آزمایش واکسن کرونا آمریکا در حال پیشرفت و ورود به مراحل جدید است

آزمایش واکسن کرونا آمریکا در حال پیشرفت و ورود به مراحل جدید است

آزمایش واکسن کرونا “mRNA-1273” که توسط دانشمندان آمریکایی ساخته شده، علاوه بر شهر سیاتل به تازگی در یکی دیگر از مناطق این کشور شروع شده و خبرهای خوبی در این رابطه به گوش می‌رسند.

آزمایش واکسن کرونا آمریکا در حال انجام است و دانشمندان خبر از پیشرفت‌هایی در این رابطه داده‌اند. این واکسن با نام “mRNA-1273” شناخته می‌شود و گفته شده که پس از انجام آزمایش‌ها در یکی از مناطق ایالات متحده، دانشمندان تصمیم گرفته‌اند تا تست‌های خود را در شهر آتلانتا هم ادامه دهند.

مراحل جدید آزمایش واکسن کرونا

در اوایل ماه جاری میلادی، دانشمندان موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا (NIAID) با همکاری شرکت بیوتکنولوژی مدرنا (Moderna) مراحل اولیه آزمایش واکسن بیماری کرونا یا همان کووید 19 را در شهر سیاتل آمریکا آغاز کردند و به تازگی خبر رسیده که بعد از گذشت چند هفته، این آزمایش‌ها در شهر آتلانتا هم انجام خواهند شد.

واکسن جدید و آزمایشی mRNA-1273 برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید 19 ساخته شده و مراحل ابتدایی آزمایش‌های آن در اوایل ماه مارس، برای انجام تست‌ها بر روی 45 داوطلب بین 18 تا 55 سال برنامه‌ریزی شد. برای هرکدام از این افراد دو تزریق مجزا از واکسن انجام می‌شود و در یک بازه زمانی 14 ماهه، برای کنترل وضعیت داوطلبان، هر نفر 8 مرتبه مورد آزمایش و بررسی قرار می‌گیرد.

بر اساس دوز واکسن تزریق شده، این داوطلبان به سه گروه مجزا تقسیم می‌شوند که گروه اول مقدار 25 میکروگرم از دارو را دریافت کرده و برای گروه‌های دوم و سوم هم به ترتیب 100 و 250 میکروگرم از واکسن mRNA-1273 در نظر گرفته شده است.

آزمایش واکسن کرونا آمریکا در حال پیشرفت و ورود به مراحل جدید است

دلیل اصلی گسترش مرحله اولیه آزمایش واکسن کرونا بالا بردن بازدهی تست‌ها و استفاده بهینه از اطلاعات کسب شده از داوطلب‌هاست و گفته شده که هدف اصلی، به کار گیری 45 داوطلب در دو مکان انجام تست‌ها در سیاتل و آتلانتا خواهد بود.

برخلاف واکسن‌های معمولی که ورژنی ضعیف شده از ویروس را برای تحریک سیستم دفاعی، به بدن فرد وارد می‌کنند، واکسن مورد نظر کمپانی مدرنا و NIAID حاوی یک توالی ژنتیکی mRNA هستند که مخصوصا برای آنتی‌ژن بیماری کووید 19 برنامه‌ریزی شده است. ماده حاوی این توالی ژنتیکی سیستم دفاعی بدن را به گونه‌ای تحت تاثیر قرار می‌دهد تا در زمان مواجهه با ویروس واقعی بیماری، آنتی‌ژن‌های مخصوص بیماری را تولید کرده و به طور کامل با کووید 19 مقابله کند.

در سراسر جهان تیم‌های تحقیقاتی گوناگون در حال آماده‌سازی واکسن‌ها و داروهایی برای مقابله با بیماری کرونا هستند؛ در چین یک شرکت داروسازی با همکاری ارتش کشور اقداماتی را برای توسعه نوعی واکسن انجام داده و علاوه بر کمپانی بیوتکنولوژی مدرنا، شرکت‌های “BioNTech” و”CureVac” هم به دنبال ساخت واکسن‌هایی با استفاده از تکنیک مربوط به توالی ژنتیکی هستند.

حتی اگر تمامی مراحل آزمایش واکسن کرونا در کشورهای گوناگون با موفقیت پشت سر گذاشته شوند، باز هم زمان زیادی تا تولید انبوه و استفاده گسترده داروهایی که مخصوص کووید 19 هستند، باقی می‌ماند. متخصصان اعلام کرده‌اند که حتی با بالا بردن سرعت انجام کارها، فرآیند ساخت و پخش واکسن این بیماری در میان بیماران سراسر جهان می‌تواند چیزی بین 12 تا 18 ماه طول بکشد. گفته شده که نتایج اولیه تست‌های انجام شده بر روی داوطلبان آزمایش واکسن کووید 19 در مرکز سیاتل آمریکا تا سه ماه دیگر حاضر می‌شوند.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*

2 دیدگاه

  1. آرزوى موفقیت دارم براى این محققان عزیز
    درود بر آمریکا
    زنده باد آمریکا

  2. ساخت واکسن بین۱۲تل۱۸ماه طول می‌کشه یعنی تا تولید شده ماهمه مردیم