شیائومی می 10 تی پرو

نگاه نزدیک به شیائومی می 10 تی پرو ؛ این گوشی پُر امکانات و خوش قیمت

مشخصات گوشی شیائومی می 10 تی پرو – Xiaomi Mi 10T Pro تفاوت چندانی با برخی از پرچمداران سامسونگ ندارد؛ اما اختلاف قیمت، بسیار زیاد است.

در نگاه اول، شباهت‌های زیادی را بین سامسونگ گلکسی اس 20 اولترا و شیائومی می 10 تی پرو 5G می‌توان یافت؛ به خصوص، اگر به طراحی ماژول دوربین عقب توجه کنیم. در جلو، گوشی جدید شیائومی یک صفحه نمایش 6.67 اینچی LCD با رزولوشن 2400 در 1080 پیکسل و نرخ ریفرش 144 هرتز دارد؛ یعنی حتی بیشتر از نرخ 120 هرتزی پرچمدار سامسونگ!

البته این نرخ تازه‌سازی، تطبیق‌پذیر است و برای پخش محتوایی که چنین سرعتی را نمی‌طلبد، تا 30 هرتز هم پایین می‌آید تا در مصرف انرژی، صرفه‌جویی شود. پشتیبانی از HDR10 و DCI-P3، روشنایی نرمال 500 نیت و حداکثر 650 نیت را هم باید از ویژگی‌های این پنل بدانیم که عملکردی روان و بدون تاخیر دارد.

قدرت پردازش دستگاه، متکی به تراشه اسنپدراگون 865 و رم 8 گیگابایتی است. یک باتری بزرگ 5000 میلی‌آمپر ساعتی و شارژر 33 واتی هم دارد. حتی کاربران می‌توانند یک شارژر سریع‌تر 65 وات را با پرداخت 29 یورو خریداری کنند. از دیگر امکانات شیائومی می 10 تی پرو باید به وجود دو خشاب سیم‌کارت، فرستنده اینفرارد و پشتیبانی از وای-فای 6 اشاره کنیم.

شاید این روزها با وجود ماسک روی صورت، استفاده از فیس آنلاک چندان راحت نباشد؛ ولی حسگر اثر انگشت جانبی دستگاه که با دکمه پاور یکی شده است، باز کردن قفل صفحه را آسان‌تر می‌کند.

شیائومی می 10 تی پرو

تا همین جا هم می‌توان گفت که شیائومی با گنجاندن چنین ویژگی‌هایی در یک گوشی 600 یورویی، کاری کرده کارستان؛ اما این‌ها تمام امکانات ممتاز گوشی نیستند.

مشخصات اپتیک شیائومی می 10 تی پرو

در پنل پشتی، مجموعه دوربین سه‌گانه‌ای با سنسور اصلی 108 مگاپیکسلی وجود دارد که از فناوری Super Pixel برای ترکیب داده‌های تصویری و تولید فریم نهایی استفاده می‌کند. لنز f/1.69 و لرزشگیر اپتیکال تصویر را نیز به موارد ذکر شده، اضافه کنید.

دوربین اصلی را یک دوربین فوق عریض 13 مگاپیکسلی با میدان دید 123 درجه و یک دوربین ماکرو 5 مگاپیکسلی همراهی می‌کنند؛ هرچند که شاید ترجیح بیشتر کاربران، وجود یک لنز تله‌فوتو باشد.

شیائومی می 10 تی پرو

در نرم افزار دوربین شیائومی هم بهینه‌سازی‌هایی دیده می‌شود. مثلا می‌توانیم از حالت Long Exposure نام ببریم که برای عکس گرفتن از یک شخص ثابت، در میان افراد در حالِ حرکت کاربرد دارد. حالت Dual Video هم ضبط ویدیو به طور همزمان از دوربین اصلی و دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی را میسر می‌سازد.

ناگفته نماند که ماژول دوربین عقب، دارای قابلیت فیلم‌برداری 8K است. البته اگر به چنین ویدیوهایی علاقه‌مند هستید، باید به جای نسخه 128 گیگ به فکر خرید نسخه 256 گیگابایتی باشید که 650 یورو قیمت دارد؛ چرا که خبری از خشاب کارت حافظه در Mi 10T Pro نیست.

شیائومی می 10 تی پرو

اما کمی هم از بدی‌های شیائومی می 10 تی پرو بگوییم. عدم پشتیبانی از شارژ وایرلس، یکی از کاستی‌های آن در قیاس با سایر پرچمداران محسوب می‌شود. محافظت جلو و عقب گوشی با گوریلا گلس 5، استحکام خوبی به آن داده است؛ ولی حالت صیقلی پنل عقب، جای اثر انگشت را باقی می‌گذارد و احتمال لیز خوردن گوشی از دست را افزایش می‌دهد.

در واقع، کمپانی چینی برخی از قابلیت‌ها را فدای قیمت کرده؛ اما باز هم خیلی از چیزها را در این گوشی نگه داشته است. شاید نه گلکسی اس 20 اولترا، ولی شیائومی می 10 تی پرو می‌تواند رقبایی مانند گلکسی اس 20 FE را به چالش بکشد و مشتریان زیادی را از آن‌ها برباید.