بعد از اعلام جرم دادستانی تهران علیه شرکت دیجیکالا به خاطر فروش محصولاتی با شائبه اهانت به مقدسات، حالا شاهد شعار نویسی و تهدید کارمندان مقابل دفتر دیجی کالا هستیم.
همانطور که پیش از این در خبرها داشتیم، چند روز پیش دادستانی تهران با اعلام جرم علیه دیجیکالا به اتهام اهانت به مقدسات این شرکت را به حضور در دادگاه و ارائه توضیحات در اینباره فراخواند.
ماگ دردسر ساز دیجی کالا
داستان از جایی شروع شد که یکی از فروشندگان ثالث در دیجیکالا، اقدام به فروش محصولاتی (ماگ و سایر وسایل شخصی) با نوشته هایی بر روی آنها کرده که شائبه اهانت به مقدسات را برای دادستانی به وجود آورده است.
پس از آن، دیجیکالا با انتشار یک بیانیه رسمی، ضمن عذرخواهی از اتفاق به وجود آمده، قول پیگیری و نظارت بیشتر بر روی محصولات ارائه شده توسط فروشندگان در این فروشگاه اینترنتی را داد.
شعار نویسی مقابل شرکت دیجیکالا
اما امروز شاهد شعار نویسی مقابل دفتر دیجیکالا در تهران با مضامین تهدید آمیز از سوی افراد نامشخص هستیم که به نظر میرسد همچنان از فروش آن محصولات توسط دیجیکالا بسیار خشمگین هستند.
همانطور که در تصاویر بالا مشاهده می کنید، در متون نوشته شده بر روی دیوار مقابل شرکت دیجیکالا، از واژه های تهدید آمیز در مورد کارمندان این شرکت هم استفاده شده و علت آن عبور از خط قرمز های مذهبی بیان شده است.
نظر شما در این مورد چیست؟
کار خوبی کردن
به سراغ تک تک هتاکان به مقدسات میرویم
مکن تهدیدم از دشمن که ما تشنه به خود، تشنه به خون خویش.. حالا..
گجت نیوز این خبر را زدی که ما مثلاً پشت دیجیکالا دربیایم؟!!
کار غیرقانونی کرده برخورد شده، شما مشکلی داری؟!
بعید نیست این شعارها را هم خود کارکنان دیجیکالا نوشته باشند که مظلوم نمایی کنند.
آفرین!هستندخائنین وطنفروشی که برای پول ویامهرتمدیدویزاوگرین کارت اروپایی درقبال خوش رقصی یاتأثیرروانی درآستانه انتخابات وشیطنت برای نارضایتی مثل عملکردغربگراهای نفوذی که پول مردم رودربورس بالاکشیدندیاشبانه بنزین رو۳سه برابرمی کردندفرداش میگفت ماخبرازگرانی بنزین نداریم!اینجاهاهم همون کسی که روی ماگ ولیوان محتوای توهین آمیزمینویسه ازاونطرف هم بیادوبرای مظلوم نمایی
روی دیواردفترهمین شرکت برای سیاهنمایی،شعارتهدیدآمیزبنویسه ونعل وارونه بزنه
بروید از پیشی پیشینیان خودتان بپرسید، برادران ارزشی نه من حریف شما هستم. بیا ما منتظریم..
این عوامل در سیستم بعدی بسیار دردسرساز میشن. از حالا باید فکری کرد تا دست و پاشون حسابی بسته بشه و شرایط رو جوری براشون برنامه ریزی کرد که هر چی داد بزنند انگار از زیر آب فریاد می کشند و کسی صداشون رو نشنوه
درباره«سیستم بعدی»یه توضیح بدهیدتاماهم خبرداشته باشیم!
بعدنظروتوصیه شماچیه؟بایدمثلاچه کاری کردکه دست وپاشون حسابی بسته بشه؟
به نظرشما،شرایط روبه چه طریقی وتوصیه شماچه جوری وچه شکلی بایدبرنامه ریزی کردکه هرچی به گفته شمادرگجت نیوز،بخواهندداد بزنندهیچ کسی صداشون نشنوه؟
انگارکه اززیرخاک!ببخشیدزیرآب؛دقیقایادآورهمون «روح الله زم»داخل گونی برای انتقالش به ایران فریادبکشه؟
خخط خطی میکنیم
یعنی ،……..
توهین به مقدسات خط قرمز ماست
اولش میگید خط قرمز ماست، اما مثل خیلی چیزای دیگه ازش رد میشیم و شما همچنان میگید خط قرمز ماست..
مملکت داعشی ها شده عملا