فیلترینگ

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تمام کشورهای جهان فیلترینگ دارند

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اعلام این‌که باید ظرفیت‌های داخلی را تقویت کنیم، گفت تمام کشورهای جهان فیلترینگ دارند.

عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت در همه جای دنیا و تمام کشورها نظیر آمریکا، انگلیس، آلمان، فرانسه، ژاپن، کره جنوبی و چین از فیلترینگ استفاده می‌شود و هیچ کشوری در دنیا وجود ندارد که از فیلترینگ استفاده نکند.

استفاده از فیلترینگ در تمام کشورهای جهان

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اعلام این‌که دنیا فیلترینگ را با شروط خاصی قبول کرده و از آن استفاده می‌کند، گفت می‌بایست ظرفیت‌های داخلی را تقویت کنیم؛ برای مثال اپلیکیشن‌های داخلی باید همواره تقویت شوند و مردم بتوانند از آنها در کسب و کار و فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی و حتی هیئت‌های مذهبی بهره‌مند شوند.

خسروپناه در ادامه گفته‌های خود بیان کرد در برخی شهرها که منبری‌های باسواد و معروفی وجود دارند، افرادی که قادر به شرکت حضوری در مجالس آنان نیستند، می‌توانند با استفاده از ظرفیت فضای مجازی از این مجالس بهره‌مند شوند. مثلا در آمریکا نیز نوجوان 18 ساله اجازه ورود به کانال‌ها و سایت‌های غیر اخلاقی را ندارد یا با شرایط خاصی وارد آنها می‌شود.

همچنین بخوانید:

ایران در محدودیت، اختلال و کندی سرعت اینترنت، سرآمد کشورهای جهان است

3 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات

خواستم موعظه کنم، دیدم چه فایده؟ «یاسین در گوش خر خواندن» است.
خواستم تذکر دهم که «دروغ کلید هر گناه است» دیدم سیاستمدار را با دین چه نسبت؟
صاحب مرام هرگز از عبارت سخیف «همه‌جای دنیا» سوء استفاده نمی‌کند. چون جوابش برای بچّه هم روشن است: مگر هرکی هر غلطی نمود تو هم باید بکنی؟
پس زر مفت مزن! کجای دنیا «یوتیوب» فیلتره؟ برای اثبات حرفت به خبرنگار خارجیت بگو در خیابانی که پرچم دارد، از چند نفر رهگذر بخواهد که با موبایل‌شان به ما نشان دهند: یوتیوب آنجا هم سانسوره! اگر عدد کشورهای سانسورگر به اکثریت قانونگذاری رسید آنگاه تازه میشوی نظام لائیک! نه اسلامی.
وانگهی، سرعت را چی میگی؟ تصاویر آگهی دیوار هم کُند باز میشود:
اگر تعداد کل کشورهای دنیا ١٠٠٠ باشد، رتبۀ ایران ١٠٠١ است.
دشمن بداند: ایران از جایگاهی که برَنج فراوان تصاحب نموده، هرگز عقب‌نشینی نخواهد کرد.
ما همیشه باید از آخر اوّل باشیم!
بیش از این اهل فحش نیستم؛ به نفرین هم نمی‌ارزی چون رقیب لامذهب‌تر و عقده‌ای است. با اینهمه جواب را در «اظهارات میرسلیم» نوشته‌ام.
اللّهم عجّل لولیک الفرج
و السلام

چه احمقی میاد یک وزن یک حبه انگور رو با وزن یک جرثقیل اندازه گیری می کنه؟

یک نفر چک می زنه تو گوش یکی با یک نفر دیکه که 10 تا دست قطع کرده یکیه؟

یکم فهم هم خوب چیزیه وزیر محترم!

اینا معلومه به سندرم زر مفت زدن مبتلا هستند و در نتیجه اون مردم هم به خوبی با جوابهای کوبنده ازشون استقبال میکنن

3
0
در بحث شرکت کنیدx