گلکسی نوت 20 - galaxy note 20

سرنخی امیدوارکننده از ظرفیت باتری سامسونگ گلکسی نوت 20

به نظر می‌رسد Galaxy Note 20 Plus با باتری 4500 میلی‌آمپر ساعتی عرضه شود. اما شاید ظرفیت باتری سامسونگ گلکسی نوت 20 هم چندان از آن کمتر نباشد.

پیش‌تر صحبت از ظرفیت 4000 میلی‌آمپر ساعت برای باتری سامسونگ گلکسی نوت 20 بود. اما اهالی وب‌سایت SamMobile با بررسی دیتابیس رگولاتوری 3C چین، شماره مدل یک باتری را یافتند (EB-BN980ABY) که ظاهرا در نسخه چینی این گوشی به‌کار خواهد رفت. این باتری، 4300 میلی‌آمپر ساعت ظرفیت دارد؛ یعنی کمی بیشتر از آنچه قبلا تصور می‌شد.

با توجه به مصرف بیشتر شارژ در شبکه 5G این ظرفیت اضافه می‌تواند مفید واقع شود. از طرفی، اگر سایز نمایشگر مدل‌های پلاس و استاندارد Galaxy Note 20 به ترتیب 6.9 و 6.7 اینچ باشد، عمر باتری 4500 و 4300 میلی‌آمپر ساعتی آن‌ها نیز تقریبا یکسان خواهد بود.

انتظار می‌رود هر دو گوشی دارای پنل سوپر آمولد Infinity-O با نرخ تازه‌سازی 120 هرتز باشند. وجود رم 16 گیگ و تراشه اسنپدراگون 865 یا اگزینوس 992 (بسته به منطقه فروش) نیز در گلکسی نوت 20 و نوت 20 پلاس قابل پیش‌بینی است.

همچنین پشتیبانی از شارژ سریع 25 وات، شارژ بی‌سیم و شارژ وایرلس معکوس دور از ذهن نیست. همه این‌ها را به قلم S Pen اضافه کنید؛ ولی نباید انتظار وجود جک هدفون را داشته باشیم.

5 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات

اگزینوس 992 هم در عمل فرق خاصی با 990 نداره 😐 بازی با اعداد هست

باز هم 25 وات ؟ 😐

نوت 9 پرومکس 202 دلاری شارژر 33 واتی داره بعد این بزرگوار با 1000دلار قیمت 25؟
چه خوب:)

خجالت اوره بود اون شارژر 🙄بهتر شده

بی ارزش با قیمت 💥

5
0
در بحث شرکت کنیدx