قابلیت روشنایی خودکار صفحه در گوشی های اندرویدی هرچقدر که فایده دارد، ضرر هم دارد. به همین خاطر است که میگوییم باید آن را خاموش کرد.
قابلیت روشنایی خودکار صفحه یا روشنایی انطباقپذیر، یکی از قابلیتهای گوشیهای اندرویدی است که از یک سنسور نور برای تنظیم خودکار روشنایی نمایشگر با توجه به نور محیط اطراف گوشی استفاده میکند. در برخی موارد این قابلیت میتواند مشاهده نمایشگر گوشی را بدون دردسر کند. اگر داخل یک اتاق تاریک باشید، نور روشنایی صفحه کاسته خواهد شد تا انرژی بیشتری نیز ذخیره شود و وقتی از گوشی خود در زیر نور آفتاب استفاده کنید، روشنایی به بالاترین حد خودش میرسد تا دید صفحه بهتر شود.
گرچه این قابلیت مفیدی روی گوشیهای اندرویدی به نظر میرسد، اما گاهی اوقات آنطور که باید، به خوبی کار نمیکند. خوشبختانه شما میتوانید به تنظیمات گوشی رفته و این قابلیت را در صورت لزوم به صورت دستی خاموش کنید. اما چرا باید این کار را انجام دهید؟
علت خاموش کردن روشنایی خودکار صفحه در اندروید
تمام کاری که باید بکنید این است که به صفحه تنظیمات گوشی و سپس بخش نمایشگر (Display) رفته و قابلیت Adaptive Brightness را فعال کنید. اما به چه علتی میگوییم که باید این قابلیت را خاموش کنید و به صورت دستی این تنظیمات را انجام دهید؟
این کار دو علت عمده دارد. اولی اینکه عمر باتری گوشی شما را میکاهد. روشنایی بیشتر کمک میکند صفحه نمایش بهتر دیده شود، به خصوص اگر خارج از منزل باشید؛ اما میتواند فوراً شارژ گوشی شما را هم خالی کند. اگر عمر باتری برایتان مهم است، بهترین راه این است که نور صفحه گوشی خود را کم کنید و تنها در صورتی که قصد استفاده از گوشی را دارید، آن را افزایش دهید. تنظیم دستی آن هم کار پیچیدهای نیست. کافی است صفحه تنظیمات سریع اندروید را به پایین بکشید و به صورت دستی آن را تنظیم کنید.
دومین دلیل، محافظت از بینایی شما است. مثل هر گوشی هوشمند دیگر یا دستگاههای الکترونیکی دیگر، گوشی اندرویدی شما هم برای کمک به صفحه نمایش، نور آبی را ساطع میکند. اما این نور آبی در صورتی که طولانی مدت به چشم ساطع شود، باعث آسیب رساندن به چشم میشود. به همین خاطر است که ما میگوییم روشن شدن روشنایی خودکار صفحه نمایش در گوشی های اندرویدی میتواند باعث آسیب رساندن به چشم شود و خاموش کردن آن بهترین گزینه است.