ربات بازیگوش ریچی به صورت متن باز و با قابلیت برنامه‌ریزی شدن معرفی شد

ربات بازیگوش ریچی به صورت متن باز و با قابلیت برنامه‌ریزی معرفی شد+ویدیو

ربات بازیگوش ریچی (Reachy) یکی از جالب‌ترین محصولات هوش مصنوعی (AI) معرفی شده در نمایشگاه CES 2020 است که علاوه بر تمام توانایی‌های شگفت‌انگیز موجود،‌ به صورت متن باز ارائه شده است.

ربات بازیگوش ریچی (Reachy) محصولی جالب توجه از کمپانی فرانسوی پولی رباتیکس (Pollen Robotics) است که در رقابت بین کمپانی‌ها و موسسه‌هایی که در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک فعالیت دارند،‌ به عنوان یک ربات متن باز با قابلیت انجام کارهایی شگفت‌انگیز در نمایشگاه CES 2020 معرفی شده است.

این ربات متن باز در انجام مسابقه تیک تاک تو (tic-tac-toe) یا همان دوز که یکی از تخصص‌های فعلی آن به شمار می‌رود،‌ از رقبای انسانی خود شکست می‌خورد، اما از آنجایی که سازندگان ریچی امکان ویرایش کد نویسی ربات را فراهم کرده‌اند، علاقه‌مندان می‌توانند با استفاده از زبان برنامه‌نویسی پایتون (Python) و قابلیت‌های مکانیکی جالب ربات بازیگوش ریچی کارهای شگفت‌انگیزی را با این ربات انجام دهند.

استفاده‌هایی از جمله آشپزی، ارائه دادن خدمات به مشتریان و یا هر فعالیت دیگری که به بحث‌های تحقیقاتی و توسعه مربوط می‌شود جز این کارها هستند؛ البته این محصول همراه با امکاناتی پیش‌فرض از هوش مصنوعی ارائه شده که به مصرف‌کننده این امکان را می‌دهد که بدون نیاز به وقت تلف کردن بر روی آموزش‌های اولیه،‌ مستقیما استفاده مدنظر خود را از رباط داشته باشد.

در مورد توانایی‌های فیزیکی ربات بازیگوش ریچی هم می‌توان به دست‌هایی با قابلیت 7 درجه آزادی اشاره کرد که تقریبا تمامی جهت‌ها و حرکت‌های دست‌های انسان را تقلید می‌کنند. قسمت مچ دست‌ها هم قابلیت اتصال چنگک و یا دست رباتیک انسان‌نما را دارد که بسته به نیاز کاربر، قابل تعویض هستند. از طرف دیگر با کمی الهام گرفتن از فیلم زیبای وال ای محصول سال 2008، سازندگان ریچی این امکان را فراهم کرده‌اند که گردن و سر ربات با انجام حرکت‌های بانمک و در عین حال شبیه به انسان،‌ راحت‌تر ریچی را در دل علاقه‌مندان جا کند.

ربات بازیگوش ریچی به صورت متن باز و با قابلیت برنامه‌ریزی شدن معرفی شد

البته با اینکه ریچی به صورت متن باز ارائه شده، قیمت محصول دسترسی بسیاری از متقاضیان به این ربات هوش مصنوعی را غیرممکن می‌کند. پولی رباتیک در سری اول تعداد 15 عدد از این ربات‌ها را ساخته است که به دو صورت تک دست و با تجهیزات کامل فروخته می‌شوند. ورژن تک دست ربات با قیمت 9 هزار دلار عرضه شده و اگر هم کسی علاقه‌مند به خرید تجهیزات کامل باشد، با پرداخت 17 هزار دلار می‌تواند محصولی شامل سر، دو دست و سایر مخلفات ارائه شده را درب منزل خود دریافت کند. سازندگان امیدوارند که با وجود قیمت نسبتا بالا،‌ تمامی این 15 ربات در آینده نزدیک به فروش برسند.

در پایان شما را دیدن ویدیویی دیدنی از توانایی‌های ربات ریچی دعوت می‌کنیم:

ربات بازیگوش ریچی

10 مطلب آخر نمایشگاه CES 2020 :