اگر به دنبال خرید بهترین گوشی شیائومی در سال 2024 هستید، حتما این مطلب را بخوانید و با گزینههای برتر خرید آشنا شوید.
شیائومی یکی از بزرگترین سازندگان گوشیهای هوشمند شناخته میشود که پایگاه اصلی آن در چین است. این برند محصولات خود را به سرتاسر جهان بهجز آمریکا عرضه میکند. غول تکنولوژی در بازار چین شانه به شانه بزرگانی مانند اپل و سامسونگ حرکت میکند و در بازار موبایل جهانی هم رتبه سوم را به دست آورده. در ادامه بهترین گوشی شیائومی که میتوانید در سال 2024 خریداری کنید را به شما معرفی میکنیم.
شیائومی بخشی از موفقیت بزرگش را به عرضه محصولات زیاد و گوناگون مدیون است. سازنده چینی به طور مداوم گوشیهای هوشمند با برند خودش یا برندهای زیر مجموعه مانند پوکو، ردمی و بلک شارک معرفی میکند. پس در این میان، قطعا گوشیهای مناسب متعددی وجود دارند که کاربران میتوانند گوشی همراه بعدی خود را از آنها انتخاب کنند. از آن سو، تنوع بالا در میان محصولات و گوشیهای شیائومی باعث شده کاربران در انتخاب مدل دقیق گوشی بعدی خود دچار تردید و سردرگمی شوند.
اما جای نگرانی وجود ندارد. ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم. با گجت نیوز همراه شوید تا شما را برای خرید بهترین گوشی شیائومی در سال 2024 راهنمایی کنیم.
بهترین گوشی شیائومی در سال 2024
1. شیائومی 14؛ بهترین گوشی شیائومی در حال حاضر
شیائومی 14 دقیقا بهترین گوشی شیائومی در سال 2024 است. این پرچمدار اندرویدی با امکانات سطح بالا و ابعاد مناسب میتواند بسیاری از رقیبان موجود خود را از میدان به در کند.
در حالی که شیائومی 14 تا حد زیادی به نسل قبلی 13 شباهت دارد، همچنان انتقاد کمی به سخت افزارش وارد است. این گوشی هوشمند مخصوصا در نسخه سبز زمردی نمای ظاهری فریبندهای دارد و کاملا حس گوشی سطح بالا را به کاربر القا میکند. شیائومی 14 با ابعاد تقریبا مشابه گوگل پیکسل 8 یکی از کوچکترین پرچمدارانی است که امسال میتوانید خریداری کنید.
بهترین گوشی شیائومی نمایشگر امولد 6.36 اینچی با کیفیت فول اچ دی و نرخ رفرش 120 دارد که برای تماشای محتوای ویدیویی هم فوق العاده است. شیائومی 14 از پردازنده اسنپدراگون 8 نسل 3 قدرت میگیرد و قادر است وظایف پیچیده و بازیهای سنگین را به آسانی مدیریت کند.
دوربین اصلی به شکل جزیرهای مربع شکل در پنل پشتی به چشم میخورد و شامل سه حسگر 50 مگاپیکسلی (حاصل همکاری با لایکا) میشود. اندازه حسگر اصلی این دوربین 1.31/1 اینچ است و میتواند تصاویر سطح DSLR به ثبت برساند.
جدیدترین رابط کاربری شیائومی به نام HyperOS پیشرفت چشمگیری در مقایسه با MIUI قبلی به نظر نمیرسد. برای مثال، هنوز اپلیکیشنهای پیش فرض بدون استفاده یا بلوت ور در این سیستم عامل وجود دارند. اگر مشکلی با این رابط کاربری ندارید، 14 همچنان بهترین گوشی شیائومی در سال 2024 برای شما خواهد بود.
2. گوشی شیائومی 14 اولترا؛ بهترین عملکرد دوربین
اگر به دنبال یافتن بهترین گوشی شیائومی با تمرکز بر عملکرد دوربین هستید، پیشنهاد ما به شما شیائومی 14 اولترا است. این پرچمدار ماژول دوربین اصلی با لنزهای چهارگانه لایکا دارد. دوربین آن همچنین از لرزشگیر اپتیکال تصویر و حسگر اصلی 50 مگاپیکسلی در اندازه 1 اینچی بهره مند شده. 14 اولترا علاوه بر این موارد کیت انتخابی مخصوص تصویربرداری دارد که دوربین را به سیستم بدون آینه DSLR تبدیل میکند.
شیائومی 14 اولترا از طراحی ظاهری متمایز بهره میبرد و با گواهی IP68 در مقابل نفوذ آب و گرد و خاک مقاومت نشان میدهد. این پرچمدار به نمایشگر امولد 6.7 اینچی با نرخ رفرش 120 هرتزی مجهز شده که در کنارهها خمیده دیده میشود. افزون بر این، شارژ پرسرعت 90 واتی کمک میکند باتری در مدت بسیار کوتاهی به طور کامل شارژ شود.
همه این امکانات سطح بالا بر قیمت ساخت و عرضه تاثیر چشمگیری گذاشته است. اگر بودجه خریدتان به پرچمدار سطح بالا میرسد، 14 اولترا برای شما بهترین گوشی شیائومی با تمرکز بر عملکرد دوربین خواهد بود.
3. 13 پرو؛ بهترین پرچمدار نسل قبلی
گوشی شیائومی 13 پرو همه امکانات خوب را از 12 پرو نسل قبلی به ارث برد و آنها را بهبود بخشید.
عملکرد آن با پردازنده اسنپدراگون 8 نسل 2 هنوز هم سطح دسته بندی میشود؛ مخصوصا وقتی بهینه سازی مصرف انرژی و ظرفیت بالای باتری آن را در نظر بگیریم. لنزهای برند Leica از بهترین حسگرهای دوربین گوشی در بازار هستند و هر ماژول که به آنها مجهز شود تحسین برانگیز خواهد بود. حسگر اصلی در دوربین 13 پرو هم 1 اینچی طراحی شده است.
گوشی شیائومی 13 پرو برخلاف قدیمیتر بودنش همچنان طراحی ظاهری شیکی دارد. شاید تنها نقطه ضعف آن در نمای ظاهری، ماژول دوربین اصلی در ابعاد بزرگ و برجستگی از سطح بدنه باشد. علاوه بر این، باید به مشکل تکراری نرم افزار رابط کاربری اشاره کنیم که فعلا میان همه گوشیهای شیائومی مشترک است.
4. شیائومی 13؛ بهترین گوشی شیائومی در ابعاد کوچک
گوشی شیائومی 13 از نظر سخت افزاری هیچ ایرادی ندارد و از نسل قبلی هم بدنه بادوامتری ارائه میکند. دوربین اصلی میتواند تصاویر باکیفیت در عین حفظ جزئیات و حتی در نور کم شب به ثبت برساند. عملکرد آن هم به لطف پردازنده اسنپدراگون 8 نسل 2 سطح بالا ظاهر شده و قدرتش انکار ناپذیر است.
این گوشی بهترین مشخصات فنی از 13 پرو را در ابعاد کوچکتر و قیمت پایینتر به بازار عرضه میکند. به یاد داشته باشید که دوربین این گوشی کیفیت بسیار خوبی دارد؛ اما هرگز به پای دوربین 13 پرو نمیرسد.
یکی از نقاط ضعف گوشی شیائومی 13، قیمت بالای آن در مقایسه با رقیبانش است. برخی برندهای رقیب با شیائومی توانستهاند گوشیهای هوشمندی عرضه کنند که با همین مشخصات فنی و ظاهری، قیمت خرید پایینتری دارند.
5. گوشی شیائومی 13 تی پرو؛ مشخصات پرچمدار با قیمت مناسب
گوشی شیائومی 13T Pro از نظر سخت افزاری در دسته بندی پرچمداران قرار میگیرد. این گوشی از شارژ پر سرعت 120 واتی پشتیبانی میکند و گواهی IP68 دارد. همچنین شیائومی آن را به پنل نمایش امولد و پردازنده سطح بالای مدیاتک مجهز کرده است.
از آن سو، عملکرد نرم افزار اختصاصی سازنده آزاردهنده است و باتری دستگاه هم دوام مناسبی ندارد. پنل پشتی گوشی شیائومی 13 تی پرو نمای براق و آینهای دارد که شاید مورد پسند همه نباشد. این گوشی رقیبان سرسختی مانند پیکسل 7 و وان پلاس 11 دارد که باقی ماندن در این نبرد را برایش دشوارتر کرده است.
البته یک مدل دیگر هم از این گوشی شیائومی به نام 13 تی وجود دارد. 13 تی در برخی مشخصات از مدل پور سطح پایینتر است و قیمت کمتری هم دارد.
6. ردمی نوت 13 پرو؛ بهترین گزینه در بخش میان رده
ردمی نوت 13 پرو بهترین گوشی شیائومی در بخش میان رده است. یک مدل سطح بالاتر و بزرگتر به نام ردمی نوت 13 پرو پلاس هم در این سری وجود دارد. هرچند ردمی نوت 13 پرو گزینه میان رده بهتر و اقتصادیتری به شمار میرود.
در این میان رده شیائومی با مشخصات فنی مناسبی مانند پردازنده اسنپدراگون 7s نسل 2، نمایشگر امولد 120 هرتزی و شارژ پرسرعت 67 واتی روبرو هستیم. نوت 13 پرو همچنین دوربین استاندارد خوبی دارد؛ اما این ادعا درباره لنزهای کمکی در ماژول اصلی دیگر صدق نمیکند.
نکتههای مثبت درباره گوشی شیائومی ردمی نوت 13 پرو بسیار است؛ اما طبق معمول تجربه نرم افزاری نامناسب میتواند کاربر را دلسرد کند. درباره پشتیبانی نرم افزاری هم باید بگوییم شیائومی فقط دو سال از آپدیت مناسب این میان رده پشتیبانی خواهد کرد.
7. پوکو X6 پرو؛ بهترین انتخاب اقتصادی
شیائومی مدل پوکو X6 پرو نسخه 5G را به پنل نمایش امولد با وضوح تصویر 2712 در 1220 مجهز کرده. این نمایشگر روشن است و رنگها را به خوبی نشان میدهد. ایکس 6 پرو در عملکرد باتری و دوام انرژی روزانه هم عملکرد خوبی دارد و از بسیاری رقیبان هم ردهاش بهتر است. نرخ نمونه لمسی در پنل نمایش آن 2160 هرتز در نظر گرفته شده که نشان میدهد واکنش گرایی قابل قبولی برای گیمرها دارد.
این کاربران گیمر همچنین از پردازنده مدیاتک Dimensity 8300 Ultra با 12 گیگابایت رم میتوانند انتظار اجرای بازیهای سنگین را داشته باشند. پردازنده مذکور در نتایج بنچمارک عملکردی نشان داده که گوشی شیائومی پوکو X6 پرو موازی پرچمدارانی چون پیکسل 8 قدم برمیدارد.
باتری بزرگ 5000 میلی آمپر ساعتی در این گوشی میان رده بیانگر دوام دو روزه برای کاربران معمولی و یک روز در صورت استفاده سنگین است. افزون بر این، شارژر 67 واتی دستگاه کمک میکند باتری طرف مدت تنها 30 دقیقه تا 80 درصد شارژ شود.
دوربین اصلی با حسگر 64 مگاپیکسلی از OIS پشتیبانی میکند و میتواند تصاویر با کیفیت و جزئیات قابل قبول حتی در نور کم شبانه به ثبت برساند. حسگر فوق عریض 8 مگاپیکسلی در مقایسه با حسگر اصلی عملکرد ضعیفتری نشان میدهد، اما دوربین 16 مگاپیکسلی سلفی قادر است تصاویر سلفی هیجان انگیزی ارائه دهد.
شیائومی به گوشی پوکو X6 پرو رابط کاربری HyperOS را جایگزین MIUI کرد؛ اما تفاوت چشمگیری میان این دو نرم افزار دیده نمیشود. به هر صورت، گوشی شیائومی پوکو X6 پرو نسخه 5G در رده اقتصادی بازار میتواند رقیبان بسیاری را شکست دهد.
8. پوکو F5 پرو؛ بهترین میان رده پیشرفته شیائومی
یک نکته مثبت درباره پوکو F5 پرو وجود دارد که توجه خریداران را به سرعت به سوی آن جلب میکند. این مزیت، قیمت مناسب فروش برای تهیه چنین گوشی توانمندی در سطح میان رده است.
مشخصات فنی بهترین گوشی شیائومی در رده سطح بالای میان رده، با پرچمداران سال 2022 یکسان است؛ اما نصف آنها قیمت دارد. با این گوشی میتوانید باتری بادوام، دوربین خیلی خوب و امکان شارژ بی سیم را با قیمت مناسبی تهیه کنید.
طبق معمول، معایبی هم در این گوشی وجود دارد. نقطه ضعف بزرگ آن در بخش سخت افزاری به عملکرد محدود در لنز دوم ماژول اصلی مربوط میشود. همچنین ناامید کننده به نظر میرسد که شیائومی فقط دو نسل عمده آپدیت اندرویدی را برای این گوشی خوب منتشر میکند.
9. گوشی شیائومی ردمی نوت 13 پرو پلاس؛ یک مبارز میان رده دیگر
نوت 13 پرو پلاس، برند اقتصادی شیائومی به نام ردمی را از میان ردههای رقابتی به رقیبان احتمالی پرچمدارها تبدیل کرده. اولین نکته مثبت درباره این گوشی شیائومی، دوربین اصلی 200 مگاپیکسلی آن است.
این گوشی اقتصادی با توجه به قیمت پایینش همچنین نمایشگر و عملکرد بسیار قابل قبولی ارائه میکند. باتری بادوام آن هم از امکان شارژ سریع 120 واتی بهره میبرد.
به خاطر همین مشخصات، ردمی 13 پرو پلاس به یک گزینه مناسب برای خرید در لیست بهترین گوشی شیائومی 2024 تبدیل شده است. تنها معایب قابل ذکر این میان رده اقتصادی، نرم افزار رابط کاربری سازنده و عملکرد لنز دوم در دوربین اصلی آن هستند.
10. شیائومی 13 لایت؛ بهترین گزینه در نسخههای لایت
ادامه موفقیت آمیز یک مسیر، گاهی میتواند دشوار شود؛ اما شیائومی با 13 لایت توانست مسیر خود را به خوبی دنبال کند.
طراحی و شکل ساخت در این گوشی اقتصادی، واقعا دوست داشتنی است. با خرید شیائومی 13 لایت یک گوشی شیک با بدنه باریک خواهید داشت که باتریاش تمام طول روز دوام میآورد.
از نقطه ضعف اصلی این گوشی در بخش دوربین نمیتوان چشم پوشی کرد. درست در همین بخش است که نسل قبلی 12 لایت میتواند تصاویر باکیفیتتر به کاربر ارائه کند. برخی مشکلات جزئی دیگر درباره طراحی کنارههای بدنه وجود دارد که شاید به چشم نیاید.
صرفنظر از موارد مذکور، معایب زیادی در این گوشی شیائومی وجود دارد. شاید سازنده حتی تصمیم بگیرد مشکل عملکرد دوربین را در به روز رسانی نرم افزاری بعدی بهبود ببخشد. اگر به دنبال یک میان رده باکیفیت و زیبا با قیمت اقتصادی هستید، شیائومی 13 لایت همان گمشده شماست.
توصیههایی برای خرید بهترین گوشی شیائومی در سال 2024
1. تفاوت میان برندهای مختلف شیائومی در چیست؟
شیائومی برندهای زیرمجموعه متعددی دارد که شاید باعث سردرگمی کاربران شوند. ابتدا محصولات برند اصلی شیائومی، همان گوشیهایی بودند که با پیشوند Mi عرضه میشدند. هرچند که حالا نام گذاری گوشیهای این سازنده بر اساس برند تعیین میشود. شیائومی همچنان معرفی پرچمداران سطح بالا و گوشیهای تاشو مدرن خود را به برند اصلی «شیائومی» محدود کرده است.
گوشیهای اقتصادی با برند ردمی به بازار راه پیدا میکنند. شیائومی همچنان سازنده اصلی این گوشیهاست؛ اما برند ردمی به عنوان نشانهای مبنی بر ارزانتر بودن محصول عمل میکند.
سپس به برند بلک شارک میرسیم. بلک شارک در واقع خانواده گوشیهای گیمینگ شیائومی به شمار میرود. شیائومی گوشیهای گیمینگ خود را با تمرکز ویژه بر عملکرد و مشخصات فنی نظیر خنک کنندگی، کنترلهای بیشتر و طراحی برجسته توسعه میدهد.
در آخر نوبت به پوکو میرسد. پوکو به عنوان برند زیر مجموعه شیائومی فعالیت خود را آغاز کرد؛ اما حالا باید آن را کمپانی مستقل بدانیم. این برند همچنان تحقیق و توسعه را به طور اشتراکی با کمپانی شیائومی اجرا میکند و از نرم افزار همین غول چینی بهره میگیرد. با این حساب، گوشیهای پوکو در اغلب موارد بسیار شبیه به گوشیهای برند ردمی هستند. این گوشیهای هوشمند عموما ارزان قیمت و مانند همتایان ردمی خود بر عملکرد و قدرت مناسب متمرکزند.
2. گوشی شیائومی بخریم؟
اگر تمایل دارید بهترین گوشی شیائومی را امسال خریداری کنید، حتما نسخهای با ROM جهانی تهیه کنید. نسخههای جهانی به همه خدمات و نرم افزارهای گوگل دسترسی دارند و از رابط کاربری انگلیسی هم بهره میگیرند. همچنین اگر گوشی شیائومی خود را از خارج ایران تهیه کنید، باید بدانید که حقوق مشتریان متفاوت خواهد بود. اگر مشکلی برای گوشی جدیدتان رخ دهد، شاید نتوانید از مرکز فعال درون کشور برای مرتفع کردنش کمک بگیرید یا متحمل هزینه زیادی شوید.
3. گوشیهای شیائومی از چه نرم افزاری استفاده میکنند؟
همه گوشیهای شیائومی از سیستم عامل اندروید بهره میگیرند و رابط اختصاصی MIUI از سوی سازنده روی این نرم افزار نصب شده است. رابط کاربری MIUI مشکلات زیادی دارد و شاید بهترین رابط کاربری موجود در دنیای موبایل نباشد. شیائومی به همین خاطر آپدیتهای نرم افزاری را به طور مداوم منتشر میکند تا اختلالها و باگهای فعلی را به سرعت از بین ببرد.