بهنظر میرسد با پیگیری طرح عدم تخصیص سهمیه بنزین به خودروها و موتورسیکلتهای فاقد بیمه، برخی از شهروندان از سهمیه سوخت محروم میشوند.
اواخر سال گذشته کاهش سهمیه بنزین آزاد و سقف ذخیره کارتهای سوخت خبرساز شد و با آغاز سال 1403 هم به دنبال تشدید فشارها برای استفاده از کارت سوخت شخصی بهجای کارت جایگاهها، بازار سیاه کارت سوخت حتی بیش از پیش قوت گرفت. جدیدترین اخبار داخلی حول محور سوخت نشان میدهند که دارندگان خودرو و موتورسیکلت در صورتی که بیمه نداشته باشند از دریافت سهمیه سوخت محروم خواهند شد.
عدم تخصیص سهمیه بنزین به خودروهای فاقد بیمه
احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی کشور در نامهای به مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی از وی تقاضا کرد طرح عدم تخصیص سهمیه بنزین به خودروها و موتورسیکلتهای فاقد بیمه شخص ثالث با جدیت بیشتر پیگیری شود.
خاندوزی در این نامه عنوان کرد که غیر فعال نمودن خودروهای فاقد بیمه شخص ثلاث در فاز اول اجرای ماده 48 قانون بیمه اجباری موثر بوده و منجر به افزایش پوشش بیمهای وسایل نقلیه و صرفهجویی در میلیونها لیتر نفت و گاز شده است. او بهدلیل نتایج مثبت اولیه، خواستار پیگیری جدیتر طرح عدم تخصیص سوخت به ماشینهای بدون بیمه شد.
وی در نهایت ضمن ابزار امیدواری برای مشاهده پیامد مثبت اجرای ماده قانونی مذکور، از آمادگی وزارت امور اقتصادی و دارایی برای همکاری در این راستا خبر داد.
بهتازگی خبر حذف سهمیه سوخت رانندگان تاکسی های اینترنتی هم بازخوردهای زیادی دریافت کرد. رانندگان اسنپ و تپسی که تازه حذف گزینه عجله دارم از اسنپ و تپسی را پشت سر گذاشته بودند، اوایل سال جدید با مانعی تازه سر راه فعالیت خود مواجه شدند. حتی در واکنش مدیرعامل اسنپ به حذف سهمیه رانندگان به پیامدهای این رویکرد از جمله افزایش قیمت تمامشده بنزین برای رانندگان، کاهش میل رانندگان نسبت به فعالیت در این پلتفرمها و… اشاره شد.