یاهو مسنجر بعد از 20 سال به کار خود پایان داد

یاهو مسنجر ، پیام‌رسانی که سال‌ها قبل تنها وسیله ما برای برقراری ارتباط از طریق اینترنت بود، برای همیشه به کار خود پایان داد. با پایان کار یاهو مسنجر برای همیشه، باید با یکی از نوستالژیک‌ترین ابزارهای اینترنتی خداحافظی کنیم.

احتمالا بسیاری از کاربران از شنیدن این خبر که یاهو مسنجر حتی تا چند ماه و چند روز پیش نیز قابل دسترس بود، متعجب می‌شوند! این کاربران محو استفاده از ابزارهای نوین ارتباط‌رسانی بر بستر اینترنت شده و یاهو مسنجر را به طور کامل از یاد برده بودند. به خاطر همین بی‌توجهی‌ها نیز یاهو مسنجر در نهایت به گورستان رفت و باید برای همیشه با آن حدافظی کنیم!

علت خاموش شدن یاهو مسنجر

بر اساس اعلام یاهو، این برنامه در روز هفدهم ژولای (بیست و هفتم خرداد)، بعد از 20 سال سرویس‌دهی بسته خواهد شد. این شرکت که در سال 2017 توسط اپراتور ورایزن خریداری شد، درباره دلیل متوقف کردن کامل فعالیت یاهو مسنجر هنوز صحبتی به میان نیاورده است، اما نیازی به این کار نیز احساس می‌شود، چرا که دلیل کاملا واضح است!

تعدد پیام‌رسان‌های موبایل و مخصوصا کراس پلتفرم، که می‌توان آن‌ها را بر روی هر دستگاهی و در هر جایی استفاده کرد، عرصه را برای یاهو مسنجر تنگ کرد و طی سال‌های اخیر آن را به مرز خفگی رساند و در نهایت نیز سبب مرگ آن شد.

یاهو مسنجر

یاهو در حال حاضر مشغول تست نسخه بتای اپلیکیشنی با نام Squirrel است، اما نکته ناراحت‌کننده اینجاست که بعد از معرفی این برنامه در ماه گذشته، کمتر از 5 هزار نفر آن را دانلود کرده‌اند که با روزگار در اوج قرار داشتن یاهو مسنجر فاصله بسیار زیادی دارد. این در حالی است که برنامه یاهو مسنجر طی آخرین ربع سال 2017 نزدیک به 500 هزار مرتبه دانلود شده بود!

یاهو در جریان معرفی برنامه Squirrel گفت آن‌ها با اطمینان می‌دانند هنوز کاربران وفاداری دارند، افرادی که از اولین روزهای عرضه یاهو مسنجر از آن استفاده کرده‌اند. این شرکت اعلام کرد از آنجایی که چشم‌انداز ارتباطات، سال‌ها است به میزان زیادی در مقایسه با گذشته تغییر کرده است، آن‌ها بر روی ارائه ابزارهای جدید و هیجان‌انگیز دیگری تمرکز کرده‌اند تا نیازهای کاربران را بهتر از قبل پوشش بدهند.

مسنجر یاهو را باید جزو اولین پیام‌رسان‌های تاریخ دانست که محبوبیت آن تا چندین سال قبل مثال‌زدنی بود. اما بعد از ظهور گوشی های هوشمند و افزایش دایره کاربرد آن‌ها و در ادامه معرفی پیام‌رسان‌هایی همچون واتس اپ، فیس بوک مسنجر، اسنپ چت و تلگرام، زیر سایه آن‌ها گم شد. البته دلیل این اتفاق را باید به خاطر عقب ماندنش از نرم افزارهای یاد شده عنوان کرد. اگر درون یاهو مسنجر نیز قابلیت‌هایی همچون برترین پیام‌رسان‌های امروزی پیاده‌سازی می‌شد، کاربران به هیچ عنوان آن را ترک نمی‌کردند.