استودیوی طراحی کالبد با ارائه یک طرح جسورانه و خیره کننده از فرودگاه جدید عربستان یعنی شهر فرودگاهی نئوم، چشماندازی رویایی را برای این پروژه رقم زده است.
پروژه نئوم (NEOM) در واقع یک پروژه شگفتانگیز نوساز در شمال غربی عربستان سعودی است که خیز بلند پادشاهی این کشور برای ایجاد یک مشارکت استراتژیک و ارائه خدمات بینالمللی را نشان میدهد. این مشارکت در راستای جاهطلبی عربستان برای حمایت از چشمانداز سال ۲۰۳۰ این کشور و افزایش گردشگری و همچنین گسترش ارتباطات فرهنگی و اجتماعی با سایر کشورهای توسعهیافته در جهان است.
طرح فرودگاه جدید عربستان چشمها را به خود خیره کرد
استودیوی طراحی معماری ایرانی کالبد (Kalbod Design) مجموعهای از رندرهای پیشنهادی شهر فرودگاهی NEOM را منتشر کرد. این طراحی بهطور خاص با هدف ایجاد ارتباط محکم بین پروژه بزرگ عربستان سعودی و عرضه جهانی در پاسخ به نیازهای ارتباطی و حمل و نقل منطقه صورت گرفته است. این طراحی بیوفیلیک، یک ماتریس ارگانیک شهری را نشان میدهد که قرار است به یک دریا ختم شود و هدف از ساخت آن برای عربستان، ایجاد یک رابطه همزیستی از نظر دسترسی و یکپارچگی اقتصادی است.
شهر فرودگاهی نئوم که بهدلیل عملکرد چند وجهی و طراحی خاص خود متمایز است، توسط تیم کالبد (Kalbod) طراحی شده تا با برنامهها و جاهطلبیهای گردشگری منطقه هماهنگ باشد. فراتر از نقش اصلی این پروژه بهعنوان یک فرودگاه، نئوم بهعنوان یک جاذبه شگفتانگیز و متمایزکننده برای بازدیدکنندگان و ساکنان این شهر نیز قلمداد میشود.
این پروژه با ایجاد ساختمانهای مسکونی، گالریها، فضاهای تجاری و نمایشگاهی مجموعهای از شهرها را ایجاد میکند که هر کدام دارای یک ریز اقلیم منحصربهفرد و متنوع در یکی از خشکترین مناطق جهان است. پروژه نئوم با ایجاد یک پل ارتباطی با نیازهای پایدار و اجتماعی، بهعنوان یک پازل در کلانپروژه عربستان سعودی عمل میکند و بهطور بالقوه نقشی دگرگونکننده در ظهور این توسعه مداوم ایفا میکند.
چشم انداز ۲۰۳۰ عربستان سعودی
این پروژه حول سه موضوع اصلی برای این کشور ساخته شده است: جامعه پر جنب و جوش، ایجاد اقتصاد پر رونق و جاهطلبی. این چشمانداز توسط شورای امور اقتصادی و توسعه عربستان و به ریاست محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور احداث شده است. این پروژه شامل اهداف و استراتژیهای اصلاحی این کشور برای موفقیتهای بلندمدت آن میشود. چشم انداز ۲۰۳۰ عربستان شامل ۸۰ پروژه کلی است که ۴۲ پروژه آن بزرگ و گرانقیمت خواهد بود و پیشبینی میشود هزینه کلی این پروژهها از مرز ۲۰ میلیارد دلار نیز عبور کند.
به قول آقا محمد ما مسلمان هستیم و ایشان کافر و ملحد . آنها بر نامه ریز دارند و ما بهم ریز، آنها مهندس خارجی دارند و ماکارگر بدهکار ، آنها بیابان دارند و ما چهار فصل ، آنها می خواهند و ما فقط می گوییم.
به قول آقا محمد ما مسلمان هستیم و ایشان کافر و ملحد . آنها بر نامه ریز دارند و ما بهم ریز، آنها مهندس خارجی دارند و ماکارگر بدهکار ، آنها بیابان دارند و ما چهار فصل ، آنها می خواهند و ما فقط می گوییم.
چون بقول بعضی از ما ایرانیها آنها اون دنیا به جهنم خواهند رفت ما به به بهشت. اونها نفت دارند ما هم نفت و گاز و معدن طلا، ما برای اون دنیا گذاشته ایم،اونها برای این دنیا، الله اعلم، اگر کسی اونجا دزدی کنه اعدام ولی اینجا مملکت اسلامی هست بهش ما در ایران پست و مقام هم میدهیم چون گناه داره وباید جامعه هم حقوق وکیل بدهد تا ازش دفاع کند چون گناه دارد
عربستان با پول نفت آینده مردم خود رو میسازه . ولی افسوس ما مردم عزیز و بینوای ایران که در آرزوی ی پراید از دنیا خواهیم رفت با این همه ثروت چقدر غم انگیزه