مدرسه ایرانسل در یاسوج

رئیس جمهور، مدرسه ایرانسل در یاسوج را افتتاح کرد

در جریان همایش مدیران مدارس سراسر کشور، سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان، مدرسه ایرانسل در شهر یاسوج را رسما افتتاح کرد.

صبح روز گذشته، یکشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۲، در قالب همایش مدیران مدارس سراسر کشور با حضور سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری و دکتر رضا مرادصحرایی، وزیر آموزش و پرورش، طی مراسمی همزمان در مدرسه ایرانسل در یاسوج، با حضور مهندس حسنعلی عزت‌خواه، مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد، مهندس سید محمود رادمنش پیراشکفتی، مدیرکل ارتباطات و فناوری‌اطلاعات کهگیلویه و بویراحمد، مهندس رضا حسینی‌نیک، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کهگیلویه و بویراحمد، مهندس فردین نیک‌اقبال، مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان کهگیلویه و بویراحمد، دکتر بیژن عباسی‌آرند، مدیرعامل ایرانسل، جمعی از خیرین مدرسه‌ساز استان، دانش‌آموزان و اولیای آنان و اصحاب رسانه، مدرسه ایرانسل در شهر یاسوج، به‌عنوان مدرسه شاخص و به نمایندگی از سایر پروژه‌های مدرسه‌سازی در استان کهگیلویه و بویراحمد، با دستور آنلاین رئیس‌جمهوری افتتاح شد.

مدرسه ایرانسل در یاسوج

روز گذشته در قالب همایش مدیران مدارس سراسر کشور که با حضور رئیس‌جمهوری در سالن وزارت کشور برگزار شد، پروژه‌های مدرسه‌سازی در نقاط مختلف کشور به صورت همزمان به بهره‌برداری رسید.

رئیس‌جمهوری در این مراسم با قدردانی از تلاش خیرین مدرسه‌ساز در سراسر کشور، یادآور شد: اگر امروز ۲۰۰۰ طرح برای تحویل آماده شده و بیش از ۵۰۰۰ طرح در این دولت فراهم شده تا عزیزان ما دیگر در کپر و چادر تحصیل نکنند، هم آموزش و پرورش، هم خیرین مدرسه‌ساز، هم معلمان، همگی باهم تلاش کردند تا به این نقطه برسیم.

مدرسه ایرانسل در یاسوج

مدرسه ۹ کلاسه ایرانسل که در شهرک امام علی (ع) در حاشیه شهر یاسوج واقع شده، با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان و با زیربنای ۱۰۳۷ متر مربع برای ساختمان آموزشی، در دو طبقه احداث شده و دارای ۱۲۰۰ متر مربع محوطه‌سازی، سالن اجتماعات و امکانات مختلف آموزشی، پژوهشی و پرورشی است.

مدرسه ایرانسل در یاسوج

دیروز همچنین پروژه بازسازی دو مدرسه توسط ایرانسل در منطقه زیلایی استان کهگیلویه و بویراحمد، به بهره‌برداری رسید. مدیرعامل ایرانسل در این مراسم، ضمن بیان تاریخچه‌ای از شکل‌گیری و توسعه ایرانسل و نیز اقدامات قبلی اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، از برنامه ایرانسل برای توسعه سرویس اینترنت پرسرعت مبتنی بر فیبر نوری (FTTH) و اختصاص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به این پروژه در استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

مدرسه ایرانسل در یاسوج

عباسی‌آرند با بیان این‌که بر شرایط استان کهگیلویه و بویراحمد اشراف کامل دارم، تصریح کرد: تلاش می‌کنیم که در حد بضاعت، بتوانیم به توسعه زیرساخت‌های ارتباطی استان کمک کنیم.

وی افزود: در حوزه مسئولیت اجتماعی، تصمیم گرفته‌ایم که ایرانسل روی توسعه زیرساخت‌های آموزشی سرمایه‌گذاری کند و این ششمین پروژه‌ای است که در این زمینه، تحت عنوان «مدرسه ایرانسل» در کشور افتتاح می‌شود و به‌زودی به امکانات هوشمند نیز تجهیز خواهد شد و تاکنون در حدود ۵۰۰ میلیارد ریال برای پروژه مدارس ایرانسل، اعتبار اختصاص یافته است.

مدیرعامل ایرانسل تأکید کرد: در مجموعه ایرانسل معتقدیم که توسعه کشور محقق نمی‌شود مگر با توسعه افراد و جایگاه توسعه هم، آموزش و پرورش است که باید توجه خیلی بیشتری نسبت به این موضوع، صورت گیرد.

مدرسه ایرانسل در یاسوج

وی با بیان این‌که همه ما باید در حد خودمان تلاش کنیم و سهامداران و اعضای محترم هیئت‌مدیره ایرانسل هم نگاه بسیار مثبتی به این همراهی دارند، از مدیران و دست‌اندرکاران اجرایی احداث این مدرسه تشکر و ابراز امیدواری کرد احداث این مدرسه، مقدمه‌ای برای انجام پروژه‌های بزرگ دیگر باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان هم طی سخنانی، با تقدیر و تشکر از مدیرعامل ایرانسل برای اهتمام به امر مدرسه‌سازی، با بیان این‌که قریب به ۷۰ درصد دانش‌آموزان این استان در شهرها ساکن هستند، ولی فقط ۳۰ درصد مدارس استان در شهرها قرار دارند، کمبود فضای آموزشی در شهرها را از جمله مشکلات جدی در امر آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد برشمرد و خواستار توجه بیشتر به این موضوع شد.

مدرسه ایرانسل در یاسوج

مدیرکل نوسازی مدارس استان نیز در این دیدار، ضمن تشکر از ایرانسل و مدیران استان برای توجه به امر مدرسه‌سازی، کمبودهای فضاهای آموزشی و مشکلات موجود در توسعه فضاهای آموزشی استان را تشریح کرد و خواستار توجه بیشتر به رفع این مشکلات شد.

مدرسه ایرانسل در یاسوج

مدیرکل ارتباطات و فناوری‌اطلاعات استان نیز در این مراسم، با سپاس ویژه از دکتر عباسی‌آرند برای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی استان، ضمن اشاره به برنامه توسعه زیرساخت دسترسی به اینترنت پرسرعت ایرانسل مبتنی بر فیبرنوری در استان، با بیان این‌که بیش از ۱۰۰ سایت ارتباطی، به خصوص در مناطق کم‌برخوردار و صعب‌العبور استان، که از برنامه‌های مورد تأکید توسعه روستایی وزارت ارتباطات و فناوری‌اطلاعات است، با همت مدیرعامل ایرانسل افتتاح شده، درخواست کرد که این روند، بیش از پیش، در شهرهای مختلف استان ادامه یابد.

مدرسه ایرانسل در یاسوج

در پایان این مراسم، از مدیرعامل ایرانسل با اهدای یک لوح سپاس، قدردانی شد. همچنین عباسی‌آرند با حضور در جمع خبرنگاران، به پرسش‌‌های آنان پاسخ داد. این مراسم، همچنین شاهد حضور دانش‌آموزان با لباس محلی و اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی توسط آنان بود.

مدرسه ایرانسل در یاسوج

ایرانسل، نخستین ارائه‌دهنده 5G و رکورددار سرعت و تعداد سایت نسل پنج در ایران، پیش از این، در چارچوب پروژه‌های سرمایه‌گذاری اجتماعی شرکتی (CSI) خود برای ساخت، بازسازی و تجهیز مدارس در مناطق کم‌برخوردار کشور، ۹ آذر ۱۴۰۰، دو مدرسه پسرانه و دخترانه را در روستای توحیدآباد خاش در استان سیستان و بلوچستان احداث کرده بود.

همچنین در همین چارچوب و در پی وقوع سیل ویرانگر فروردین ماه ۱۳۹۸، ایرانسل با هدف رفع موانع آموزشی در مناطق سیل‌زده استان‌های گلستان، لرستان و خوزستان، ۷ مهر ماه ۱۴۰۰، یک دبیرستان پسرانه را در شهر سیمین‌شهر، واقع در شهرستان سیل‌زده گمیشان در استان گلستان احداث کرده بود.

مدرسه ایرانسل در یاسوج

اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، در همین راستا، در مهر ماه سال ۱۳۹۹، یک دبیرستان دخترانه را در شهر سیل‌زده «ویس» در استان خوزستان راه‌اندازی کرده بود. در مهر ماه سال ۱۳۹۸ نیز، یک پروژه احداث و دو پروژه بازسازی مدارس توسط ایرانسل، در شهرهای سیل‌زده پلدختر و معمولان در استان لرستان، افتتاح شده بود.

ایرانسل، همچنین پیش از این، پروژه مدارس درخشان را برای تجهیز مدارس روستایی مناطق کمتر توسعه‌یافته استان سیستان و بلوچستان، به امکانات ارتباطی و تجهیزات دیجیتال، اجرا کرده بود.

مدرسه ایرانسل در یاسوج

رویکرد ایرانسل در افتتاح این پروژه‌ها، به‌خصوص افتتاح مدارس، نه فقط موضوع احداث ساختمان، بلکه توجه به امر آموزش و کیفیت آن و فراگیری آموزش دیجیتال است.

کد تماس رایگان ایرانسل را از دست ندهید:

چطور کد مکالمه رایگان ایرانسل ۱۰۰۰ دقیقه‌ای را فعال کنیم؟

ایرانسل بر اساس راهبرد خود در پروژه مدارس درخشان، با تجهیز مدارس ساخته و بازسازی شده، به امکانات دیجیتالی و ارتباطی، از طریق همکاری با سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در حوزه آموزش، تقویت کیفیت آموزشی این مدارس را نیز پیگیری می‌کند.