نمایش گرد بودن زمین در تازه‌ترین ویدیو راهپیمایی فضایی ناسا

نمایش گرد بودن زمین در تازه‌ترین ویدیو راهپیمایی فضایی ناسا

ویدیو راهپیمایی فضایی جدید فضانوردی از ناسا (NASA)، در کنار نمایش شگفتی‌های سیاره آبی، به عنوان دلیلی برای رد ادعاهای زمین تخت گرایان در نظر گرفته می‌شود.

آمار منتشرشده از سوی آژانس فضایی آمریکا نشان می‌دهد که دانشمندان این سازمان تاکنون بیش از 200 راهپیمایی فضایی را خارج از ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) انجام داده‌اند. اخیرا هم یکی از این دانشمندان به نام رندی برزنیک (Randy Bresnik) به کمک دوربین گوپروی خود، ویدیو راهپیمایی فضایی که چیزی در حدود یک ماه پیش انجام داده بود را منتشر کرده است.

در کلیپ کوتاه مانور فضایی انجام‌شده که در حساب توییتر برزنیک قرار گرفته، پس از متصل کردن خود به بخشی از ایستگاه فضایی، این فضانورد لحظه‌ای از کار دست کشیده و شگفتی منظره پیش رویش را تحسین می‌کند. او در این رابطه می‌گوید که ویدیو راهپیمایی فضایی اخیر بخش کوچکی از سطح سیاره زیبای ما که با اقیانوس و ابر پوشیده شده است را نشان داده و این کره نسبتا کوچک را به صورت معلق، در فضایی بی‌انتها، به تصویر می‌کشد.

در ادامه شما را به دیدن کلیپ به اشتراک گذاشته‌شده توسط رندی برزنیک دعوت می‌کنیم:

 

راهپیمایی‌های فضایی به صورت کلی برای آزمایش کردن تجهیزات، انجام تعمیرات، بررسی شرایط دستگاه‌ها به صورت روتین و در برخی موارد هم برای اتصال وسایل جدید به ایستگاه فضایی بین المللی انجام شده و برخلاف آنچه که به نظر می‌رسد،‌ بسیار طاقت‌فرسا و سخت هستند. برزنیک در این رابطه می‌گوید که هر فضانورد به منظور کسب آمادگی لازم برای اجرای یک مانور فضایی باید دوره‌های تمرینی طولانی را بگذراند و شرایط شبیه‌سازی شده‌ی ISS را به کمک دستگاه‌های واقعیت مجازی و یا با راه رفتن در عمق 12 متری آب، تجربه کند.

ویدیو راهپیمایی فضایی جدید ناسا در طول سومین مانور از سری راهپیمایی‌های انجام‌شده برای نگه‌داری از بازوی رباتیک اصلی ایستگاه فضایی که با نام “Canadarm2” هم شناخته می‌شود،‌ انجام شد. قرار داشتن این ربات در شرایط ایده‌آل از آنجایی مهم است که دانشمندان ISS از آن برای دریافت و بازرسی محموله‌های جدیدی که به سمت این آزمایشگاه معلق ارسال می‌شود،‌ استفاده می‌کنند.

همچنین، فضانورد دیگری به نام جو آکابا (Joe Acaba) که در این مانور برزنیک را همراهی می‌کرد، برای نسب یک دوربین جدید بر روی Canadarm2 و تعویض یک فیوز، چیزی در حدود 7 ساعت زمان صرف کرد.

ایستگاه فضایی بین المللی با سرعت تقریبی 28 هزار کیلومتر بر ساعت و در ارتفاع 402 کیلومتری سطح سیاره در گردش بوده و ویدیوهایی مانند کلیپ منتشرشده توسط برزنیک که از چنین ارتفاع‌هایی ثبت می‌شوند، گرد بودن زمین را در کنار زیبایی بی‌مانند آن به خوبی نشان می‌دهند.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*

20 دیدگاه

  1. بچه ها در گرد بودن کره زمین شک نکنید . چون تمام قوانین و غیزیک و تمام دلایل و کنار هم میزاری جور در میاد و نظریه زمین تخت یه چیز مسخرس . ولی من تمام ویدیو های ناسا نگاه کردم اینا سال 1965 رغتن کره ماه فک کنید از اون موقع تا الان یه فیلم قانع کننده که از کل دور کره زمین در فضا فیلم گرفته باشه از روز شب زمین و ماهواره هایی که دور زمین میچرخن وجود نداره . یعنی تو این همه سال یه فیلم قانع کننده با تمام جزییات نیست . اینا یه چیز و دلرن پنهان میکنن من شک ندارم حالا اون چی هست بعدا میغهمیم . ولی نظریه زمین تخت اصلا با هیچ منطقی جور در نمیاد .

    • اگه به ویدئو ها خوب دقت کنید فقط بالای اقیانوس منجمد شمالی فیلم گرفته شده که زمین گرد نشون بده دوم لنز دوربینهای آنها وایت هست و تمام تصاویر گرد نشون میده
      سوم شما که تو دوتا خط بالا چندین غلط املایی دارید بهتر نظر ندید

      • اگه من کلمه فیزیک و دستم خورده به حرف بغلیش غیزیک نوشتم ربطی به شما نداره که نظر بدم یا ندم . دوم اینکه از همین کامنتی که گذاشتی مشخصه چقدر دید سطحی داری . من داییم مهندس مکانیک هست و توی نفتکش کار میکنه از 6 ماه تا 9 ماه روی اب هست توی سفری که باهاش رفته بودم اسمون از نیمه جنوبی زمین در شب با اسمون نیمه شمالی کاملا متفاوت هست مثلا اگر در نیمه جنوبی زمین باشی ستاره قطبی و نمیبینی و در عوض ما که الان در ایران هستیم و در نیمکره شمالی هستیم ابرهای ماژلانی و نمیبینیم و فقط در نیمکره جنوبی میشه دید . همین یه دلیل برای من کافی بود تا بفهمم چقدر بعضی ها سطحی نگر هستن و دهن بین .

    • در ضمن فیلم کاملا ساختگیه

  2. دوستانی که معتقدند زمین تخت است پاسخ بدهند.اگر به مردم دروع گفته شده که زمین گرد استچرا هیچکجا شایعه و یا حتی خبری از جایی درز نکرده که خلافش رو بگوید.کما اینکه ما وقتی میگوییم تاریخ را فاتحان مینویسند باز هم درباب جنگ جهانی دوم مواردی دیده میشود که حق کامل را به متفقین ندهیم.حال این یک مثال بود.اما این را بدانید چنین موضوعی چیزی نیست که به این راحتی ان هم در قرن 21 بشود پنهان کرد.

  3. وای خدا.باورم نمیشه .دیگه دارم ۱۰۰درصدمطمئن میشم این فیلم هاساختگی هستند.خوب که دقت کردم دیدم با چرخش دوربین انحنای دکل ها تغییرپیدامیکنند.یعنی واقعا زمین تخته؟

  4. هر کس مطالعه ای در زمینه تصویر و اندک دقتی داشته باشد قبول می کند که تصاویر ساختگی هستند. زمین تخت اصلا ربطی به بحث ندارد. اما تصویر جعلی است. واضح است که زمینه با سرعت بیش از حد حتی در مقایسه با سایر ویدیوهای جعلی می چرخد و نسبت خشکی ها و اقیانوس ها اصلا به هیچ تصویر دیگری از زمین تطابق ندارد. فضا در زمینه تصویر کاملا حذف شده و یک یک گردند کاملا سیاه و خالی را جایگزین کرده اند. هیچ ستاره ای نیست. که البته این برای حذف تجهیزات استودیویی بازم است ودر تمام تصاویر از زمین و نشستن در ماه مشترک است ماهواره که جای خود دارد. معدود ویدیوهای دیگری از iss هست که فلق قطبی و ستاره دارد. اینجا امکان هنرنمایی نداشته اند؟ البته ناباوران مدافعی هستند که به اسم علم هر گاف و سوتی و تقلب سازمان های فضایی را بپوشانند.

  5. هر کس مطالعه ای در زمینه تصویر و اندک دقتی داشته باشد قبول می کند که تصاویر ساختگی هستند. زمین تخت اصلا ربطی به بحث ندارد. اما تصویر جعلی است. واضح است که زمینه با سرعت بیش از حد حتی در مقایسه با سایر ویدیوهای جعلی می چرخد و نسبت خشکی ها و اقیانوس ها اصلا به هیچ تصویر دیگری از زمین تطابق ندارد. فضا در زمینه تصویر کاملا حذف شده و یک یک گردند کاملا سیاه و خالی را جایگزین کرده اند. هیچ ستاره ای نیست. که البته این برای حذف تجهیزات استودیویی بازم است ودر تمام تصاویر از زمین و نشستن در ماه مشترک است ماهواره که جای خود دارد. معدود ویدیوهای دیگری از iss هست که فلق قطبی و ستاره دارد. اینجا امکان هنرنمایی نداشته اند؟ البته ناباوران مدافعی هستند که به اسم علم هر گاف و سوتی و تقلب سازمان های فضایی را بپوشانند.

  6. هر کس مطالعه ای در زمینه تصویر و اندک دقتی داشته باشد قبول می کند که تصاویر ساختگی هستند. زمین تخت اصلا ربطی به بحث ندارد. اما تصویر جعلی است. واضح است که زمینه با سرعت بیش از حد حتی در مقایسه با سایر ویدیوهای جعلی می چرخد و نسبت خشکی ها و اقیانوس ها اصلا به هیچ تصویر دیگری از زمین تطابق ندارد. نمایش خوبی نیست.

  7. من خودم فعلا در حال مطالعه ام ولی این تصویر فیک بود. جالبه حرکت زمین به دور خودش مشخص بود. اگر این سرعتی که توی فیلم دیدم در دنیای واقعی بود همه چی پراکنده میشد. مشخصه استودیو هستش

  8. این تصویرش بازم جعلی بود به نظرم چون انحنای زمین زیاد بود حداقل همه میدونیم زمین از اون فاصله اونقد انحنای زیاد نداره در ثانی مساحت قاره ها رو اگه ببینیم ی قاره بیشتر از یک نیمکره رو پوشنده و ثالثا خود ابزار ماهواره در انتها قوس برداشت

  9. سازمان فضايى ناسا

    از اون مردک ابله چه خبر؟ که مى گفت زمین تخت است!!! خخخخ
    😀

    • ابله تویی نماینده سازمانه شارلاتانیسم
      نزاشتن موشکشو بفرسته تا حقایق برملا نشه

      • یعنی شما فکر میکنید زمین تخته؟؟ آقای عزیز یکم فکرتونو به کار بندازید تخت بودن یا گرد بودن زمین هیچ تاثیری در حال دولت آمریکا نداره که بیاد اجازه پرتاب موشک نده تا الکی مثلا حقایق برملا نشه آخه تا کی افراط گرایی تا کی چرندیات تو رو به خدااااااااااا یه کم منطقی باشید

        • دوست عزیز.مثل اینکه از انگلی به اسم یهود بی خبرین که میخواد کل بشر تحت سلطه خودش باشه و بی چون و چرا حرفهاش رو بپذیره.کروی بودن زمین یک حقه بسیار بزرگه تا به تدریج افکار بشریت رو در تمام موارد هدایت کنن.وارد جزئیات این فیلم نمیشم ولی با توجه به شواهد این فیلم کاملا جعلیست.و باید با دوربین عادی گرفته میشد نه گوپرو.سپاس

  10. ماهواره ها کجان ؟!!

    • درود.ماهواره ای نیست که کجا باشه.کلا دروغ به خوردمون دادن.میگن تا الان بیش از هزار ماهواره فرستادن اون بالا ولی تو هیچکدوم از فیلمها و عکساشون حتی یک ماهواره هم دیده نمیشه.تازه تو بعضی عکسا اصلا ابری رو زمین نیست.و تو بعضی دیگه وسط بیابون لامپ و روشنایی شهر.و تو دیگری آمریکای شمالی نیم کره رو پوشونده و تو دیگری کلون کردن تصاویر ابرها با فتوشاپ کاملا واضحه.

  11. are dige zambia ham too filma vagheian adam fazaiya adam kootoole ha too galile madionin age fek konin jelvehaye vijast