رابطه جنسی با ربات

یک ادعای ترسناک: زنان به‌زودی رابطه جنسی با ربات را به مردان ترجیح می‌دهند

محققان معتقدند که به‌زودی زنان برای رابطه جنسی خود، ربات ها را به مردان ترجیح خواهند داد. این می‌تواند تا سال ۲۰۵۰ فاجعه به بار بیاورد!

بر اساس گزارشی، پیش‌بینی می‌شود تا ده سال آینده زنان در رابطه جنسی خود، مردان را با ربات ها جایگزین کنند و حتی احتمالا عاشق این ماشین‌ها شوند. دکتر ایان پیرسون، آینده‌پژوه، این پیش‌بینی را مطرح کرده و معتقد است که این تصور چندان دور از واقعیت نیست.

تا سال ۲۰۵۰، رابطه جنسی با ربات دیگر تابو نیست

به گفته پیرسون، همانطور که استفاده از وسایل جنسی مانند ویبراتور که زمانی تابو بود، امروزه در مجلات زنان به‌طور گسترده‌ای مورد بحث قرار می‌گیرد، به‌زودی رابطه جنسی با ربات‌ها محبوب‌تر از تماشای فیلم‌های فیلم‌های غیراخلاقی برای زنان خواهد شد. او حتی پیش‌بینی می‌کند که تا سال ۲۰۵۰، این نوع روابط، به‌طور کلی جایگزین روابط جنسی انسانی شود.

رابطه جنسی با ربات

رابطه جنسی با ربات

پیرسون در گزارشی که توسط Bondara سفارش داده شده بود، اظهار داشت:

بسیاری از افراد در ابتدا در مورد رابطه جنسی با ربات‌ها تردید خواهند داشت، اما به تدریج با پیشرفت هوش مصنوعی، رفتار مکانیکی و حس لامسه ربات‌ها و شکل‌گیری پیوندهای عاطفی قوی با آنها، این تردیدها از بین خواهد رفت.

ایده عجیب‌تر، «روبوفیلیا» یا همان عشق انسان به ربات است. داستان دیوید میلز، مرد مطلقه‌ای که از رابطه‌اش با یک عروسک جنسی به نام تافی صحبت می‌کرد، نمونه‌ای از این موضوع است. او ادعا می‌کند که دو سال با تافی رابطه داشته و حتی به واسطه او، تجربیات جنسی جدیدی را کسب کرده است.

با این حال، ویدئویی از پشت صحنه ساخت این عروسک‌های جنسی منتشر شده که نشان می‌دهد چگونه این عروسک‌ها در کارخانه و با استفاده از قطعات لاستیکی ساخته می‌شوند و این سوال را مطرح می‌کند که چگونه ممکن است کسی به این موجودات مصنوعی احساس داشته باشد. با وجود این، پیش‌بینی‌ها حاکی از تغییرات قابل توجه در نگرش و رفتارهای جنسی انسان در آینده‌ای نه چندان دور است.

در گجت نیوز بخوانید:

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*

4 دیدگاه

  1. البته زنان فاحشه و بلانسبت زنان خانه‌دار. و السلام

  2. خاک بر سر اون مسئولی که به شما حرومیا مجوز داده

  3. سلام وقتی کمبود شوهر باشه
    به اونجا هم میرسیم

    • حیف از فن‌آوری که بدست خدانشناس افتد! چون پول‌پرست از خامی جوانان سوءاستفاده نموده وگرنه ناگفته پیداست زن جماعت، شوهر را نه فقط برای شهوت زودگذر، که بیشتر بعنوان سرپرست میخواهد. لذا خالق متعال فرموده مرد میتواند تا ٤ زن داٮٕم بگیرد. چه بسیار ثروتمندانی که میتوانند ٤ واحد مسکونی یا لا اقل خانه‌ای ٤ خوابه بخرند. سرپرستی ٤ زن و ٤ فرزند خویش که برای مرفهین سهل و آسان است! برای طبقۀ متوسط هم با تقویت ایمان و افزایش همّت، شدنی است؛ إن‌شاءالله. بالأخرة همه در برابر همدگر مسئولیم و تا خودمان شروع به احسان نکنیم نکوکاری در اجتماع‌مان [بصرف توقع از پیشقدمی دیگران] باب نمیشود. و السلام