عضو کمیسیون صنایع مجلس با حذف سهمیه بنزین و حق مسافرکشی خودروهای مدل ۸۵ و قبل در قالب آییننامه ممنوعیت تردد خودروهای فرسوده در کلانشهرها مخالفت کرد.
در پی ابلاغ آییننامه جدید و اجرایی شدن ممنوعیت تردد خودروهای فرسوده در کلانشهرها، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با ابراز نگرانی از پیامدهای اجتماعی این تصمیم، مخالفت جدی خود را با حذف سهمیه بنزین و ابطال حق مسافرکشی برای خودروهای مدل ۱۳۸۵ و سالهای قبل اعلام کرد.
به گزارش خبر فوری، علیرضا سلیمی، عضو کمیسیون صنایع مجلس با نقد رویکرد فعلی، تصریح کرد که سلب حق مسافرکشی و از دسترس خارج کردن سهمیه سوخت برای خودروهایی که سال تولید آنها به ۱۳۸۵ و پیش از آن بازمیگردد، در شرایط اقتصادی کنونی و با توجه به وضعیت معیشتی مردم، مصداق بارز بیعدالتی است.
وی با تأکید بر این نکته که نباید افراد به دلیل ناتوانی مالی و عدم توانایی در بهروزرسانی ناوگان خودرویی خود، مورد جریمه یا محدودیت قرار گیرند، خاطرنشان کرد که کسی که از نظر مالی توان تعویض خودروی قدیمی خود را ندارد، نباید بهدلیل همین محدودیتهای مالی از حقوق پایه خود محروم شود.
سلیمی ضمن اشاره به دیدگاه دولت مبنی بر اینکه خودروهای فرسوده به دلیل مصرف سوخت بالاتر و میزان آلایندگی بیشتر باید از چرخه تردد خارج شوند، هشدار داد که صرفاً نباید به جنبههای فنی و زیستمحیطی توجه کرد، بلکه وضعیت اقتصادی و قدرت خرید مالکان این خودروها نیز باید بهعنوان یک فاکتور تعیینکننده در نظر گرفته شود.
وی در نهایت تأکید کرد که اگر قرار است محدودیتهای ترافیکی یا زیستمحیطی برای کاهش آلایندگی اعمال شود، این فشار نباید بهصورت مستقیم و سنگین بر دوش اقشار کمبرخوردار و طبقات آسیبپذیر جامعه تحمیل شود.
- سناریوی جدید دولت برای کنترل مصرف بنزین؛ محدودیت عرضه بهجای گرانی
- مشاور قالیباف: افزایش قیمت بنزین با تصمیم سران قوا منتفی شد
- عقبنشینی از بنزین ۸۷ هزار تومانی در کرمان؛ طرح پیش از اجرا متوقف شد
- هزینه پنچرگیری لاستیک خودرو به 500 تا 800 هزار تومان رسید
- افزایش شدید قیمت قطعات خودرو؛ مصرفکنندگان به بازار دستدوم پناه بردند
- سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس: بحث افزایش قیمت بنزین منتفی است
گجت نیوز آخرین اخبار تکنولوژی، علم و خودرو 

