارائه پیشنهادات موسیقی از اسپاتیفای همچنان عقب است
  • ارائه پادکست‌ها در یک برنامه جداگانه

بهترین سرویس پخش موسیقی برای دارندگان حساب PRIME آمازون؛ آمازون موزیک (Amazon Music)

سرویس آمازون موزیک هم همانند بسیاری از دیگر قرارگرفتگان در این لیست به حدود 100 میلیون آهنگ دسترسی دارد و می‌تواند گزینه مناسبی برای افرادی باشد که به دنبال بالاترین کیفیت ممکن برای یک فایل صوتی هستند. در حالی که رابط کاربری و الگوریتم‌های توصیه آن ممکن است نتواند با رقبا برابری کند اما گزینه‌های پخش متنوع در کنار تخفیفی که برای اعضای PRIME آمازون در نظر می‌گیرند، می‌تواند انتخاب آن را قانع کند.

سرویس استریم آمازون موزیک

سرویس استریم آمازون موزیک

علاوه‌بر موارد ذکر شده می‌توان به این نقطه قوت آمازون موزیک نیز اشاره کرد که می‌تواند موسیقی‌هایی با کیفیت بالاتر از حتی اسپاتیفای را نیز ارائه دهد و این می‌تواند برای علاقه‌مندان به موسیقی در کنار تخفیف در نظر گرفته شده، ارزش زیادی داشته باشد.

فراتر از کیفیت صوتی و دسترسی به مجموعه بزرگی از موزیک‌ها، سرویس آمازون موزیک قابلیت یکپارچه‌سازی با الکسا و اکوسیستم گسترده آمازون را نیز ارائه می‌دهد.

نقاط قوت آمازون موزیک
  • دسترسی به مجموعه بزرگی از موسیقی‌های مختلف
  • بهترین گزینه برای کاربران دارای حساب پولی PRIME آمازون
  • ارائه صوت‌های با صدا و وضوح بالا
  • رابط کاربری آسان
نقاط ضعف آمازون موزیک
  • برخی قابلیت‌های رقبا را ندارد
  • فاقد محتوا ویدیویی
  • عدم امکان نمایش آگهی‌ها

بهترین سرویس پخش موسیقی با ویژگی‌های متنوع؛ دیزر (Deezer)

سرویس استریم موسیقی دیزر به حدودا 120 میلیون آهنگ تماما باکیفیت دسترسی دارد که کیفیت صداهای قرار گرفته در آن با موسیقی‌های اپل موزیک برابری می‌کنند. از زمانی که دیزر در سال 2007 راه‌اندازی شد، سعی کرده با رویکردهای مختلف جایگاه خود را در بازار رقابتی حفظ کرده و همچنان با ارائه یک نسخه رایگان و همراه با آگهی می‌خواهد به بالاترین آمارها برسد.

سرویس استریم دیزر

سرویس استریم دیزر

لیست‌های پخش ارائه شده در نسخه رایگان دیزر از لحاظ کیفیت صدا مطلوب هستند اما برخلاف اسپاتیفای نمی‌تواند با دقت بالایی سلیقه شخصی شما را تشخیص داده و پل لیست مطلوب‌تری را بسازد. طراحی ساده در کنار ویژگی‌های کاربری متنوع باعث شده تا گزینه شایسته‌ای برای افرادی باشد که به دنبال سرویس‌هایی با طراحی ساده و کیفیت صدا پخش شده بالایی هستند.

نقاط قوت دیزر
  • پخش صدا باکیفیت
  • قیمت کمتر نسخه پولی نسبت به رقبا
  • پشتیبانی از Sony 360 Reality Audio
نقاط ضعف دیزر
  • رابط کاربری پراکنده
  • عدم پشتیبانی از قابلیت hi-res audio
  • قابلیت‌های ارتباط اجتماعی ضعیف‌تر
در جمع‌بندی تمامی این موارد می‌توان گفت که در انتخاب یک سرویس استریم موسیقی بهتر است به نوع استفاده و ترجیحات خود توجه کنید؛ یعنی از خود بپرسید آیا رابط کاربری ساده و لذت‌بخش را ترجیح می‌دهید و یا نه پخش باکیفیت صدا را انتخاب کرده‌اید.

همچنین باید به این مورد هم توجه کنید که آیا موسیقی‌های خواننده مورد علاقه‌تان در سرویس استریم مورد نظر وجود دارد یا نه؛ البته امروزه اکثر خواننده‌ها در تمامی پلتفرم‌ها موزیک‌های خود را به اشتراک می‌گذارند ولی بازهم بهتر است قبل از خرید نسخه پولی آن را بررسی کنید. 

در گجت نیوز بخوانید:
۸ مورد از بهترین سایت های استریم موزیک رایگان و بدون محدودیت با هوش مصنوعی صوتی ادوبی، دستورات متنی بدهید و موسیقی تحویل بگیرید اینها پر استفاده ترین سرویس‌ های پخش موسیقی در جهان هستند

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*