Excoino
نظر کاندیداهای ریاست جمهوری درباره فیلترینگ

نظر کاندیداهای ریاست جمهوری درباره فیلترینگ و اینترنت آزاد + ویدیو

در این مطلب با یک ویدیو به بررسی جدیدترین اظهار نظر کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری درباره فیلترینگ و اینترنت آزاد می‌پردازیم.

در آخرین روزهای بهار 1403 و در حالی که به برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری نزدیک می‌شویم، هر روز ابعاد جدیدی از تبلیغات کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری را شاهد هستیم. در روزهایی که گذشت، نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، یعنی محمد باقر قالیباف، سعید جلیلی، مسعود پزشکیان، مصطفی پورمحمدی، علیرضا زاکانی و سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی، دیدگاه‌های خود را درباره مسائل مختلف بیان کرده بودند. ما در یک مطلب جداگانه به بررسی وعده های خودرویی کاندیداهای ریاست جمهوری پرداخته بودیم و حالا نوبت به مرور بخش دیگری از وعده‌ها رسیده است.

نظر کاندیداهای ریاست جمهوری درباره فیلترینگ چیست؟

امروز قصد داریم اظهارنظرهای نامزدهای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری درباره فیلترینگ، فضای مجازی و دسترسی به اینترنت آزاد را بررسی کنیم. در ویدیوی زیر می‌توانید جدیدترین وعده‌ها و دیدگاه‌های 6 نامزد انتخاباتی در این خصوص را مشاهده کنید. به‌نظر شما نامزدهای این دوره از انتخابات با طرح صیانت و محدودسازی فضای مجازی و اینترنت موافق هستند؟

تاکنون مهم‌ترین اظهارنظرها درباره فضای مجازی و فیلترینگ را قالیباف و پورمحمدی مطرح کرده‌اند. قالیباف به‌طور واضح از اعمال محدودیت در فضای مجازی حمایت کرد و گفت باید حضور قدرتمندانه‌ای در فضای مجازی داشته باشیم، وگرنه حتما ولنگاری خواهد بود. مصطفی پورمحمدی هم گفته فیلترینگ زندگی مردم را مختل کرده و باید بساط بازی وی‌پی‌ان‌ها جمع شود.

همچنین بخوانید:
اعلام موضع علنی قالیباف در مورد فضای مجازی؛ محدودیت ایجاد می‌کنیم، ولنگاری نباشد وعده انتخاباتی یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری؛ به فیلترینگ در ایران پایان می‌دهم پرسش مهم رشیدی کوچی از کاندیداهای ریاست جمهوری درباره فیلترینگ اینترنت در ایران

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*

3 دیدگاه

  1. دولت ها عوض میشن ولی وضع همونه

    این سیرک هم جذابیتی برای ما نداره

  2. خر کردن ملته – قدرتی دست رییس جمهور نیست عروسکه دست بالایی هاست

  3. به نظر من در کنار اینکه دولت باید سرمایه گذاری و توجه ویژه ای روی امنیت و کیفیت شبکه اینترنت داشته باشه. ولی چیزی که مشخصه اینه که کیفیت اینترنت واقعا ضعیفه و در کنارش هم هر پیامرسان و شبکه اجتماعی مثل ایکس، اینستاگرام، یوتیوب و تلگرام و واتس اپ و امثهالم که دریچه ارتباط بیشتر با دنیا هستن همشون فیلترن. جدای از استور گوگل و…
    بدون شک با ادامه همین روند میشه مطمئن بود افرادی از مسئولین کاسب وی پی ان هستن و سود میبرن از ادامه این طرح. تازه بماند که همین محدودیت ها و روشن بودن وی پی ان خودش نسل نونهال تا جوان رو سمت چه محتواهایی میبره