پس از بروز مشکل در شبکه Solana و نزولی شدن قیمت آن، سرمایهگذاران کمی عقبنشینی کردند. در ادامه به بررسی پیش بینی قیمت سولانا میپردازیم.
بازار ارزهای دیجیتال اگرچه ماه آوریل را آنطور که شایسته و مورد انتظار بود شروع نکرد؛ اما بهنظر میرسد توانسته بخشی از قرمزی خود را با رنگ سبزی که بیت کوین به دیوار آن پاشیده، جبران کند. کاربران شبکه سولانا روز گذشته را در حالی آغاز کردند که زمزمههایی مبنی بر وجود مشکل تراکنش روی برخی از صرافیهای غیرمتمرکز شنیده میشد.
پیش بینی قیمت سولانا؛ افزایش یا کاهش قیمت؟
مشکل تراکنش شبکه سولانا باعث شد قیمت این ارز دیجیتال برای مدت کوتاهی تحت تأثیر قرار بگیرد و نزولی شود؛ اما حالا با افزایش 3.7 درصدی به سطح قیمتی 181 دلار رسیده و گزارشها حاکی از اوضاع مساعد و نسبتا باثبات این رمزارز محبوب و آیندهدار است.
البته افزایش بهای سولانا متکی به حل مشکلات و چالشهای پیش روی این شبکه محبوب است! اگر شبکه این ارز دیجیتال مجددا با قطعی مواجه شود، سرمایهگذاران را بهشدت میترساند و جذب سرمایه را با مشکل جدی روبهرو میکند. هماکنون اندکی از اعتماد معاملهگران به سولانا کاسته شده، اما میتوان با چشمپوشی از آن گذشت.
به هر حال موقعیت فعلی رمزارز سولانا حساس است و بر سر دوراهی عجیبی قرار گرفته که یا باعث رشد قیمت میشود یا آن را به حمایت 137 دلاری سوق میدهد. تحلیلگران نگاهی دقیق به چارت تکنیکالی و شبکه سولانا انداختهاند که در ادامه به بررسی آنها میپردازیم.
دورراهی سولانا به کجا ختم میشود؟
ازدحام شبکه و افزایش معاملات صرافیهای غیرمتمرکز یا دکس، سولانا را با چالشهای فنی مواجه کرده است. سولانا به لطف میم کوینهای سودساز خود توانسته مورد توجه سرمایهگذاران کلان قرار بگیرد و همچنین به لطف پروژههای قدرتمند و بلاکچین محبوبی که دارد ارزشمند شود.
اگرچه میم کوینها باعث رشد ارزش سولانا شده، اما به همان اندازه مشکل برای آن ایجاد کردهاند. افزایش تراکنشهای ناموفق در بلاک چین این پروژه باعث شده کاربران آن نگران شوند و حتی در برخی مواقع سرمایه خود را بفروشند. تراکنشهای این ارز دیجیتال در 30 مارس به اوج تاریخی خود رسید و 8.5 میلیون تراکنش در صرافیها ثبت شد. میزان تراکنشها تا 4 آوریل به 5.6 میلیون کاهش یافته که نشاندهنده نارضایتی و ترس معاملهگران است.
شاخص میانگین جهتدار نیز روند کاهشی سولانا را به تصویر کشیده و عدد فعلی آن روی 36 است که متاسفانه روند نزولی قدرتمندی را نشان میدهد. در دوران اوج این ارز دیجیتال عدد شاخص فوق 9 بود و حالا 4 برابر افزایش یافته و بیانگر آغاز یک روند نزولی و ریزشی است.
از دیگر عواملی که به نزولی شدن و کاهش قیمت سولانا اشاره میکنند میتوان به تقاطع مرگ در الگوی تکنیکال، کاهش معاملات دکس و عدد بالای شاخص میانگین جهتدار اشاره کرد. اگر مشکلات و چالشهای شبکه سولانا ادامه یابد، حمایت 167 دلاری فعال خواهد شد و حتی ممکن است با از دست رفتن آن به محدوده 137 دلاری برسیم.
سناریوی نزولی شدن این رمزارز زمانی قوت خواهد گرفت که مشکلات حل نشده رها شوند و سرمایهگذاران اعتماد خود را به کلی از دست بدهند. با این حال اگر توسعه دهندگان سولانا مشکلات را قبل از گستردهتر شدن حل کنند و توان عملیاتی را افزایش دهند، بهبود شرایط قابل تصور خواهد بود. سناریوی صعودی سولانا سطح 205 دلاری را نشان میدهد که تا آنجا یک دورراهی سخت پیش روی این ارز دیجیتال قرار خواهد داشت.