واکسن کرونا

نظرسنجی: شما کدام واکسن کرونا را ترجیح می‌دهید؟

با شرکت در این نظرسنجی به ما بگویید آیا شما مایل به تزریق واکسن کرونا هستید یا خیر؟ اگر بخواهید واکسن کووید ۱۹ را دریافت کنید، واکسن کدام کشور و کدام شرکت را ترجیح می‌دهید؟

شیوع ویروس کرونا یا همان بیماری کووید ۱۹ از سال گذشته در سراسر جهان از جمله ایران جان بسیاری از افراد را گرفت. این ویروس منحوس روی تمام حوزه‌ها تاثیرگذار بوده و حتی اقتصاد جهان را فلج کرد. از همان ابتدای شیوع این ویروس، تلاش‌ها برای ساخت واکسن یا دارویی برای پیشگیری یا درمان این بیماری آغاز شد و این تلاش‌ها همچنان ادامه دارد. واکسن‌های زیادی در کشورهای مختلف جهان و توسط شرکت‌های گوناگون در دست توسعه قرار دارد و در ایران نیز به گفته مسئولان چند واکسن کروناویروس در حال حاضر مراحل آزمایشی را پشت سر می‌گذارند.

واکسن کرونا

چینی‌ها به عنوان کشور مبدا ویروس کرونا واکسن‌هایی را به مرحله آزمایش رسانده و در کشورهای اروپایی و آمریکا نیز شرکت‌هایی مانند فایزر، مدرنا و دانشگاه آکسفورد واکسن‌های خود را در دست تولید دارند. در این بین بعضی‌ها موضوع اصلی یعنی سلامتی مردم و ریشه‌کن کردن کرونا را فراموش کرده‌اند و به تولید واکسن به عنوان عرصه‌ای برای قدرتنمایی نگاه می‌کنند و بازی‌های سیاسی و اقتصادی به راه انداخته‌اند که این موضوع موجب دلسرد شدن و ناامیدی مردمی شده است که هر لحظه نگران جان خود و عزیزانشان هستند و آسیب‌های اقتصادی هم کم ندیده‌اند.

به واکسن کدام کشور و شرکت اعتماد کنیم؟

همانطور که گفتیم تاکنون شرکت‌ها و نهادهای مختلفی واکسن های خود را به مرحله آزمایش رسانده‌اند که از مشهورترین آنها می‌توان به فایزر – Pfizer ، مدرنا – Moderna ، آکسفورد و سینوفارم چین اشاره کرد. این شرکت‌ها رقابت را با اعلام درصدهایی برای تاثیرگذاری واکسن خود آغاز کردند، اما حالا که تزریق روی داوطلبان و گروه‌های در معرض خطر شروع شده، اخبار نگران کننده‌ای به گوش می‌رسد. به عنوان مثال تاکنون چندین نفر در اروپا پس از تزریق واکسن کرونای فایزر جان خود را از دست دادند و تعدادی از دریافت کنندگان واکسن نیز واکنش‌های شدید آلرژیک بروز دادند.

در ایران تلاش‌هایی برای تولید واکسن کرونا یا وارد کردن آن از کشورهای دیگر دیده می‌شود. سعید نمکی، وزیر بهداشت در این باره گفت واکسن کرونا را از سه روش برای مردم ایران تامین می‌کنیم که یکی از این روش‌ها خرید واکسن از مجموعه کوواکس است. بر این اساس تاکنون ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز از این طریق برای ۸ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر معادل ۱۰ درصد جمعیت کشور سفارش داده شده است. همچنین ۵.۵ میلیون دوز واکسن در قالب قرارداد مشترک تولید با یکی از کمپانی‌های صاحب نام جهانی و حدود ۲۰ میلیون دوز واکسن از یکی از کمپانی‌های معتبر دیگر در دنیا تامین خواهد شد. یکی از این کشورها کوبا است که اخباری در مورد همکاری ایران با این کشور برای تولید مشترک واکسن به گوش می‌رسد.

واکسن کرونا

در کنار وارد کردن واکسن، شرکت‌های داخلی نیز برای تولید واکسن کرونا در ایران تلاش می‌کنند و یکی از این واکسن‌ها تاکنون سه مرحله تست انسانی را پشت سر گذاشته است. اما با توجه به این که تاکنون جزئیات زیادی از آن اعلام نشده، فعلا نمی‌توانیم در مورد اثرگذاری و موفقیت آن اظهارنظر کنیم. در هر صورت با توجه به تحریم‌ها و همچنین اظهار نظر برخی مسئولان، کمی بعید به نظر می‌رسد که واکسن‌های اروپایی و آمریکایی وارد ایران شوند و احتمالا باید به واکسن‌های تولید داخل و همچنین واکسن‌های کشورهای دیگری مانند کوبا و چین دل خوش کنیم.

اما اکنون در گجت نیوز می‌خواهیم نظر شما را درباره واکسن کرونا بپرسیم. آیا شما حاضر به تزریق واکسن کرونا هستید یا اصلا تمایل ندارید این واکسن‌ها را دریافت کنید؟ اگر می‌خواهید واکسن بزنید واکسن کدام شرکت یا کدام کشور را ترجیح می‌دهید و بیشتر قبول دارید؟ با شرکت در نظرسنجی زیر نظر خود را به ما بگویید و همچنین در بخش کامنت‌ها عقیده خود در خصوص واکسن‌های شرکت‌ها و کشورهای مختلف را با ما و دیگر کاربران گجت نیوز در میان بگذارید.

نظرسنجی درباره واکسن کرونا

لطفا پس از شرکت در رای گیری زیر، علت انتخاب خود را در بخش نظرات با ما و سایر کاربران گجت نیوز در میان بگذارید