تست مقاومت آیفون 10 اس مکس

تست مقاومت آیفون 10 اس مکس در برابر چاقو و چکش (گجت تی وی)

امروز یک ویدیوی جذاب برای شما داریم: تست مقاومت آیفون 10 اس مکس (Apple iPhone XS Max) در برابر چکش و چاقو! آیا دردانه اپل از این آزمایش سخت، سربلند بیرون خواهد آمد؟ با گجت نیوز همراه باشید تا به این سوال پاسخ دهیم.

پرچمداران 2018 اپل در دو نسخه 5.8 و 6.5 اینچی، با نام‌های آیفون ایکس اس و آیفون ایکس اس مکس به فروش می‌رسند؛ محصولاتی که به ادعای اپل، در ساخت آنها از قوی‌ترین نوع شیشه استفاده شده است.

بعد از آزمایش مقاومت پرچمدار اپل در برابر خط و خش و خمیدگی، در ویدیویی که برای این بخش از گجت تی وی در نظر گرفته‌ایم، موبایل هزار و 99 دلاری اپل را شکنجه کرده و این‌بار مقاومت آن را در برابر چکش و چاقو محک خواهیم زد.

تست مقاومت آیفون 10 اس مکس

9 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات

گوشی اشغالیه فقط به درد شکستن مبخوره

خیلیم خوبه خیلیم مقاومه

گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف برو عمو

با چاقو نتونستی باچکش گوشیرو له کرد دیگه چیزی ازش نموند دیگه کار نمیکرد

اینا عقلشان مریضه؟

فکر کنم اگه عقلشون مریض نبود که این کارو نمیکردن دیوونن

تا حدودی اره

اره و الا کسی نمیاد گوشی 40 میلیونی رو خورد کنه عااا یادم افتاد این واسه یه ما گرونه نه اونا و از تبلیغات قطعا پولشو جبران مکنن

بابا ما پول نداریم بعضیا انقد پول دارن این چیزا پیشش هیچه

9
0
در بحث شرکت کنیدx