شهرهای شناور

شهرهای شناور ساخته خواهند شد

یک معمار خلاق از ساخت شهرهای شناور خبر داد. با توجه به گرم شدن کره زمین و به دنبال آن افزایش سطح آب اقیانوس‌ها یکی از بهترین روش‌ها ساخت شهرهایی است که بتوانند بر روی آب شناور بمانند.

در حال حاضر به دلیل گرم شدن کره زمین شاهد ذوب شدن یخ‌های قطبی و افزایش سطح آب‌های اقیانوس‌ها و دریاها هستیم که چنین عاملی باعث به زیر آب رفتن بسیاری از شهرهای جهان خواهد شد. در همین راستا کارشناسان پیش‌بینی کرده‌اند که شهرهایی چون میامی، شانگهای و سایر شهرهای نزدیک به اقیانوس‌ها و دریاها کمتر از 100 سال آینده به طور کامل غرق خواهند شد. به همین دلیل معماری به نام Bjarke Ingels از ساخت شهرهای شناور خبر داده است که این توانایی را دارند بر روی آب به صورت ثابت قرار بگیرند و از فناوری‌های هوشمند بهره می‌برند. به طور کلی این شهرها از به هم پیوستن چندین جزیره شناور بر روی آب تشکیل می‌شوند.

شهرهای شناور

جزئیات ساخت شهرهای شناور

بسیاری از انسان‌ها می‌توانند به کمک شهرهای شناور به صورت دائمی بر روی دریاها زندگی کنند. مساحت این شهرهای شناور حدود 3 زمین فوتبال خواهد بود و ظرفیت آن نیز 300 نفر است. البته این شهرها به وسیله پل‌ها و سایر وسایل نقلیه آبی می‌توانند به یکدیگر متصل شوند و شهر بزرگتری با گنجایش 10 هزار نفر را ایجاد کنند. گفتنی است مارک کالینز چن، وزیر سابق جهانگردی کشور پولینزی طرح اولیه ساخت شهرهای شناور را داده بود. در واقع کشور پولینزی نیز دارای هزاران جزیره است که در اقیانوس آرام قرار دارند و برآورد می‌شود طی 2 دهه آینده با افزایش سطح آب اقیانوس به زیر آب بروند، از این رو این ایده می‌تواند آن‌ها را نجات دهد.

شهرهای شناور

این معمار دانمارکی که از ساخت شهرهای شناور وعده داده است، برای آسان‌تر شدن کشاورزی در این شهرها تصمیم گرفت مزرعه‌هایی را به شکل عمودی ایجاد کند تا کمترین فضای ممکن را اشغال کنند. وی برای دسترسی به آب شرب نیز تصمیم گرفته است تا از دستگاه‌های آب شیرین‌کن پیشرفته در ابعاد بزرگ استاده کند. در این شهرهای شناور از لوله‌های ویژه‌ای برای تخلیه زباله و انتقال آن به مراکز بازیافت استفاده خواهد شد. ایده ساخت چنین شهرهایی در جلسه آینده UN-Habitat برگزار خواهد شد تا در خصوص آن تصمیم‌گیری کنند. گفتنی است این نشست جزو یکی از زیرمجموعه‌های سازمان ملل محسوب می‌شود.