ایران خودرو فیس‌لیفت تارا و ری‌را را در سال 1406 به بازار عرضه می‌کند

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو از نهایی‌سازی تولید نسخه‌های فیس‌لیفت تارا و ری‌را برای عرضه در سال ۱۴۰۶ خبر داد.

حسن قره‌یی، مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌ خودرو، در جریان برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام این شرکت از توسعه سبد محصولات خود با تکیه بر تنوع‌بخشی به قوای محرکه و نوسازی ظاهری خودروهای ملی پرده برداشت و چشم‌انداز این شرکت برای سال‌های ۱۴۰۵ و ۱۴۰۶ را اعلام کرد.

طبق آخرین اخبار خودرو، وی با تأکید بر ضرورت پاسخگویی به تقاضاهای متنوع بازار و حرکت به سوی فناوری‌های سبز، اعلام کرد که ایران‌ خودرو در یک بازه زمانی دو ساله، مجموعه‌ای از محصولات کاملاً جدید و نسخه‌های فیس‌لیفت‌شده خودروهای فعلی را به مرحله تولید انبوه و عرضه خواهد رساند.

بر اساس این گزارش، سال ۱۴۰۵ به عنوان نقطه عطفی برای تحول در سبد محصولات ایران‌ خودرو تعیین شده است که در آن، طیف متنوعی از خودروها از جمله «اینووی» با پیشرانه هیبریدی، کراس‌ اوور «شوال ۲»، محصول جدید «سفیر R7» و همچنین نسخه ارتقایافته و فیس‌لیفت شده پژو ۲۰۷، به‌صورت مرحله‌بندی شده وارد خطوط تولید و سپس بازار مصرف خواهند شد.

تداوم این روند نوسازی در سال ۱۴۰۶ با تمرکز ویژه بر تکنولوژی‌های کم‌مصرف پیگیری می‌شود؛ به‌طوری که مدیرعامل ایران‌ خودرو از برنامه‌ریزی قطعی برای عرضه «تارا هیبرید» و همچنین مدل هیبریدی اینووی خبر داد که هر دو محصول به موتور بهینه‌سازی شده و قدرتمند TU5P مجهز بوده و در دو تیپ گیربکس دستی و اتوماتیک به خریداران عرضه خواهند شد.

علاوه بر این تحولات فنی که گامی بلند در راستای کاهش مصرف سوخت و آلایندگی محسوب می‌شود، ایران‌ خودرو در سال ۱۴۰۶ بازنگری کلی در زبان طراحی و امکانات رفاهی برخی محصولات خواهد داشت و به همین منظور عرضه فیس‌لیفت تارا و ری‌را در دستور کار قرار گرفته است.

همچنین بخوانید
0 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات