تبلت اندرویدی لپ تاپ

چگونه تبلت اندرویدی خود را به یک لپ تاپ تبدیل کنیم

اگر قصد دارید عملکرد و ظاهر تبلت اندرویدی خود را به یک لپ تاپ ویندوزی تبدیل کنید، تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

با وجود این که امروزه تقریبا تمام کارهای روزمره و اداری توسط گوشی های موبایل قابل انجام هستند، اما همچنان برای انجام برخی کارها مثل ویرایش فایل‌های متنی، تحقیق کردن برای تدوین یک رساله دانشگاهی یا ویرایش تصاویر و ویدیوها استفاده از لپ تاپ بهتر از گوشی یا تبلت است.

لپ تاپ ها به‌طور کلی صفحه نمایش‌های بزرگتری داشته و با برخورداری از پردازنده و اجزای سخت افزاری قدرتمندتر، توان پردازشی بالاتری ارائه می‌دهند. با این وجود مشکل بزرگ لپ تاپ ها، حمل‌پذیری پایین آن‌هاست.

البته لپ تاپ های بسیار باریک و سبک وزنی مثل مایکروسافت سرفیس یا مک بوک ایر تا حدی توانسته‌اند سختی حمل لپ تاپ ها را جبران کنند. با این وجود، قیمت بالای این دستگاه‌ها باعث شده بسیاری افراد از خرید آن‌ها منصرف شده و به دنبال گزینه‌هایی مناسب‌تر بگردند.

یکی از راهکارهای مهمی که می‌توانید برای انجام کارهای روزمره خود بدون نیاز به یک کامپیوتر سنگین انجام دهید، تبدیل کردن تبلت اندرویدی به یک لپ تاپ است.

امروز قصد داریم به آموزش گام به گام مراحل انجام این کار بپردازیم.

البته باید توجه کنید که این کار به هیچ وجه تبلت شما را به یک جایگزین کامل برای لپ تاپ تبدیل نمی‌کند؛ اما با شبیه سازی فضای کاری ویندوز می‌تواند انجام برخی کارهای معمولی را برایتان ساده‌تر کند.

فرآیند تبدیل تبلت اندرویدی به لپ تاپ در چندین مرحله انجام می‌شود که در ادامه به آموزش گام به گام آن خواهیم پرداخت.

روش تبدیل یک تبلت اندرویدی به لپ تاپ

گام اول: اکسسوری های مورد نیاز را تهیه کنید

اکسسوری های Tablet

با وجود این که تبلت ها در انجام امور اداری و ویرایش متون، تصاویر و ویدیوها کارآیی بسیار بیشتری در مقایسه با گوشی های موبایل دارند، اما می‌توان با اتصال چندین اکسسوری، آن‌ها را تا حد زیادی به یک لپ تاپ تبدیل کرد.

مهم‌ترین اکسسوری‌هایی که ارزش خرید بالایی داشته و کاربری تبلت را به‌طور قابل ملاحظه‌ای ارتقا می‌دهند، عبارتند از:

کیبورد

برخی برندهای تولیدکننده تبلت، دستگاه‌های خود را مجهز به کیبوردهایی اختصاصی روانه بازار می‌کنند. این کیبوردها ممکن است در جعبه محصول گنجانده شده یا به‌طور مجزا قابل خرید باشند.

در عین حال اگر تبلت شما فاقد کیبورد اختصاصی است، می‌توانید کیبوردهای سازگار با بلوتوث یا USB را به آن متصل کنید.

در هنگام انتخاب کیبورد مناسب، به دنبال محصولاتی بگردید که از پایه‌های مخصوص و تنظیم‌پذیر نگهداری تبلت بهره می‌برند. از این طریق می‌توانید زاویه بین کیبورد و تبلت را تنظیم کرده و حالت مناسب را انتخاب کنید.

همچنین در صورتی که کیبورد مد نظر شما فاقد پایه است، ناچارید استند مناسب برای تبلت خود را به‌طور مجزا خریداری کنید.

ماوس

با وجود این که سیستم تعامل لمسی در بسیاری موارد پاسخگوی نیاز کاربران خواهد بود، برخی امور مثل ویرایش صفحات اکسل یا ورد با استفاده از ماوس عملکرد راحت‌تری دارند.

این مساله در خصوص اپلیکیشن‌هایی که برای کار با صفحه نمایش‌های لمسی بهینه‌سازی نشده‌اند نیز صادق است.

هر ماوس USB موجود در بازار می‌تواند حلال مشکل شما باشد.

حافظه فلش

از آنجا که حافظه داخلی تبلت‌های میانرده و اقتصادی چندان بالا نیست، می‌توانید با اتصال یک حافظه فلش برخی فایل‌های غیرضروری را به آن انتقال دهید تا بازدهی کار خود را افزایش دهید.

دانگل یو اس بی

برای این که بتوانید کیبورد، ماوس یا فلش خود را به لپ تاپ وصل کنید، به یک دانگل تبدیل USB به USB-C نیاز خواهید داشت.

دقت کنید که دانگل انتخابی شما حداقل سه پورت مجزا داشته باشد تا در اتصال اکسسوری‌ها دچار مشکل نشوید.

پاور بانک

اگر احتمال می‌دهید ممکن است مدت زمان نسبتا زیادی را دور از پریز برق سر کنید، حتما یک پاوربانک همراه خود داشته باشید.

پاوربانک انتخابی شما باید حتی‌الامکان ظرفیت بالایی داشته باشد و از شارژ سریع پشتیبانی کند.

گام دوم: اپلیکیشن‌های کاربردی و سرگرمی مد نظر خود را نصب کنید

تبلت اندرویدی لپ تاپ

اگر قصد دارید تبلت اندرویدی خود را به یک لپ تاپ کاربردی تبدی کنید باید در گام نخست مجموعه‌ای از اپلیکیشن‌های مورد نیازتان را نصب کنید.

خبر خوب در خصوص نرم افزارهای مورد نیاز آن است که تقریبا به ازای هر نرم افزاری که در ویندوز وجود دارد، اپلیکیشنی معادل در فروشگاه گوگل پلی قابل پیدا کردن خواهد بود.

برخی از این اپلیکیشن‌های ضروری که به آن‌ها نیاز پیدا خواهید کرد به شرح زیر هستند:

  • Google Docs یا مایکروسافت ورد: برای نگارش یا ویرایش فایل‌های متنی با فرمت .doc یا .docx
  • Google Sheets یا مایکروسافت اکسل: برای ساخت یا ویرایش جدول‌های با فرمت .xls یا .xlsx
  • Google Slides یا مایکروسافت پاورپوینت: برای ساخت یا ویرایش فایل‌های ارائه
  • ادوبی آکروبات: برای باز کردن یا ویرایش فایل‌های با فرمت .pdf
  • زوم یا Google Meet: برای برگزاری جلسات مجازی
  • Slack یا Microsoft Teams: برای برقراری ارتباطات کاری
  • نسخه اندرویدی VLC: برای تماشای محتوای ویدیویی مختلف
  • RAR یا ZArchive: برای فشرده سازی یا باز کردن فایل‌های فشرده با فرمت‌های .zip و .rar و .7z
  • Google Photos: برای ویرایش مقدماتی تصاویر و ویدیوها. البته این اپلیکیشن به هیچ وجه در حد و اندازه‌های نرم افزارهای ویرایش تصویر نصب شده روی کامپیوتر نیست؛ اما اگر قصد برخی ادیت‌های ساده مثل افزودن فیلتر یا انتخاب بخش‌هایی از ویدیوها را داشته باشید، گوگل فوتوز عملکرد بسیار خوبی ارائه خواهد داد.
  • Google Files: برای ارائه تجربه مدیریت فایل‌ها شبیه به ویندوز. البته بر خلاف سایر گزینه‌های موجود در این لیست، گوگل فایلز سعی در شبیه‌سازی عملکرد فایل منیجر ویندوز ندارد؛ بلکه با قابلیت‌های منحصربفرد خود تجربه‌ای اختصاصی را ارائه می‌کند. البته دقیقا مثل ویندوز، در Google Files هم می‌توانید به پوشه‌های مربوط به دانلودها، اسناد، تصاویر، موزیک و ویدیوها دسترسی داشته باشید.

گام سوم: عملکرد تبلت اندرویدی خود را شبیه به یک لپ تاپ ویندوزی کنید

آیتم های مورد نیاز یک لپ تاپ

نمی‌توانید انتظار داشته باشید که عملکرد تبلت اندرویدی شما دقیقا شبیه به یک لپ تاپ ویندوزی باشد. با این وجود روش‌هایی وجود دارد که از طریق آن‌ها می‌توانید کاربری شبیه به دستگاه‌های ویندوزی را برای تبلت خود به ارمغان بیاورید.

از جمله این روش‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

از اکانت یکسان برای وارد شدن به مرورگر تبلت و کامپیوترتان استفاده کنید

با این کار می‌توانید تمامی اطلاعات مرورگر مانند تاریخچه گشت و گذار خود، پسوردها، بوکمارک‌ها و سایر اطلاعات ضروری را بین کامپیوتر و تبلت خود به اشتراک بگذارید.

به این ترتیب، گشت و گذار در اینترنت از طریق تبلت، حس و حالی شبیه به کامپیوتر خواهد داشت.

قابلیت به اشتراک گذاری اکانت‌ها در دستگاه‌های مختلف توسط مرورگرهای محبوبی چون فایرفاکس و گوگل کروم پشتیبانی می‌شود.

مرورگر خود را روی مد دسکتاپ (Desktop Mode) قرار دهید

مرورگرهای روی تبلت به‌طور پیش‌فرض نسخه موبایلی وبسایت‌های مختلف را به نمایش درمی‌آورند. با این وجود می‌توانید با تغییر در تنظیمات مرورگر، نسخه دسکتاپ سایت‌های مختلف را نمایش دهید تا از تجربه‌ای شبیه‌تر به لپ تاپ ها بهره‌مند شوید.

در گوگل کروم و فایرفاکس، این کار از طریق فشردن کلید سه نقطه در بالا یا پایین صفحه نمایش و انتخاب گزینه Desktop Site امکان پذیر است.

بین لپ تاپ و تبلت خود یک اتصال از راه دور ایجاد کنید

اتصال از راه دور تبلت و لپ تاپ باعث می‌شود که دستگاه اندرویدی شما از طریق اینترنت به کامپیوترتان دسترسی داشته باشد و داده‌ها را به‌سادگی به آن انتقال دهد.

گزینه‌های مناسب برای انجام این کار، Chrome Remote Desktop یا Microsoft Remote Desktop هستند.

با تبلت خود مالتی تسک کنید!

از نسخه هفتم اندروید به بعد، امکان اجرای همزمان دو اپلیکیشن به این سیستم عامل افزوده شد. این قابلیت به لطف توانایی اسپلیت اسکرین در اندروید، تجربه‌ای دقیقا مشابه با باز کردن چندین پنجره همزمان را در اختیار کاربران این سیستم عامل قرار می‌دهد.

برای انجام این کار، ابتدا دو اپلیکیشن مختلف را به‌صورت مجزا باز کنید و سپس انگشت خود را از پایین صفحه به بالا بکشید تا لیستی از اپلیکیشن‌های اخیر نمایش داده شود.

در گام بعدی، انگشت خود را روی آیکون اپلیکیشن اول فشرده و پس از انتخاب گزینه Split Screen، اپلیکیشن دوم را انتخاب نمایید.

گام چهارم: ظاهر تبلت اندرویدی خود را شبیه به یک لپ تاپ کنید

ظاهر تبلت Android

اگر قصد دارید پا را یک گام فراتر گذاشته و رابط کاربری تبلت اندرویدی خود را به یک لپ تاپ ویندوزی شبیه‌تر کنید، می‌توانید گام های زیر را طی کنید:

صفحه نمایش تبلت خود را همیشه در حالت افقی نگه دارید

با استفاده از اپلیکیشن Rotation Control که از فروشگاه گوگل پلی قابل دانلود و نصب است، می‌توانید همواره صفحه نمایش خود را در حالت افقی نگه دارید.

به این ترتیب تمامی اپلیکیشن‌های تبلت شما مجبور به اجرا شدن در حالت Landscape خواهند شد تا از نسبت عریض‌تر صفحه نمایش بهره ببرند و حس و حالی شبیه به نرم افزارهای ویندوز را منتقل کنند.

در هنگام نصب این اپلیکیشن، سه گزینه مختلف برای تنظیم صفحه نمایش افقی وجود دارد که می‌توانید از طریق پانل اعلان‌ها یکی را انتخاب کنید.

همچنین باید به این نکته هم توجه کنید که برخی اپلیکیشن‌ها ممکن است در حالت افقی به‌درستی اجرا نشده و عملکرد چندان صحیحی نداشته باشند.

اپلیکیشن Taskbar را از فروشگاه گوگل پلی نصب کنید

همان‌طور که از اسم اپلیکیشن Taskbar پیداست، این اپلیکیشن یک تسکبار شبیه به چیزی که در ویندوز دیده‌ایم را به پایین صفحه تبلت شما اضافه می‌کند.

علاوه بر این، به جز نمایش اپلیکیشن‌های باز می‌توانید به منوی استارت هم دسترسی داشته باشید که لیستی از تمامی اپلیکیشن‌ها و پوشه‌های موجود در حافظه دستگاه را نمایش می‌دهد.

بعلاوه، دقیقا شبیه به ویندوز، در اپلیکیشن Taskbar هم می‌توانید اپلیکیشن‌های مختلف را به تسکبار پین کنید تا بتوانید هر بار به‌راحتی آن‌ها را باز کنید.

ویجت Google Keep را روی تبلت خود نصب کنید

اگر روی کامپیوتر خود از نرم افزار Sticky Notes بهره می‌برید، می‌توانید با افزودن ویجت گوگل کیپ به صفحه اصلی اندروید خود، عملکرد آن را شبیه‌سازی کنید.

برای انجام این کار، قسمتی از صفحه اصلی که خالی است را با انگشت فشرده و نگه دارید. سپس گزینه Widgets را انتخاب کرده و در قسمت Keep Notes گزینه Single Note را انتخاب کنید.

به صفحه اصلی تبلت خود، میانبر اضافه کنید

اگر عادت دارید که میانبری از اپلیکیشن‌های مختلف را روی دسکتاپ کامپیوتر ویندوزی خود قرار دهید، بد نیست بدانید که این کار در اندروید هم امکان‌پذیر است.

برای انجام این کار کافی است که وارد قفسه اپلیکیشن‌ها شده و با فشردن و نگه داشته انگشت خود روی اپلیکیشن مورد نظرتان؛ آن را به صفحه اصلی بکشید.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*